Модератор: Nemezius
Получава се така, че ако някой, когото смятат за по-знаещ и влиятелен от тях им каже, "чи имаш черна магия", ами тогава те сами си викат този тип енергия чрез вярата, че тежи над тях ,и всъщност сами си правят проблемите. Знам за доста пострадали по този начин.Но има хора,които търсят изгубено дете мамка му и точно тези насрани магове си игратя и с тяхната мъка! Разбираш ли Маг Наско какъв е проблема? И кой те нарече маг а? Човек цял живот се учи и никога не е готов дори да си избърше задника,а ти с какво самочувствие се наричаш маг? Аз знам че,ЕДИНСТВЕНО ПО-ОПАСЕН ОТ НЕУКИЯ Е НЕДОУЧЕНИЯ!!! За сведение,аз не съм Маг,и може би никога няма да имам тая безскрупулна смелост да се нарека така,но искам да се уча! А такива псевдо-магове само замърсяват форума тук...
alistar написа:Извинявам се на всички,за острия език. Предимство на пола може би? Можеш да си простак без другите да се впечатляват особено...Просто тия адски ме дразнят-те са по-лоши от природно бедствие или от някой изперкал сериен убиец,защото вредят много повече ...Надявам се някой ден да измислят препарат и заедно с пролетното пръскане за комари-да пръскат и за такива вредители...Пак се извинявам!