Викане на духове !?!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот mertt » 24 Окт 2004, 20:07

Mortimus,az kazah 4e ako ne si dostatu4no siguren dali 6te moje6 da se spravi6 s tova koeto 6te izvika6 po dobre e da ne opitva6.
A 6to se otnasq do men i moite problemi az se opitvam da si gi razre6avam no mi e nujna malko pomo6t.
A i ne vijdam kakvo tolkova stra6no ima v smurta,ta nali umira samo tqloto.
mertt

Мнениеот didi » 16 Ное 2004, 20:15

baby_witch написа:Здравейте аз се занимавам с викане на духове!И да опасно е зависи какво викаш !Аз ги викам по най-извесния начин! Този със буквите в кръг!И до сега винаги се е получавало!Чао

zdr bih iskala da mi pomogne6 mn mi trqbva pomo6ta ti ako moje 6te mi obqsni6 li kak da vikam duhove za6toto spe6no iskam da povikam duha na po4inalata si baba :((( iskam da govorq s neq molq te ako iska6 da mi pomogne6 mi pi6i na nevidimo_dete@abv.bg pls
didi

Мнениеот A_little_witch » 04 Яну 2005, 18:03

baby_witch написа:Здравейте аз се занимавам с викане на духове!И да опасно е зависи какво викаш !Аз ги викам по най-извесния начин! Този със буквите в кръг!И до сега винаги се е получавало!Чао
Stava li?!?!?!?!? icon_dontknow Az sam probvala mnogo pati ama ne6to ne stava. crybaby2
Ne se radvai kagato vraga otstapva, moje da se zasilva.
Аватар
A_little_witch

Мнениеот Марио » 05 Яну 2005, 22:24

---
Последна промяна Марио на 29 Май 2007, 15:56, променена общо 1 път
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Хърмаяни » 05 Яну 2005, 23:12

Може ли да ми кажете откъде мога да си купя дъска за викане на духове и да ми обсните възможно най-простия начин за викане? Наистина много ви моля!
Аватар
Хърмаяни

Мнениеот Гост » 06 Яну 2005, 08:54

Хърмаяни написа:Може ли да ми кажете откъде мога да си купя дъска за викане на духове и да ми обсните възможно най-простия начин за викане? Наистина много ви моля!

тая дъска я дай на баба ти да си запали печката на село

За евокация (викане на духове или квото там е) има толкова инфо навсякъде, има и книги.

"викане на духове"
"Съвремена магия -2 тома"
"интернет :)"
Гост

Мнениеот fly^spirit » 06 Яну 2005, 08:55

HELLclan написа:Ае хорица има разлика между викане на духове и викане на умрели.Тва второто си е чиста некромантия и didi на твое място не бих се занимавал с това да си викам умрялата баба.Ама каквото и да се говори викането на духове не е шега работа.Трябва ти сериозна подготовка преди да пристъпиш към съмия ритуал.Но може би това,че не е лесно и че е опасно го прави толкова популярно и .....

Разлика между викане на духове и викане на умрели би имала ако под "духове"се има предвид елементали и разни такива съшности.Но тук става въпрос за некромантия.Съгласна съм с теб за риска.Относно евокацията и инвокацията,казваш че била лесна и не толкова опасна.Тук не съм много съгласна,но както ти каза зависи какво призоваваш.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 06 Яну 2005, 12:07

---
Последна промяна Марио на 29 Май 2007, 15:57, променена общо 1 път
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 08 Яну 2005, 01:27

fly^spirit написа:
HELLclan написа:Ае хорица има разлика между викане на духове и викане на умрели.Тва второто си е чиста некромантия и didi на твое място не бих се занимавал с това да си викам умрялата баба.Ама каквото и да се говори викането на духове не е шега работа.Трябва ти сериозна подготовка преди да пристъпиш към съмия ритуал.Но може би това,че не е лесно и че е опасно го прави толкова популярно и .....

Разлика между викане на духове и викане на умрели би имала ако под "духове"се има предвид елементали и разни такива съшности.Но тук става въпрос за некромантия.Съгласна съм с теб за риска.Относно евокацията и инвокацията,казваш че била лесна и не толкова опасна.Тук не съм много съгласна,но както ти каза зависи какво призоваваш.

на някаква ер-пе-гр игра ли си играете? ако е елементал е викане на дух, ако е на мъртвец е от школата на некромантията?
елементалите са природни стихии, дори можеш да мислиш за тях като за химични елементи (асоциация само). заедно с девите и природните духове се грижат (или самите те са) явленията, стихиите, гравитацията дори, в дадено място. действат само в своя периметър. дори да предположим, че успееш да се включиш на тяхното ниво (защото да визулизираш, да мрънкаш думи на латински или да не мислиш, като в същото време мислиш за обекта на желанията си, няма да привлече вниманието им, защото те са заинтересувани единствено от собственото си движение (пренасяне на енергия от една структура в друга и осигуряване на безпроблемен обмен и процеси в нашия свят), т.е. от човешка гледна точка са устройства, движещи се по определена винаги (колкото и сложна да ти изглежда) еднотипна матрица. нещо като вечноповтарящ се сложен танц от светлина. най-много да внесеш енергията си, т.е. блокаж, в областта, в която работят и да се налага да се включват коригиращи системи.
това, което би могла да извикаш от мъртвец е сома-та или празна обвивка с остатъчни впечатления от водения живот. самата душа не се подава на такива манипулации. душа, която е затоворена в някаква собствена вътрешна верига от обстоятелства и ги преживява след смъртта, защото не може да осъзнае, че няма вече тяло, също не би обърнала внимание на някакво призоваване. защото е насочена само навътре и преживява вътрешния си свят. (става дума за т.нар. духове в замъци ;) :roll: :lol: )
icon_blob1
Гост

Мнениеот fly^spirit » 08 Яну 2005, 15:39

Никъде не съм споменала ,че некромантията е безопасна.Както HELLclan каза с това призоваване можеш да привлечеш само долни и низши духове.Ще те лъжат,мамят и черпят от енергията ти.Не ми допада,просто го приемам.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 08 Яну 2005, 17:26

e koи "духове" останаха за призоваване?
:roll:
Гост

Мнениеот Марио » 08 Яну 2005, 17:36

Тези,които сметнеш за добре да ги викнеш.Ти решеваш.Живота си е твой,
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 08 Яну 2005, 21:59

ае Гостенино нещо май не можем да се изясним.
Евокацията е техника,която дава възможност на дадена същност от друго ниво на съществуване да се яви на астрално или физическо ниво.Призованите същества идват близо до мага,но никога не влизат в него.Това е разликата между евокация и инвокация.При евокацията довеждаш съществово до ниво,на което можеш да го виждаш и да общуваш с него.Това е външно проявление на някаква същност,тъй като е извън тялото ти.И това става както казах на астрално или на физическо ниво.И гостенино неразбирам за какви мрънкания и такива глупости ми говориш.Духовете ни обръщат внимание,о да и още как и когато им заповядаме те се отзовават.А и за твое сведение не съществуват само елементали.Има още планетарни,ангелски,демонични,олимпийски,Божии форми,елементали,астрални,архетипни образи и т.н.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 23 Яну 2005, 18:41

Здравей. а този кръг откъде се намира? ти ли си го правиш или...? :?
Гост

Мнениеот Марио » 23 Яну 2005, 19:33

Гостенино такъв кръг не ти трябва изобщо.Е,може само да го сложиш в печката :cool:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Duality » 27 Апр 2005, 20:32

абе,и да разбираш ,и да не разбираш,най-добре е да се подсигуриш ей така за всеки случай.Аз също имам една -две не особено приятни срещи с духове,ама какво да се прави...сама си го избрах...рисковете на професията :roll:
Аватар
Duality
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 27 Апр 2005, 23:31

ДАЖЕ И ДА ИМАШ КЛЮЧ, НЕ ГО СЛАГАЙ ВЪВ ВСИЧКИ ВРАТИ - НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАТВОРИШ ВРАТАТА, КОЯТО СИ ОТВОРИЛ

мисля, че ме разбирате. достатъчно мръсотия има по този свят, не отварйте и на мръсотия от онзи да идва насам.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Poison » 01 Май 2005, 16:04

damnameneus написа:ДАЖЕ И ДА ИМАШ КЛЮЧ, НЕ ГО СЛАГАЙ ВЪВ ВСИЧКИ ВРАТИ - НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАТВОРИШ ВРАТАТА, КОЯТО СИ ОТВОРИЛ.

Това ми хареса. Готино го каза!
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот witch_88 » 28 Юли 2005, 16:10

ше ти напиша един начин за викане на духове.
необходими неща:
1-малка чашка(такава като за ракия)
2-картон
3-наи малко 2-ма човека
4-свещ(няма значение цвета)
5-тамян
Подготовка:вземи лист картон на него начартаи един краг голям.в този голям краг на4артаи малки крагчета по края в които да има азбуката.в средата да има един празвн краг с диаметара на чашата с която ще викате.от дясно краг с "не" а от ляво краг с "да".По принцип трябва 1 човек които да дава повече енергия и 1 да разчита какво се пише.Ако няма такав сас енергия по добре да сте повече хора например 4.
Десиствие:запалете свеща.всеки да сложи показалеца си на чашата и във един глас трябва да кайат следната молитва
"Моле Всемогащия Бог да разреши на добрия дух да контактува с мен и да ме накара да пиша.Моля сащо така мпя ангел хранител да ми помогне и да ме пази зли духове."
това нещо си повтаря три пъти.
след това казваш"В името на всемогащия бог моля духа на...(трите имена на духа може и починал роднина)да се свърже с мен"--казва се сащо три шъти под ред.
"нека духа влезе в чашката" и я дигни
поссле питаите "ако духа на... е тук нека чашката се премести в посока "да"(немахаите прастите си от чашката защото тя се задвижва чрез енергията подавана от вас.)
след това се казва-"нека духа се закалне в името на всемогащия бог че е този за които се представя"
и нека само 1 да за дава вапросите.
изпрашането на духа:незабравяите да му благодарите че е дошал и е отговорил на вашите вапроси.дигнете чашката и кажи"нека духа излезе от чашката
но това не е за всеки доста често духа не си трагва или през тонела е дошал и някои лош дух трябва да го изпратите на сила и да запалите тамяна и да прекадите кащата кадето викате.

желая ви касмет!!!
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 28 Юли 2005, 16:13

този начин за викане при мен се получава и никога не са ме излагали в нещо.касмет и на вас.ако нещо повече ви интересува питаите ме.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор