Здравейте искам да попитам следното нещо, може ли да ме опътите към Ритуал за Врагове, в смисаъл човек който ви е сасипал живота, не искам да умира или нещо подобно но искам да се почувства гузен и не добре, човекът го познавам мога да го визуализирам много добре и му знам имената но нямам снимка или нещо, кажете ми според вас какво е най подходящото?!
Този човек ми сасипва живота вече 2 години и продължава... иска ми се да санува какво ми е причинил и да се разкае все още не е късно да се спре... не желая зло на никой но искам да му покажа какво ми е направил и просто искам да се спре, и да си живее живота не искам да се меся но при положение че този човек се меси в моя и го прави умишлено не виждам друго решение. Искам да кажа че не става въпрос за близак човек или бившо гадже.. става въпрос за човек, който всячески се опитва да те сасипе, какво бихте направили в този случай?! Нещо малко но достатъчно да се спре и да разбере какво прави и да разбере че не е редно с цената на всичко да сасипе друг човек.
Мерси предварително.