от silver sea angel » 08 Яну 2013, 21:42
Преди майка ми да почине, когато построихме къщата. Тя и баща ми са ходили на някакъв ходжа по някакви си причини , който им казал, че в този двор има много силно проклятие при, което две млади жени ще починат. А пра дядо ми е разказвал, че в двора са намерили пушка от турско време, в другата част на двора има стар кладенец( аз този кладенец не го доближавам от малък по неясни за мен причини) Преди да намери пушката прадядо ми е казвал, че тук са живели други хора, чийто дете се е родило нормално , но на 12 години е полудяло и те продават имота, заминават на далеч и след време детето се оправя ... също така са ми казвали , че по онова време май е станало нещо ( убийство или изнасилване ) и младо момиче е умряло. Хронологията на смъртта е следната баба ми починала на 49, майка ми на 42, вуйна ми на 45 ... Това е което знам по въпроса друго не мога да разбера понеже пра дядо ми е покойник от години, а баща ми не си спомня друго. Но едно знам от както майка почина нещата за семейството ни се обърнаха с главата надоло буквално живеем на предела на силите си ... :(
П.С Леля ми също има съмнения , че в нашия двор има нещо негативно ...
Водата е моята същност