Черна магия

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lucky » 04 Юли 2010, 09:57

Така, една жена, която предния път ми намери такава, само че тогава беше за смърт ми намери пак. Първия път ми я разваля тя и беше с мълчана вода и яйце доколкото си спомням. Нещо баеше над водата, плюеше кръв, посиня като мъртвец и яйцето беше сварено като го извади от водата, това ми направи най-силно впечатление, защото аз лично го измъкнах изпод задника на една кокошка на село същата сутрин. После май се чупеше буркана на кръстопът. Жената след това 4 дена не работи, отмени клиенти и т.н. и влезе в болница вика много силна тази магия. Та сега ходих да ми развалят пак черна магия, която съм я имал от 2 мес, само че не за смърт, а за "вървене назад". Разваля ми я един ходжа, пари не взима, но аз му оставих. Жената ми я намери, обаче каза че тя не може да я развали и ме прати при него, той й е развалял на нея 4 магии една върху друга. Самият ритуал беше да застана с лице към стената (мисля че е посока изток, но не съм сигурен) и три пъти минах през един обръч, докато човекът говореше някакви молитви от корана. Докато траеше рутиала и малко след това 30 мин примерно ми беше едно такова спокойно и дишах много хубаво усещах въздуха. Да ама сега някакси пак се усещам по същия начин. Този ритуал за разваляне на магия познат ли е на някой и дали има ефект? И още нещо - ходжата ми направи защита с текстове от корана - някои листчета бяха принтирани и оцветени с различни цветове, писа нещо на арабски и ги нареди по някакъв начин и вика това с теб да се носи. Колко време трябва да мине да усетя ефекта и колко време е "срока на годност" на муската ако мога така да се изразя. И още нещо - в едни постове на рейн са описани муски за късмет/здраве/ взимане на изпити и т.н. - аз си нямам хабер от арабски, освен ако селям алейкум се брои за нещо. Ако принтирам въпросните муски и ги завия както е описано, текстът ще има ли ефект, или ако ги изпиша с шафран, но не разбирам какво пиша... И друго - ако направя 3-4 муски за различни неща и ги нося заедно с муската на ходжата ще има ли ефект, имам предвид поотделно но в един джоб примерно. Той каза че тази, която е направил е за много неша - защита от магия, да си намеря хубава работа, успех, късмет, здраве и т.н., няколко листчета сложи. И друго - вероизповеданието има ли значение в случая - това че съм християнин, ще ме "прихване" ли муската на исляма?
Аватар
Lucky

Мнениеот rain » 04 Юли 2010, 13:52

Това с откриването на толкова магии ми изглежда малко подозрително, освен ако наистина си имаш някой доста
насърчен да ти почерни живота "доброжелател". За проведения ритуал на ходжата е вид пречистване на базата
на молитви от Корана и други ритуални действия. Ако е истинско духовно лице би трябвало да помогне. За муските,
против принтираните съм, казвал съм го и преди, но ако езикът не се разбира и няма възможност да се изпишат
единственият начин е да се ползват принтирани. Щом ходжата ти е направил вече муски носи ги, нямаш нужда от
повече. Срок на годност нямат, освен ако не се унищожат. Вероизповеданието няма значение, това да не те
притеснява.

По-интересно ми е обаче тези намерени магии как точно ти ги откриват. Намирали ли сте някакви странни предмети
и подобни неща или разчиташ единствено на това което ти се казва?
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Lucky » 05 Юли 2010, 13:46

Разчитам на това, което ми се казва. Въпросната жена ме излекува преди време лявото ми око просто отказа и тя само с процедури - нещо като енергични движения с ръцете представляват ми го оправи, а бях за операция. Освен това позна АБСОЛЮТНО всичко от миналото ми - имам предвид случки, които са останали в съзнанието ми - уплаха от определени животни, от катастрофа, абе всичко, позна буквите, с които започват родителите ми и баба ми и дядо ми, зодията на баба ми, вика другото не ми се дава. Това с врачуването го направи да ми докаже способностите си и мене лично ме убеди. После като се видя с родителите ми все едно от хиляда години се познават - явно са имали вземане даване в минал живот. Разменихме си контакти и сега последния път тя ми се обади че е получила видение, майка ми също имаше подобно. Може да съм наивен, но не поставям под съмнение способностите й, защото докато има хора, които се учат, на нея това й е дадено - била е в кома дълго време, върнала се е от "оня свят" и сега е между двата свята. Не искам да споменавам името й обаче във форума...
Аватар
Lucky

Мнениеот rain » 05 Юли 2010, 14:16

Щом жената е доказала, че може, значи всичко е наред, като изключим факта, че неволно направихме реклама.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор