Астрална проекция/Астрално пътуване

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот sanguinary » 26 Яну 2009, 00:42

Ценно сайтче, Елвира.
degagement, аз също не обичам такива коментари, тип смс, с преобладаващ мрънкащ отенък, но впечатленията, които ми оставиха мненията до този момент, когато писах, не ми даваха особен избор.
Относно тези пътувания или възнесения, има един основен принцип.
Тъй като това са пътувания на душата, нормално е човек да подложи на лишения тялото си, за да отслабнат стените му... така да се каже.
На някои места го наричат постене. Другото, което е, смятам, че не навсякъде е удачно да се пристъпва към подобни... "търсене на видения", а най-малко в панелна стая, с форма на куб.
Другият вариант, за който съм чувал, е кетамин. Накратко казано - съзнателно натравяне, което ви вкарва в нещо като кома за близо час. В съвременната медицина го използват за упойка на коне.
Тогава, Макабре, гарантирам ти, пружината, която те връща, ще те изстреля директно в центъра астрала :mrgreen:
Единственото проблемче, което би могло да възникне, е , че на някои толкова им харесва в този астрал, че не се връщат от там и зарязват тленните си останки. Завърналите се разправят интересни неща.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 26 Яну 2009, 00:58

И нека по-младите читатели на темата не използват кетамин у дома. Нали знаете "Не правете това в къщи". Ако все пак има доброволци - форумът не носи отговорност. :wink:
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот puntina » 26 Яну 2009, 01:08

sanguinary написа:
puntina написа:
B-L-O-T написа:Какво ти е правила баба ти ? confused2
Ми караше ме да си затварям очите и да си представям как се обвивам в разни светлини,как ставам лека като перце,как се качвам по някакви стълби и ме питаше какво виждам там,а аз ест там виждах някоя страна,в която вероятно съм била някога. Или пък ме караше да си представям предмет от миналото.Да приближавам спектъра на представяне и да се вглеждам в детайлите му и после да създам случка от миналото с този предмет и тогава пред очите ми изплуваше картина от момента,в който е бил предмета до мен. Ест виждах случката,сцената и си давах сметка ,че примерно там съм сгрешила или не.. и така :)

Хм...
Това в някои държави го таксуват като домашно насилие :roll:
А това, че някои от вас не са в реалността, не означава, че са в астрала или както там си го наричате.

Така ли,а защо тогва си говоря с няколко хора от форума в сънищата,често пъти ги търся и как тогава успявам да опиша стаите им,след като нямам реална представа как изглеждат те? Чиста доза случайност,нали,да,ама аз ги виждам в сънищата си.

Бтв ходенето по чужди сънища било много интересно занимание. :)
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Macabre » 26 Яну 2009, 08:26

А тоя кетамин от обикновена аптека мога ли да си го набавя? Или трябва от ветеринарна? Не се пристрастявам лесно и мисля че ще си струва да опитам.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот puntina » 26 Яну 2009, 10:20

Аз пък ти казвам,че няма смисъл да пробваш Мекабре,после да се чудим как да те върнем на тоя свят. Айде няма нужда. Комата не е шега работа,не бива да се играе със смъртта.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Re:

Мнениеот sanguinary » 09 Мар 2009, 00:27

puntina написа:Така ли,а защо тогва си говоря с няколко хора от форума в сънищата,често пъти ги търся и как тогава успявам да опиша стаите им,след като нямам реална представа как изглеждат те? Чиста доза случайност,нали,да,ама аз ги виждам в сънищата си.

Бтв ходенето по чужди сънища било много интересно занимание. :)

Пунтина... и аз съм контактувал с Ботев и с Левски. Още помня онзи хубав пролетен ден, когато играеха на полуфинал за купата на България. :mrgreen: Несъществуваща дузпа реши изхода на двубоя.

Macabre написа:А тоя кетамин от обикновена аптека мога ли да си го набавя? Или трябва от ветеринарна? Не се пристрастявам лесно и мисля че ще си струва да опитам.

Само от ветеринар, Макабре. Внимавай с дозировката само. Във Валхала или ...там както го наричаш, може да те харесат. Едно е турист, друго е емиргант. :wink:

puntina написа:Аз пък ти казвам,че няма смисъл да пробваш Мекабре,после да се чудим как да те върнем на тоя свят. Айде няма нужда. Комата не е шега работа,не бива да се играе със смъртта.

Играта с живота не е по-малко опасна. Иначе, да, най-добре е да разпита "завърнали" се хора, те най-добре ще и обяснят защо не бива да се доближава до каквито и да е опияти, било то и бира.
Макабре, опитай се да си представиш как си в съзнание, но не можеш да помръднеш и дори нямаш сили да дишаш. В същото това време над теб, родителите и близките ти се съсипват от паника, а ти няма как да им дадеш никакъв сигнал, че си в съзнание.
Глупаво е да правиш каквото и да било, просто ей така, понеже ти е скимнало. Макар че то това е присъщо на човек, а още повече на младите.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор