За бъдещи нови user-и

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Назад към Предложения

Мнениеот GAMBIT » 11 Сеп 2006, 19:10

Абе седя си аз кротко и си препрочитам религиозно статиите, като забелязах един по-скорошен даже и от мен user, който май май си няма голяма идея за какво става дума и си викам... ами ако някой, който не е запознат дори повърхнастно с окултизъм, с известни правила и закони се набута в сайт-а и вземе да направи първия ритуал който види... може да си навлече неприятности а и кой знае и на сайт-а.
Та идеята ми е, да се лимитират голяма част от темите на регнати усери, а при регистрация да се обесни на кратко сериозноста на магията и да се сложи ( Yes, I agree и No, I don't agree). Например, де, нещо от рода е.
Айде, по живо по здраво
Аватар
GAMBIT
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 11 Сеп 2006, 19:23

Всеки отговаря за себе си.. Дали утре ще ми хрумне да видя какво има "отвъд" и скоча през прозореца и пукна, това си е единствено мой проблем. Гледай себе си, не другите.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 11 Сеп 2006, 19:29

Да , пък и това( Yes, I agree и No, I don't agree) обикновено се маркира автоматично без да се четат условията
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот ekaya » 12 Сеп 2006, 11:56

Хората от глупостта им няма да ги спасите... и с рестрикции и без магарето си е магаре :)
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lonely Ghost » 12 Сеп 2006, 12:25

Аз мисля, че този форум освен да се чете е направен и да се поставят въпроси от потребителите. Считам, че ако на някой нещо не му е ясно (относно ритуали или нещо друго) просто трябва да попита във форума. Тук има достатъчно компетентни хора, които могат да дават както пояснения, така и съвети относно това кое как се прави.
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 12 Сеп 2006, 18:05

Добре казано, Самотна...
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Ogneno Drakonche » 12 Сеп 2006, 20:34

Мда, пък и винаги може да се направи секция тип "Първи стъпки в магията" където да се напишат най-простичките неща от някой търпелив човек. Основните правила са важно нещо, дори аз не съм сигурна че ги знам, но пък и не съм от тези дето са хукнали да правят всяка прочетена магия.
Dum Spiro Spero
Аватар
Ogneno Drakonche
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lonely Ghost » 13 Сеп 2006, 05:07

Да, така е Драконче! Идеята е чудесна! icon_flowerface Дано се намери кой да я реализира.
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор