P.С Какво означава "рейка" ?

Модератор: Nemezius
TheAcid написа:Zdraveite, interesuvame znaete li zaklinania za vikane [ prizovavane ] na duhove,...interesuvame mojeli niakoi da mi kaje zaklinanie, s koeto da izvikam niakoi duh, a i da vi pitam sushto kolko e losho da prizovavash duh na niakogo, s kakvo mu vredish i navrejdash s tova, 4e si go izvikal i riskovano li e da vikash duhove,......imam predvid, shte mojeli niakoi da se zaeme s moito jelanie/molba kum vsi4ki, da mi pomogne da nau4a pove4e za vikaneto na duhove, plusove i t.n ..........i da kaje niakoe zaklinanie ako moje, pls ;)............Blagodaria predvaritelno na vsi4ki !!!
P.S Kakvo ozna4ava "reika" ?:smile: ;)
TheAcid написа:Black Sun, blagodaria ti za otgovora, sus sigurnost niama skoro da se zaema s prizovavane na duhove [ sled kato e opasno ]...., interesuvame na kolko godini si, zashtoto ne sum sviknal da mi vikat "hlape", nishto li4no i ne se obijdai,oba4e ti si 1-iat 4ovek, koito me nari4a i predpo4itam da ne me nari4at taka -"HLAPE" :evil:![]()
:evil: :-( ;)
TheAcid написа:Zdravei BlackSun, ni nai malko ne mislia da gledam otkum loshata strana, vse pak tuk tozi forum e [ pone spored men ] za porasnali i razumni hora,...interesuvame kude si poglednal za men i ot kude si siguren, 4e sum okolo 19, ami ako sum s edna godina po goliam ot teb, oba4e pisha malko ne svurzano, kogato sum malko po razvulnuvan :lol: ,...no vse pak mi e interesno kude si vidial tova neshto za godinite [ mnogo sum lubopiten![]()
]
Pozdravi i do skoro :smile:
BlackSun написа:TheAcid написа:Zdravei BlackSun, ni nai malko ne mislia da gledam otkum loshata strana, vse pak tuk tozi forum e [ pone spored men ] za porasnali i razumni hora,...interesuvame kude si poglednal za men i ot kude si siguren, 4e sum okolo 19, ami ako sum s edna godina po goliam ot teb, oba4e pisha malko ne svurzano, kogato sum malko po razvulnuvan :lol: ,...no vse pak mi e interesno kude si vidial tova neshto za godinite [ mnogo sum lubopiten![]()
]
Pozdravi i do skoro :smile:
Zdrasti otnovo priatel , vij ne mislq che e vajno da ti kazvam ot kade si poluchavam informaciata ... pomisli malko vse pak ne e nevazmojno da se skrie neshto napalno;) rano ili kasno se pokazva. Taka sega za drugoto... Da probvam li da pogledna i drugo neshto: ?!:PPPP
Ako si po golqm ot men nqma da izglejdash taka: mladolik...i pone kato pishesh izpozlavai "ch".a ne "4".. tova pravi horata malko po-golemi...NE se sardi za zabelejkite... drugo... dori i da si na 19 a moje i po- malak vajno li e?... Ideqta e che si tuk v tozi Forum ne s celta da kajesh na kolko si godini , a za da pokajesh znaniq... ili da pitash kakvoto ti trqbva..;) Ti si reshavash... Vibraciite ti sa interesni.. no vijdam che ne se zanimavsh praktikuvaiki s tezi neshta... imash obache interes.. no tova e malko za sega... pomisli dobre kakvo pravi Pratchet ?!!!
) Skoro shte slojas tema razsajdenie za nego... No tova e druga tema...
Sega po-seriozno...Tazi ideq za duhovete vikaneto im i t.n. e otdavna pri teb... Drugo ot kakvo se interesuvash?!... tozi vapros e kum teb... kakva kalasicheska muzika haresvash ... i kakvi METAL grupi... ne che te mnogo me interesuvat de...no razgovor da varvi
, neznam no vidqh i drugo neshto ti ili nqkoi blizak chelovek do teb moje bi e kitarist...
Prikazki mnogo...i edin vapros... osnoven za kakvo ti e da VIKNESH DUH?!... PREDPOLAGAM NE E SAMO DA GO VIDISH?!
)) dali e krasiv ili grozen? ok..nqma da te zanimavam poveche... Shte chakam otgovori!...
i mi kaji kakvo e topva koeto si pisal "REIKA" da ne bi da iskash da kajesh "REIKI?"
Tova e za sega!
mertt написа:Мoга само да добавя че не ти трябва да викаш нещо с което не си сигурен че можеш да се справиш...