Викане на духове !?!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот *** » 06 Сеп 2005, 09:52

Викането трябва да се изпълни в определен ден,а именно в събота.
Аватар
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 06 Сеп 2005, 13:36

Ами не само се интересувам, ами и сам пробвал някой неща от Некрономикона. За съжаление няма как да си потвърдя доколко са подействали, и дали ритуала, който сам ползвал е проработил ... Затова Роксана исках да видя какви са твоите ритуали и дали са същите като моите :). А защо не и да тествам по твоите методи, ако се различават :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот megalodon » 07 Сеп 2005, 07:53

Кой каза, че евокирането на духове е опасно???
С подходящите защитни техники няма никаква опасност...
BlackSun...
Или кивто беше там... icon_eusa_clap
Аватар
megalodon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Rocsana » 07 Сеп 2005, 18:59

megalodon написа:Кой каза, че евокирането на духове е опасно???
BlackSun...

Ти го каза ПОДХОДЯЩИ :wink:
Sailea
Аватар
Rocsana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 08 Сеп 2005, 19:24

BlackSun...

Кои са "подходящите" техники, защото аз твърдя че евокирането на духове е опасно?!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AryanSun » 08 Сеп 2005, 20:55

Eli написа:
BlackSun...

Кои са "подходящите" техники, защото аз твърдя че евокирането на духове е опасно?!

Зависи кои духове.Зависи как ги призоваваш.

Аз работя по методите на Константинос.Не са навредили,най-
лошото което е станало,че не са дали ефект и духът не е дошъл.
Вярно,не са професионални,Франц Бардон може би е този,който
е класика в евокативната магия,но още ми е малко рано за него.
А колкото до Соломон...там трябват ултраскъпи предмети,на стой
ност може би на една лека кола(към 10000$ може би)...
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот megalodon » 09 Сеп 2005, 06:52

Da, tehnikite na Konstantinost sa mnogo dobri...predpolagam, ce i Arhimikus bi go potvirdil...
Аватар
megalodon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 19 Окт 2005, 14:49

А какво представлява техниката на Константинос? някои можели да каже нещо по подробно?
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 19 Окт 2005, 23:58

Има една книга на Константинос, която е именно за викане на духове, но НЕ на мъртъвци. Различно крале, ангели и елементални царе. Трябва доста да се занимаваш с някмой техники за да можеш да извикаш такъв дух, поне така е според мен.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот witch_88 » 20 Окт 2005, 07:55

мерси за информацията.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Necromancer » 07 Яну 2006, 22:17

witch_88 написа:мерси за информацията.
ами не не е опасно стига да внимаваш какво призоваваш. трябва да имаш силна воля да го отпратиш и да му наложиш волята си.

константинос е действително много запознат с тази област но аз лично повече научих от Елифас Леви. Защото все пак той засяга моята област а именно некромантията
Аватар
Necromancer
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 08 Яну 2006, 12:05

Ти практикуваш магията, която показва Елифас Леви?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Necromancer » 08 Яну 2006, 14:18

Arhimikus написа:Ти практикуваш магията, която показва Елифас Леви?
Мммм да неговите теорий са много добри. Защо?
Аватар
Necromancer
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот miren4eto » 16 Фев 2006, 16:05

ам....случайно попаднах на този форум след като търсих в Googl-a по фразата "викане на духове" ! Имам следния въпрос.....
Преди няколко дни на едно купонче от скука решихме да викаме дама пика :oops: взехме едно огледало и няколко свещи, напръсканме огледалото с некъв дезодорант колкото да се замъгли и почнахме да Я викаме, на огледалото се появиха някакви фигури (може така да ни се е сторило нэ), разпищяхме се и светнахме лампата! На следващия ден едно от момичетата което беше с нас (бяхме 4-ма) си счупи ръката, друга си навехна крака,на 3-ти почина роднина, а мен за малко да ме блъсне кола. Възможно ли е това да е свързано с опита ни за викане на духове???
Аватар
miren4eto

Мнениеот EXARP » 16 Фев 2006, 16:12

Според мен сте викнали нещо, но едва ли е "дама пика", незнам. А може и да е просто съвпадение?!?!
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот dendi » 16 Фев 2006, 16:55

miren4eto - о да определенп е възможно.И аз един път виках от тези духове(по "безобидните"(Дама Пика, Дама Купа. Попа, Черният и Червеният Жокер, Валетата, Сладкишка, Дама Сладкарка, Соленка и всякви такива)
Понеже съм викала Червеният Жокер с още две момичета(бяхме се затворили в банята на едната на тъмно)и докато го викахме нищо не се случи.
Излязохме вън и викахме асансьора с едното момиче почнахме да дърпаме едно куфарче(на шега уж) та аз бях срещу вратата от която страна беше и вратата на асансьора(лявата т.е аз бях от дясно)а другото момиче беше от ляво.Тя пуска куфарчето и аз вместо да се засиля назат и "хвърча напред", но братовчедка ми(второто момиче) отваря вратата на асансьора и аз си забивам главата в него ^^.
Излизаме вече и си вървя към едно тунелче и по плочките долу видях едно "ДЖ" ама на английски(може да е било от удара а може просто да ми се е привидяло ...)
Та мисълта ми беше че можеби точно заради викането на "Дама Пика" е имало "Поредица от Злополучия"
А и съм чувала доста истории то нейн адрес
Без светлина и мрак
Всичко е едно
Аватар
dendi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 16 Фев 2006, 18:49

Такааа, като за начало малко теория, защото виждам че доста хора са почнали да си "викат" духове за които и понятие си нямат :). И което е още по-опасно че викат духовете без после да ги освобождават ;).

Съвременните карти за игра произхождат от картите Таро, само че са по опростени от тях, но това не им пречи да са наследили някой от техните свойства, само че в доста поизкривен вид. Което именно и докарва повечето проблеми при извикването на техните духове... Освен това към духа/егрегора на съответната карта се добавят и емоциите свързани с предишни успешни викания и случките, които са се случвали по време и след тях, както и вярата на призоваващите че тези (в повечето случаи отрицателни) събития може и да се случат.
Доколкото си спомням единствено Жокера беше представител на 0-та карта от Големия Аркан.

dendi, това ДЖ което си видяла е било точно знака че евокацията е била успешна, макар и вие да не сте усетили нищо ;)

miren4eto - Ако имаш възможност нарисувай и пост-ни символите, които са се появили в/у огледалото. Ако не опитай се поне да ги опишеш - това може да даде информация какво сте успели да извикате :).

EXARP: Каквото и да са викнали е било свързано с картите. TARO магията не е никак слаба и изобщо не е за подценяване, а викането по карти за игра се явява според мен изкривено извикване на съответната Таро карта с не мн приятни последици ...

P.S. Не използвайте Таро за игра на игри от сорта на белот, сантасе и др подобни - отмъщават си мн яко за това ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот EXARP » 16 Фев 2006, 19:59

Shadow Mage...колкото повече слушам толкова повече се обеждавам, че доста хора от тука като малки са призовавали точно тия духове...
Да ти кажа никога не съм се замислял откъде произлизат съвременните карти.
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 17 Фев 2006, 02:38

Играл съм покер с карти таро.Нямаше други. Но се отказахме в края на краищата,защото много се бъркахме,а и те са по-големи. Един написа с маркер кое каква карта е и пак нищо не стана. За съжаление интересното свършва тук,понеже нищо не се случи,или поне аз не зная. Помня обаче като деца как викахме някакво джудже май... с разни вилици. Една чаша,дето я бяхме напълнили с вода се оказа пукната после,без никой да я е пипал ,а водата по цялото шкафче. Яко ме тресе шубето. А на прозореца имаше такова,все едно някой диша... и си се увеличава,като истинско така и после изчезна.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mell » 17 Фев 2006, 13:03

Леле вие ме върнахте в детските спомени...Тази Дама Пика много време се е запазила... Аз мислех, че това е игра на моето поколение :)))Сега се мъча да се сетя как се викаше мъ на таз възраст явно съм позабравила. Спомням си , че се завирахме по едни бани и тоалетни, трябваше да има и огледало и се държахме за ръце...все едно, но това ме накара да си спомня хората с които съм прекарала детството си.Хубав спомен, странно ми е, че и днес децата продължават да я викат :)
Mell

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор