Лош късмет

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот silver sea angel » 12 Дек 2012, 16:07

Здравейте искам да попитам... sad Имаме ли черна магия или проклятие в къщи, защото изобщо не ни върви особено на баща ми ... Каквото и да започне все се проваля... А дойде ли месец декември нещата стават много зле... Баща ми говори за някакво проклятие над имота ... Моля кажете си мнението и ако има как да се развали това нещо, че вече не се издържа... Всички в къщи сме без работа банката иска да ни вземе единственото жилище , а аз не знам какво да правя и как да помогна sad sad
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 07 Яну 2013, 16:24

Виждам, че си стар потребител, иначе щях да си помисля за пореден спам във форума...
Трябва да дадеш малко повече информация. Само така "някакво проклятие над имота" нищо не може да се направи... Освен това говриш за банки, взимане на имот и т.н. Очевидно причината за "неуспех" може и да е във вас - например от погрешно взети решения, но пак казвам, трябват подробности и най вече КОЙ е потърпевш в случая и КАКВО точно искате да постигнете.
Магия - определено не мога да кажа че има, поне не на теб, съдейки от написаното (свързване на енергията с обекта)...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот silver sea angel » 08 Яну 2013, 21:42

Преди майка ми да почине, когато построихме къщата. Тя и баща ми са ходили на някакъв ходжа по някакви си причини , който им казал, че в този двор има много силно проклятие при, което две млади жени ще починат. А пра дядо ми е разказвал, че в двора са намерили пушка от турско време, в другата част на двора има стар кладенец( аз този кладенец не го доближавам от малък по неясни за мен причини) Преди да намери пушката прадядо ми е казвал, че тук са живели други хора, чийто дете се е родило нормално , но на 12 години е полудяло и те продават имота, заминават на далеч и след време детето се оправя ... също така са ми казвали , че по онова време май е станало нещо ( убийство или изнасилване ) и младо момиче е умряло. Хронологията на смъртта е следната баба ми починала на 49, майка ми на 42, вуйна ми на 45 ... Това е което знам по въпроса друго не мога да разбера понеже пра дядо ми е покойник от години, а баща ми не си спомня друго. Но едно знам от както майка почина нещата за семейството ни се обърнаха с главата надоло буквално живеем на предела на силите си ... :(
П.С Леля ми също има съмнения , че в нашия двор има нещо негативно ...
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 09 Яну 2013, 18:10

Така както го обясняваш е видно, че има някаква негативна закономерност... Ако е неприятно и за вас, да живеете на това място, то най-лесно е да се преместите от там и да започнете на чисто. Съветвам те да купиш нова бяла свещ, запали я и мини по двора, ако започне пламъкът да пука и да излиза черен дим, то това е най-сигурният и лесен начин, за да провериш дали над мястото има направена негативна магия. Разбира се има и други методи за проверка на това, но не знам на какво ниво си в магията.
Иначе с помоща на едно визуализиране на общото енергийно поле ще видиш всичко, което те интересува :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор