Едно не толкова традиционно въпросче

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот till_it_sleeps » 25 Юли 2005, 04:29

till че ти кажа нещо да наистина знам как да си поддържам тялото- именно чрез изсмуканата енергия от външен източник. идеята на въпроса ми беше че исках да разбера и друг начин за това. трябва ми енергия но не искам спостоянно да я смуча било то от природните сили или от хора...
а да търся енергия от собствената си "душа" или от емоции в е немислимо точно в момент.

точно за това ти говоря, херес. медитацията помага, но ако е наистина МЕДИТАЦИЯ. пробвай докато медитираш да станеш едно цяло с вселената, насочи любовта си към нея и виж как тя ти отвръща със същото-сякаш се разливаш из целия свят и ставаш голям колкото него. изчисти се от всички негативни емоции, погледни всичко от високо. поне при мен това действа безотказно. но наистина трябва да се концентрираш-да изчистиш съзнанието от човешкото (стремежи, желания, чувства) в теб и да пуснеш божественото на пръв план. това не само ще те зареди, но и ще те прочисти от мръсотията, която се трупа с времето без да я усещаш.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 25 Юли 2005, 06:38

Има много причини да "ти се налага" да се зареждаш от други
хора,живи същества и прочие,т.е. да не можеш да преработиш
сам проявената енергия,а да търсиш от други хора.

Първата причина е,обикновено,енергийни блокажи по чакрите.
Можеш да поговориш по този въпрос със йога,специалист по
акупунктура,понякога се препоръчва дори билкар.

Втората причина.Да си уловен от някакво същество,което да те
използва за донор-независимо дали е жив човек или някакво
развъплътено такова.Ако е така,трябва да се пререже връзката
и да се освободиш от въпросното същество.

А колкото до методите за удвояване на енергията,ето ти няколко:

1.Открий енергийни канали,с които да се свържеш и да те
зареждат.Такива има по повърхността на Земята-бях писал
за това в ритуала за самопосвещение на Уика.Откриваш го,
влизаш във връзка с него(трябва да е хармоничен с твоята
структура).

Така например говореше се,че тук,около Бургас имало пещера
с такъв източник и я бяха кръстили "Пещерата на Силата".Уви,
аз и до ден днешен не я посетих...

Източникът може да е,разбира се,не само земен,може да е косми
чески или друг някакъв.

Открива се по много начини.Обръщаш се към твоето божество-
покровител и го молиш да ти покаже такъв.Другия начин е
чрез астрална проекция.

Аз засега имам три такива канала:"Сириус","Атлантида" и "Уика
и Вещерство".Ако е рекла Богинята,догодина ще имам и "Орион":)).
Знам,че разполагам и с някакъв египетски,който май не е и от
този живот,проявявал се е много пъти и после е "бягал",но ще го
хвана:))).

Тези канали са не просто канали на Силата,а и на Знанието-говоря
за тези,с които работя.И ти можеш да откриеш.

Може да опиташ например да потърсиш в твоето зодиакално съз
вездие такъв.Или планетата на твоя зодиак.Или в любимия ти
елемент и т.н и т.н.

2.Другия метод е един ритуал,която засега е разработен в
два варианта.Единият е на гуруто Друнвало Мелхизедек.Другия
е на добре познатите ни Джой ъф Сатан:

http://www.666blacksun.com/Egyptian666.html

Разработи свой вариант на Мер-ка-ба.Можеш да накараш
Висшия ти аз да го направи-да получиш от него инструкции
как става.Важното е да запомниш,че Мер-ка-ба е въртящия
се диск в основата на гръбнака.Могат да бъдат различни само
фигурите(пирамидите),мантрите,тактовете на вдишванията и издиш
ваниета.Останалото е така.

Аз имам такъв вариант,който наричам "Атлантски".Развива доста
силна енергия и в първите дни силата на мисълта ми беше толкова
голяма,че предизвиквах явления без да искам-само си го помислям
или пожелавам и то става в период от няколко минути до ден-макси
мум.

Умишлено не съм я постнал тук,защото може някой,който няма
опит сериозно да си навреди,а и на другите около него.

3.Тил ти каза нещо много добро,което може много да помогне.А
именно медитативни практики.Ако си вещ в това,намери най-добро
то за теб.Ако не,посещавай курсове по йога.

Ако си падаш по източни бойни изкуства,това също може да ти
помогне.

Това е от мен.Желая ти успех.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 27 Юли 2005, 16:26

благодаря на всички ви! наистина получих някой доста интересни съвети но за съжаление без да искам да обидя никого единственият който беше приложим в моя случай беше този на маниполацията.Жалко че нямах повече време за да намеря достатъчно "доброволци" :) (всъщност намерих само една) за съжаление смърта и ще да бъде напразна :(

следващия път ще подготвя жертвите предварително и се надявам този път да имам по-голям успех. бтв ако някой знае нещо за времево-пространствените изменерния и имплозията на материята нека да ми пише plz
благодаря ви за всичко!
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 29 Юли 2005, 13:26

Бе heress и Eli вие какво възнамерявате да правите с тея енергии бе хора?! Ще уморите някой а?
Абадауей какво е имлозия на материята?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот nikoj » 29 Юли 2005, 21:09

Май всички отдали се на своята тъмна страна свършват по един и същ начин icon_sleeping

Това сега как да го разбирам?! :roll:

За коментара на Пойзън ще се въздържа, защото явно не е прочела както трябва това, което съм написала. И впрочем кое е злонамерено и къде е тъмната страна?
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 30 Юли 2005, 10:45

Но е трудно да отгатна кой на каква страна се е отдал. Тук хубави думи, готини благородни уж слова, а всъщност нищо чудно хорицата да са злонамерени и не това което бих очаквала да видя. :roll:
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Звездичка » 31 Юли 2005, 12:36

Мисля, че никой не се е отдал на каквато и да било страна. Просто хората вървят по различни пътища, но крайната спирка винаги е една и съща и същевременно различна за всеки. Важното е да се развиваш. Колкото до правенето на зло и причиняването на вреда посредством тези или други методи (магични или немагични) умишлено, никой не може да го прави или поне не за дълго, без да понесе последствията от това...И не говоря само за осъществяването на това, което гласи твърде изтъркани вече фрази от типа на "Всичко се връща"(колкото и точно и правилно да изразяват те принципа). Просто всеки, който се занимава достатъчно дълго с магия, би трябвало да знае какво значи отговорност, каква роля играе тя както в магията, така и в самия живот и колко важно е възпитаването на това качество. :wink:
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nikoj » 31 Юли 2005, 13:04

nikoj написа:Това сега как да го разбирам?! :roll:

За коментара на Пойзън ще се въздържа, защото явно не е прочела както трябва това, което съм написала. И впрочем кое е злонамерено и къде е тъмната страна?

Eli, не съм имал в предвид, че ти си се отдала. Разбирай горното изречение буквално - ако някой реши да задоволява своите ниски страсти с магически средства, завършва зле. Предполагам и сама си се убедила в това. Случката със сайтовете е само един от малкото примери, с които може би си се сблъсквала.
Колкото то тъмния път на изкуството, той си има определени предимства (съответно недостатъци). Горе не става въпрос за него. Изглежда проблемът е с голяма част от хората, които са поели по него. Eгоизмът при голяма част от тях взема връх, в резултат, на което въпросните магове губят до голяма степен своята сила. Колкото до наистина силните черни магьосници (ако съществуват много такива) те на дали биха тръгнали да нараняват всеки срещнат около тях.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 04 Авг 2005, 16:51

една вметка тези които следват както го наричте "тъмния път" не губят изобщо енергията. ТЕ не правят нищо друго освен да засилват моща си и накрая развиват способности нечувани и невиждани от никой последовател на както го казвате "светлината"

колкото до моя проблем той беше от много различно естество. Никога не съм губил енергия просто НЕ исках да я използвам и в въпросния случай ни трябваше външен източник в случая няколко живота
именно това ме възпря да и ме накара да отложа за известно време плановете си :mrgreen: icon_bye
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fly^spirit » 06 Авг 2005, 06:13

Няколко живота?Еми да ви кажа не виждам как да коментирам подобна реплика.Трявали му няколко живота,все едно му тряват няколко картофа....О с черните практики наистина можеш да станеш силен,но повярвай ми според мен никога няма да те задоволят на пълно,не ги отричам,всеки е практикувал малко или много аспекти на черна магия ,но вечно ще си в турсене на нещо и никога няма да ти е достатъчно,сам ще разбереш.И въпреки всичко искам да кажа,че съм убедена че има разновидности на отзи ритуал или друг начин да се справиш с проблема си без това да значи"няколко живота"-нали се сещаш ,че всичко опира до това какво искаш и колко си склонен да дадеш от себе си?Защото нещата не са просто "взимам",винаги има" връщам."Мисля,че ме разбра какво исках да кажа.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Fire_And_Steel » 07 Авг 2005, 07:47

Е не правят нищо друго освен да засилват моща си и накрая развиват способности нечувани и невиждани от никой последовател на както го казвате "светлината"

що не вземеш да ни светнеш за тези "нечувани и невиждани" способности? Барем да разберем и ний непросветените за кво става въпрос.
Бах го в сложния свят!
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 10 Авг 2005, 11:23

Потърпете още малко около 6-8 месеца и както се изрази Fire_And_Steel ще ви "светна"

все пак търпението е добродетел
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kira-Uriel » 15 Авг 2005, 13:09

A защо 6-8 месеца? Да не би да ходиш на курсове?
Аватар
Kira-Uriel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nikoj » 15 Авг 2005, 14:10

:) :) :) :) :) :) :)
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 15 Авг 2005, 14:49

Не не ходя на никакви уроци и мисля че тва да даваш пари на някой да те учи на "магическото изкуство" е най голямата възможна глупост която може да се направи!

за мен тази тема вече се изчерпа! и нямам нищо повече да добавя!
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор