Викане на духове !?!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот TheAcid » 27 Юни 2004, 21:15

Здравейте, интересуваме знаете ли жаклинания за викане [ призоваване ] на духове,...интересуваме можели някой да ми каже жаклинание, с което да извикам някои дух, а и да ви питам също колко е лошо да призоваваш дух на някого, с какво му вредиш и навреждаш с това, че си го извикал и рисковано ли е да викаш духове,......имам предвид, ще можели някой да се заеме с мойто желание/молба към всички, да ми помогне да науча повече за викането на духове, плюсове и т.н ..........и да каже някое жаклинание ако може, плс ;) ............Благодаря предварително на всички !!!

P.С Какво означава "рейка" ? :?
Аватар
TheAcid

Мнениеот BlackSun » 28 Юни 2004, 00:29

TheAcid написа:Zdraveite, interesuvame znaete li zaklinania za vikane [ prizovavane ] na duhove,...interesuvame mojeli niakoi da mi kaje zaklinanie, s koeto da izvikam niakoi duh, a i da vi pitam sushto kolko e losho da prizovavash duh na niakogo, s kakvo mu vredish i navrejdash s tova, 4e si go izvikal i riskovano li e da vikash duhove,......imam predvid, shte mojeli niakoi da se zaeme s moito jelanie/molba kum vsi4ki, da mi pomogne da nau4a pove4e za vikaneto na duhove, plusove i t.n ..........i da kaje niakoe zaklinanie ako moje, pls ;) :? ............Blagodaria predvaritelno na vsi4ki !!!

P.S Kakvo ozna4ava "reika" ? :? :smile: ;)

Hlape, ne mislq che bi trqbvalo oshte da pravish neshta svarzani s vikaneto na duhovete... ne e hich bezopasno...zavisi kakvo razbirahs pod duhove... Pri prizovavaneto na duhove ima dosta rituali...tuk otbeqlzvbam stava duma za:
1. Duhove na pochinali hora.
2.Duhove na Jivotni.
3.Duhove na Prirodata.
4.Energiijni substancii...bazirani na mentalno vzaimodeistvi ot operatora.
5.Shamanski Duhove.
6.Astralni Substancii...
7.Astralni Elementali...
i t.n.

Za sega nqma nikoi ot tqh bezobiden... edinstveno tochka 4. e po malko opasna!
Pri rabota s duhove na pochinali ne mojesh da badesh pochti po nikakav nachin dali tozi duh e tozi koito si povikal... obiknoveno zakachvat se dushi na nsiki astrali..i t.n. koito sa ili na samoubiici ili na ubiici i t.n.
Za tova ne ti davam za tova.... ima vreme za tova!
BlackSun

Мнениеот TheAcid » 28 Юни 2004, 19:23

Black Sun, blagodaria ti za otgovora, sus sigurnost niama skoro da se zaema s prizovavane na duhove [ sled kato e opasno ]...., interesuvame na kolko godini si, zashtoto ne sum sviknal da mi vikat "hlape", nishto li4no i ne se obijdai,oba4e ti si 1-iat 4ovek, koito me nari4a i predpo4itam da ne me nari4at taka -"HLAPE" :evil: icon_angry icon_angry :evil: :-( ;)
Аватар
TheAcid

Мнениеот BlackSun » 29 Юни 2004, 00:53

TheAcid написа:Black Sun, blagodaria ti za otgovora, sus sigurnost niama skoro da se zaema s prizovavane na duhove [ sled kato e opasno ]...., interesuvame na kolko godini si, zashtoto ne sum sviknal da mi vikat "hlape", nishto li4no i ne se obijdai,oba4e ti si 1-iat 4ovek, koito me nari4a i predpo4itam da ne me nari4at taka -"HLAPE" :evil: icon_angry icon_angry :evil: :-( ;)

:grin: Radvam se che si razbran chovek , a sega okolo 25 g. sum
za teb vidqh ch si okolo 19... nqkade... a za men tova e hlape :) ne se obijdai priatel no na dosta hora kazvam taka i to zashtoto malcina sa uspqli da porastnat ... istinski. ( negovorq za magiata a za misleneto im.) , no tova e druga a tema!
Btw... Pomisli si dobre kakvo e da si Hlape?!... shte chakam otgovor ... ne go priemai kum loshata mu strana! ;) :smile: :smile:
BlackSun

Мнениеот TheAcid » 29 Юни 2004, 18:49

Zdravei BlackSun, ni nai malko ne mislia da gledam otkum loshata strana, vse pak tuk tozi forum e [ pone spored men ] za porasnali i razumni hora,...interesuvame kude si poglednal za men i ot kude si siguren, 4e sum okolo 19, ami ako sum s edna godina po goliam ot teb, oba4e pisha malko ne svurzano, kogato sum malko po razvulnuvan :lol: ,...no vse pak mi e interesno kude si vidial tova neshto za godinite [ mnogo sum lubopiten :P :) ]

Pozdravi i do skoro :smile:
Аватар
TheAcid

:)

Мнениеот BlackSun » 29 Юни 2004, 23:05

TheAcid написа:Zdravei BlackSun, ni nai malko ne mislia da gledam otkum loshata strana, vse pak tuk tozi forum e [ pone spored men ] za porasnali i razumni hora,...interesuvame kude si poglednal za men i ot kude si siguren, 4e sum okolo 19, ami ako sum s edna godina po goliam ot teb, oba4e pisha malko ne svurzano, kogato sum malko po razvulnuvan :lol: ,...no vse pak mi e interesno kude si vidial tova neshto za godinite [ mnogo sum lubopiten :P :) ]

Zdrasti otnovo priatel , vij ne mislq che e vajno da ti kazvam ot kade si poluchavam informaciata ... pomisli malko vse pak ne e nevazmojno da se skrie neshto napalno;) rano ili kasno se pokazva. Taka sega za drugoto... Da probvam li da pogledna i drugo neshto: ?!:PPPP
Ako si po golqm ot men nqma da izglejdash taka: mladolik...i pone kato pishesh izpozlavai "ch".a ne "4".. tova pravi horata malko po-golemi... :) NE se sardi za zabelejkite... drugo... dori i da si na 19 a moje i po- malak vajno li e?... Ideqta e che si tuk v tozi Forum ne s celta da kajesh na kolko si godini , a za da pokajesh znaniq... ili da pitash kakvoto ti trqbva..;) Ti si reshavash... Vibraciite ti sa interesni.. no vijdam che ne se zanimavsh praktikuvaiki s tezi neshta... imash obache interes.. no tova e malko za sega... pomisli dobre kakvo pravi Pratchet ?!!! :)) Skoro shte slojas tema razsajdenie za nego... No tova e druga tema...
Sega po-seriozno...Tazi ideq za duhovete vikaneto im i t.n. e otdavna pri teb... Drugo ot kakvo se interesuvash?!... tozi vapros e kum teb... kakva kalasicheska muzika haresvash ... i kakvi METAL grupi... ne che te mnogo me interesuvat de...:) no razgovor da varvi :P , neznam no vidqh i drugo neshto ti ili nqkoi blizak chelovek do teb moje bi e kitarist...:) Prikazki mnogo...i edin vapros... osnoven za kakvo ti e da VIKNESH DUH?!... PREDPOLAGAM NE E SAMO DA GO VIDISH?! :))) dali e krasiv ili grozen? ok..nqma da te zanimavam poveche... Shte chakam otgovori!...
i mi kaji kakvo e topva koeto si pisal "REIKA" da ne bi da iskash da kajesh "REIKI?"
Tova e za sega!
BlackSun

Мнениеот TheAcid » 30 Юни 2004, 06:47

Zdravei otnovo priatel, za informatciata sum suglasen, che ne si dlujen da kazvash, prosto mi beshe interesno ot kude znaesh na kolko sum,... mnogo sum blizo do 19 :smile: Taka kato gledam izkazvaniata ti spriamo men [ t.e nabludeniata ti ] vijdam, che imash darba na ekstrasens, neshto, koeto mi e haresvalo vinagi..no tova e drug vupros :)...A spriamo zabelejkite, ne smiatam, che imam osnovanie da se surdia, tui kato si suvsem prav :smile: ...Otnosno vibratciite mi, mnogo si prav daje, ne se zanimavam vuobshte :smile:
...Prav si BlackSun, interesite mi za prizovavaneto na nechii duh e ot dosta vreme, no vinagi sum si mislel, che moje da stane neshto losho sled kato go izvikam i za tova dosega ne sum i probval daje ;) ..., no vse oshte imam tova jelanie razbirase, a za drugo kakvo se interesuvam,..off ami sega sum isklu4il napulno, no kato se setia, shte ti pisha "vednaga".....za klasicheska muzika, ami obicham klasicheskata muzika, a ot Metalgrupite, slusham samo baladite [ tihi, leki i spokoini ] , inache ne obicham METAL ......a tova za kitarista, da ti kaja mnogo me uchudi :-o :-o :-o , da naistina az samia sum sviril na "Tcigulka", no tova beshe otdavna ;)
A za osnovnia vupros: ami vij v men vse oshte ima edno detcko neshto [ mojebi mechta, a mojebi i jelanie ] ...znachi sled kato pochina moi blizuk chovek predi dosta vreme [ togava biah malko dete ], chovek koito mnogo obichah i toi men razbirase mnogo iskah da moga da izvikam duha na tozi chovek, za da moje pak da e do men :cry: ;) .. za sujalenie neznam kakvo se pravi, kogato prizovesh duha na niakoi i za tova ne smeia da go napravia, za da ne stane beliata :smile: ;) predpolagam malko ili mnogo uspiah da ti obiasna zashto pitam za tezi rituali i t.n.... ;)

sorry imah predvid reiki, a ne reika ! :smile:
Аватар
TheAcid

Мнениеот BlackSun » 01 Юли 2004, 00:27

Zdravei TheAcid :) Ami vij ima nqkolko osnovni nachini za prizovavaneto na duhove na pokoinici , no pomisli dali si gotov za tova! Shte ti obqsnq posledstviqta ot prizovavaneto na pokoinik.:

1. Kogato se vika goreopisaniqt nqmash sigurnost dali si viknal nego ili neshto savsem razlichno... V povecheto sluchai pristigat dushi na pochinali samoubiici , prestupnici , dori i ubiici... tova taka zashtoto za tqh nqma pyt za po visokite astralni niva i stoqt mejdu Zemqta i Tunelia na svetlinata...
2. Pri izvikvaneto na takav se vnimava s kakva "gadina" si izvikal poneje nqkoi ot tqh sa i dosta napadatelni.. obiknoveno napadat mediuma i posle drugite okolo nego , dosta chesto mediuma napada sam ostanalite blagodarenie na silata koqto e prizoval.
3.Za sajalenie povecheto dushi ot nisshiq astral sa podli i zlobni...i kogato nqkoi se dobliji do tqh te sa gotovi da napravqt vsichko vazmojno za da im stane meko kazano gostopriemnik...
No... Vse pak ti si reshavash ... ako naistina iskash ritual za Vikane na Murtavci .... Shte ti kaja kak se pravi prochutata duska na spiritistite... no tova e druga tema.

Sega da ti obqsnq za Reiki ...;) Stava duma za lechitelska energiq koqto idva ot Dalechniq Iztok, tazi enrgiq e ne samo za lechenie no i za mongo drugi neshta.. Edin Reikist stava neshto kato provodnik na tazi energiq koqto se naricha oshe i Universalna Kosmicheska Energiq.
Ako imash drugi vaprosi za Reiki pitai shte ti obqsnq kakvoto te interesuva. Samiq az sum Reiki Master obuchen po sistemata na USUI! :)
Do skoro !!!... I ako si malko po silen sensetiv vij kakvo ima v postinga:)
BlackSun

Мнениеот Mortisha » 02 Юли 2004, 04:38

icon_hello
Последна промяна Mortisha на 25 Мар 2007, 01:18, променена общо 1 път
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот s_r » 02 Юли 2004, 09:29

Здравейте :smile: :smile: , И аз да попитам ...-Вярно ли е , че чрез негативна намеса или магия могат да бъдат "прикрепени " към някого от тези злобни духове :-( :cry: и след отстраняването на източника или по точно влиянието... тези твари сами ли се махат :? или да кажем достатъчно ли е да си помогне човек след това само чрез подходящ начин на мислене :? :cool: :-( :cool: :smile:
Аватар
s_r

Мнениеот Wizard » 02 Юли 2004, 14:32

Наистина това е възможно, даже това е нещо нормално при работа с духове или демони (все едно).
Но да се отстранят само с едно положително мислене от страна на засегнатия човек.... малко вероятно е, ако той не е достатъчно навътре в занаята.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот s_r » 05 Юли 2004, 10:08

Благодадаря за отговора, но аз май не съм се изразила добре.Не знам дали има толкова силен маг , но в случая са направени "процедури" за разваляне , пречистване , защита ...Това което ме притеснява е дали веднъж научили адреса , "злобарите" може да се върнат при пръв удобен случай. Би трябвало да има някакъв начин да бъдат прогонени окончателно , а дали само подходящо мислене ще свърши работа... :? Или по редовни защитни процедури ... :?
Аватар
s_r

Мнениеот NeoN` » 05 Юли 2004, 11:38

BlackSun написа:
TheAcid написа:Zdravei BlackSun, ni nai malko ne mislia da gledam otkum loshata strana, vse pak tuk tozi forum e [ pone spored men ] za porasnali i razumni hora,...interesuvame kude si poglednal za men i ot kude si siguren, 4e sum okolo 19, ami ako sum s edna godina po goliam ot teb, oba4e pisha malko ne svurzano, kogato sum malko po razvulnuvan :lol: ,...no vse pak mi e interesno kude si vidial tova neshto za godinite [ mnogo sum lubopiten :P :) ]

Zdrasti otnovo priatel , vij ne mislq che e vajno da ti kazvam ot kade si poluchavam informaciata ... pomisli malko vse pak ne e nevazmojno da se skrie neshto napalno;) rano ili kasno se pokazva. Taka sega za drugoto... Da probvam li da pogledna i drugo neshto: ?!:PPPP
Ako si po golqm ot men nqma da izglejdash taka: mladolik...i pone kato pishesh izpozlavai "ch".a ne "4".. tova pravi horata malko po-golemi... :) NE se sardi za zabelejkite... drugo... dori i da si na 19 a moje i po- malak vajno li e?... Ideqta e che si tuk v tozi Forum ne s celta da kajesh na kolko si godini , a za da pokajesh znaniq... ili da pitash kakvoto ti trqbva..;) Ti si reshavash... Vibraciite ti sa interesni.. no vijdam che ne se zanimavsh praktikuvaiki s tezi neshta... imash obache interes.. no tova e malko za sega... pomisli dobre kakvo pravi Pratchet ?!!! :)) Skoro shte slojas tema razsajdenie za nego... No tova e druga tema...
Sega po-seriozno...Tazi ideq za duhovete vikaneto im i t.n. e otdavna pri teb... Drugo ot kakvo se interesuvash?!... tozi vapros e kum teb... kakva kalasicheska muzika haresvash ... i kakvi METAL grupi... ne che te mnogo me interesuvat de...:) no razgovor da varvi :P , neznam no vidqh i drugo neshto ti ili nqkoi blizak chelovek do teb moje bi e kitarist...:) Prikazki mnogo...i edin vapros... osnoven za kakvo ti e da VIKNESH DUH?!... PREDPOLAGAM NE E SAMO DA GO VIDISH?! :))) dali e krasiv ili grozen? ok..nqma da te zanimavam poveche... Shte chakam otgovori!...
i mi kaji kakvo e topva koeto si pisal "REIKA" da ne bi da iskash da kajesh "REIKI?"
Tova e za sega!

ta kade kazvash sa vi znaniqta? icon_color icon_color icon_color
NeoN`

Мнениеот TheAcid » 06 Юли 2004, 20:00

BlackSun, чакам отговора ти ;) :smile:
Аватар
TheAcid

Мнениеот Гост » 08 Авг 2004, 22:08

Искам само нещо да вметна в тази сапунена опера дето се получи тука :))) за въпроса за духовете ако слушаш всеки кво ти казва да правиш особено някои които се провъзгласява за незнам си кво (нищо лично) до никаде няма да стигнеш. Прави това което искаш и си поеми цялата отговорност за действията. Какво като е опасно ? не е ли точно това интересното ? ако беше сигурно дали щеше да привлича така ? един съвет исмей се на всички тук особено на тези дето парадират, че могат и знаят, и прави това което сметнеш и прецениш за добро за себе си...
Не очаквам отговор, просто коментирам
Гост

Мнениеот baby_witch » 13 Окт 2004, 14:34

Здравейте аз се занимавам с викане на духове!И да опасно е зависи какво викаш !Аз ги викам по най-извесния начин! Този със буквите в кръг!И до сега винаги се е получавало!Чао
здрасти!
Аватар
baby_witch

Мнениеот Shadow Mage » 16 Окт 2004, 17:39

Hi,
Реших и аз да кажа няколко думи по темата :) Определено викането на духове може да е опасно и да ти промени живота за отрицателно време, независимо дали знаеш или не какво правиш. Колкото до медюма - ако той е достатъчно добър може да се защити от цялостно обсебване. А за викането на много близък починал човек - ако намеренията ти са чисти то той най-вероятно сте дойде и сам. Но за всеки случай не е зле да "изпиташ" духа - ако той е този, за който се представя сте трябва да ти даде достатъчно доказателства за това - при това сигурни който ти ще си в състояние да прецениш и разбереш :).
Защо трябва да внимаваш с ритуалите за викане на духове мисля че ти е ясно. Аз самия не съм много сигурен дали встъпителната invocation на Goethia има някаква сила произнесена сама, но още на следващия ден след като почти на майтап я произнесох ГЛАСНО получих някой доста "странни" резултати, които още не мога да класифицирам дали са добри или лоши но наистина имах някой странни случки ...
Все пак крайното решение и съответно отговорността си остават твои.
Shadow Mage

Мнениеот Гост » 19 Окт 2004, 15:14

Не успях да огледам добре темата заради цялата баластра около нея. Намирам последния отговор на Мортимус за достатъчно полезен, защото всъшност според мен не човек се нагажда към магията ами магията се определя от човека. Като цяло искам само да отбележа, че евокацията е значително по-безопасна от инвокацията на духове и предлагам на ТхеАцид да си намери книгата "Призоваване на духове" от Константинос. Има я на български издание от '98 '99 някъде и мисля, че описаните ритуали са достатъчно подробни като техника за да си изобретиш свой такъв който да върши работа от твоята гледна точка, защото тя е най-важната! Успех! Нека Луната да е с вас! :)
Гост

Мнениеот mertt » 24 Окт 2004, 08:31

здравейте,четейки всичко изписано досега и аз реших да дам своето мнение по въпроса,което едва ли ще е много полезно но все пак...
незнам дали преди си се "сблъсквал" с духове,но от личен опит мога да ти кажа едно.Усещането не е много приятно.Аз лично никога не съм ги викала,само че те сами идват при мен и се започва едно хлопане и блъскане на врати,в други случаи (да не се смеете)духане в ушите,говорене от което нищо не разбирам и какво ли още не от този род.А забравих да спомена че плашат котката ми.
Мога само да добавя, че не ти трябва да викаш нещо, с което не си сигурен, че можеш да се справиш.
mertt

Мнениеот Гост » 24 Окт 2004, 09:02

mertt написа:Мoга само да добавя че не ти трябва да викаш нещо с което не си сигурен че можеш да се справиш...

Немога да разбера защо хората се страхуват толкова от нещата който не познават или не разбират. Било то смърт, духове или тем подобни глупости... Като имаш такива проблеми, защо не намериш начин да се справиш с тях.

Всяко нещо което смяташ че е страшно, ако успееш да го разбереш и осъзнаеш, ще видиш че само ти го правиш да е страшно :)
Гост

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор