арабска монета...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот didinka[33] » 04 Авг 2010, 10:54

Здравейте! Искам да споделя нещо което намерих. Бях на моето село и бравата на входната врата нещо се развали и се наложи да я отворим за да я сменим, тя не е пипана от както е построена къщата а това са сигурно 20-30 години. Та сваляме ние бравата и какво да гледаме вътре има някаква странна златна арабска монета залепена с нещо и в цялата брава някакви странни треви сякаш имаше калчища и такива неща. Много странно ни стана на всички особено като баба каза че не е отваряна толкова години и не е слагана от нас. Честно казано леко се уплаших. Реших да занеса монетат на златар да видя дали е златна и нали давам я аз ама той не иска мн да я пипа но все пак я взе погледна я и сякаш като опарен я хвърли и каза че не е златна и ме изпрати веднага да си ходя с монетата,което още повече ме изплаши. Хвърлих я на течаща вода заедно с тревите. Имате ли представа какво може да е това арабска монета и треви точно там...
Аватар
didinka[33]

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор