Ритуал за Врагове

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот kimbo » 10 Сеп 2010, 16:33

Здравейте искам да попитам следното нещо, може ли да ме опътите към Ритуал за Врагове, в смисаъл човек който ви е сасипал живота, не искам да умира или нещо подобно но искам да се почувства гузен и не добре, човекът го познавам мога да го визуализирам много добре и му знам имената но нямам снимка или нещо, кажете ми според вас какво е най подходящото?!
Този човек ми сасипва живота вече 2 години и продължава... иска ми се да санува какво ми е причинил и да се разкае все още не е късно да се спре... не желая зло на никой но искам да му покажа какво ми е направил и просто искам да се спре, и да си живее живота не искам да се меся но при положение че този човек се меси в моя и го прави умишлено не виждам друго решение. Искам да кажа че не става въпрос за близак човек или бившо гадже.. става въпрос за човек, който всячески се опитва да те сасипе, какво бихте направили в този случай?! Нещо малко но достатъчно да се спре и да разбере какво прави и да разбере че не е редно с цената на всичко да сасипе друг човек.

Мерси предварително.
Аватар
kimbo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот eXPerience » 10 Сеп 2010, 16:51

Ахах, как може да го оставиш 2 години да те тормози? :)

http://www.magicgatebg.com/Books/INDEXI ... Spells.pdf

Ако това не ти стигне, има още много из форума. :D
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел

Мнениеот kimbo » 10 Сеп 2010, 17:10

Ами понеже съм мислил че нещата ще се оправят от самосебе си.. и съм имал търпение.. забравих да спомена че съм начинаещ човек, но също така имам сълна мисъл ако мога така да се изразя умея да се концентрирам и да използвам силата на мисълта...
Прочетох част от това и пишеше за напреднали само инъче може сами да се нараните освен това не ми допада идеята да призовавам Луцифер.

Искам нещо от което човека да разбере че не трябва да се спре но също така да разбере че е свързано с мен, тоест да престане а не просто да го боли глава и да се чуди какво му е.
Аватар
kimbo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kimbo » 10 Сеп 2010, 17:15

В случая мисля че би било подходящо да му пратя СЪН или Послание или нещо такова но понеже няма как да го направя реално в реалния живот и дори не мога да разговарям с този човек... какво бих могъл а направя
Аватар
kimbo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот eXPerience » 11 Сеп 2010, 21:57

viewtopic.php?f=32&t=1248

Ето за сън.

kimbo написа:Искам нещо от което човека да разбере че не трябва да се спре но също така да разбере че е свързано с мен, тоест да престане а не просто да го боли глава и да се чуди какво му е.

Ако този човек няма никаква вяра в тези неща, според мен и сън няма да помогне.
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор