За банването на some_spirit

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот BeLLe » 04 Окт 2006, 22:58

eee какви хора сте?!?
Нали това е форум? Всеки има мнение и има право да го изказва , независимо дали на вас ви се струва глупаво или не...
Ако всички бяха много компетентни по всички въпроси нямаше да седят тук и да си губят времето да четат глупости... Нали така?
:roll: :mrgreen:
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 05 Окт 2006, 06:35

Ам...
чакай сега, да си изказваш мнението прекрасно...
Но да говориш въздух под налягане и врели некипели , нямащи нищо общо с темите.... глупаво е !
И дразнещо.... и ако продължава така аз лично се отказвам да пиша тука стихове или разкази :)
Обидно е 4 страници да се пишат глупости и нието един ред да няма вникнат в стихотворението .
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 05 Окт 2006, 07:45

Първо - има си власти - модоредори барабар с един дълбокореспектиращ админ
Второ - що се заблуждавате, и що само some_spirit сте си нарочили... па много са такива, ама много... е да той е малко по-агресивен на моменти, ма е колорит :)
Трето - как мислите онзи пост за 10-те ужаса във форумите що ли ви го постнах...
Четвърто - тука некакви референдуми и допитвания до народа... аре аз де не съм доктор Ви Петър Берон...
Пето - кой ли ще е следващият в черният списък
Шесто - сами сте си виновни - като Ви дразни или не Ви кефи, или там каквото е - не му обръщайте внимание... що се пените, а после - той виновен :roll:
Седмо - немам нужда некой да ми защитава или упражняв правата - мога прекрасно и сама :)
Осмо - аре сега и мен ме захапете, ма немам нужда да се доказвам или да Ви се харасвам, за да бъда част от великата клика
Девето - с една дума НЕ, не съм съгласна, че ще е егати гротеския прецеден и точно в тоя форум със съвършени потребителчета icon_oops
icon_angel
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kalessin » 05 Окт 2006, 07:50

по мои скромни наблюдения този форум има за цел обмяна на опит,а не на любезности.Забелязвам,че в една конкретна тема всеки се хваща за каквото си иска,тълкува го за себе си както си иска и пльосва едно мнение,колкото да не е без хич.ОК този човек,срещу който така крякате и крякате,може наистина да е дразнещ провокатор,но все пак мисля,че всеки от вас ще има повече полза от това да чете свестните постове и да обменя опит,отколкото да каканиже по тема,която явно вече е изчерпана.И аз съм ЗА тази тема да бъде заключена.
Desire equals power
Аватар
Kalessin

Мнениеот ZefaS » 05 Окт 2006, 08:17

Той осира всяка тема. Говори всякви глупости. Като не вярва в магията каква търси в този форум?
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот kalenik » 05 Окт 2006, 09:00

абе хора, чета от доста време разни неща по адрес на спирита...
Не смятам, че трябва да бъде баннат, защото ВСЕКИ има право да си изкаже мнението в този форум(доколкото ми е известно). Това, че неговите менния не ви харесват си е ваша работа, но той има правото да си споделя вижданията и разбиранията. А това, че той се опитва да вникне дълбоко във всеки един въпрос, и това ви пречи..... си е ваш проблем, както вече казах.... Помислете малко преди да се изкажете. Не го правете под влияние на емоциите ви. Айде лек от мен засега.
Аватар
kalenik
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nordika » 05 Окт 2006, 10:20

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКО ОПИРА ДО ЧЕСНОСТТА У ХОРАТА, И ОТГОВОРНОСТТА.
some_spirit е искрен, не го ли виждате.
Защо мрънкате "Wizard изтрий го , та изтрий го" или бягате от отговорността сами да се защитите ако не е прав и ви дразни. Те май администраторите и модераторите не са майка и баща да напляскат лошото момченце.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nordika » 05 Окт 2006, 10:24

Ам...
Но да говориш въздух под налягане и врели некипели , нямащи нищо общо с темите.... глупаво е !
И дразнещо.... и ако продължава така аз лично се отказвам да пиша тука стихове или разкази
Обидно е 4 страници да се пишат глупости и нието един ред да няма вникнат в стихотворението .

nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Krin le Fee » 05 Окт 2006, 10:30

kalenik написа:абе хора, чета от доста време разни неща по адрес на спирита...
Не смятам, че трябва да бъде баннат, защото ВСЕКИ има право да си изкаже мнението в този форум(доколкото ми е известно). Това, че неговите менния не ви харесват си е ваша работа, но той има правото да си споделя вижданията и разбиранията. А това, че той се опитва да вникне дълбоко във всеки един въпрос, и това ви пречи..... си е ваш проблем, както вече казах.... Помислете малко преди да се изкажете. Не го правете под влияние на емоциите ви. Айде лек от мен засега.

Каленик, малко преувеличаваш май. Аз самата не съм "ЗА" банването на Спирит, понеже съм на мнение че във един форум трябва да има всякакви хора. ПО мое мнение просто админа би трябвало да трие мнение, ако то е пълно с обиди и празноглави дърления.КАтвам това с ясното съзнание, че би могли да се случи да бъде изтрито и мое мнение, но ако и аз напълно забравя добрия тон,което на всеки човек може да се случи,то нека е така, няма да се сърдя. Но... Спирит и дълбоко вникване?Брех да му се не видяло.Та значи те другите съфорумци понеже не пишат спамове и захапки, не вникват в нещата и Спирит е единствения който вниква така ли????????
Никой не би попречило ако Спирит, по неговия си начин , макар грубовато, наистина разсъждаваше над темите а не изпитваше просто зверската нужда да напише коментар. И накрая даже се опитва да ми обяснява че с неговите думи бил ОПРОВЕРГАВАЛ представи си...
Най интересното е , КАКВО????
Въпреки това, нека остане. Не за нещо друго, а по простата причина че между отровните редчета се разбира , чЕ сПирит всъщност не е глупав. Глупави са някои от посингите му. НО срещу глупостта няма ваксина и може да се случи всеки му. Никой от нас не прави изключение.
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 05 Окт 2006, 10:52

още малко бъзикане, някой ме нарече че съм бил "колорит". Може и да го знаете, но аз да го напиша, откъде всъщност идва тази дума и значението й. Идва от англoезичната дума "color" в смисъл "colorit" и знаете какво значи да си колоритен в известна степен и доста изпъкващ тоет цветущ с съществуването си. Специалистите по семантика да кажат прав ли съм или не.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот treskea » 05 Окт 2006, 11:35

виж сега,ако не си наясно, много хора в този форум са филолози ,българисти и така нататък,тъй че след като човека е употрибил думата значе знае нейното значение.Това,че ти изполэваш изрази които не разбираш,си е изцяло твой проблем.
И айде да престанем вече да се занимаваме с този неондерталец,че май станахме банални-тъп е,това го знаем!Не му е мястото тук-и това го знаем!Ами да спрем да му обръщаме внимание.Колкото повече сму се връзваме на акъла му,толкова повече се принизяваме на неговото ниво.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 05 Окт 2006, 11:42

treska - ти май се опитваш да кажеш че черния цвят бил бял и обратното, защото всеки нормален човек би видял веднага връзката между "color" и "колорит". Ти ако не си от нормално мислещите .....
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот kalenik » 05 Окт 2006, 11:48

Може би неговия начин на изразяване не е ясен ... Може би е заядлив... Но винаги трябва да има такива хора, да показват и другото лице - може пък някой да открие своята истина в неговите думи?!?!? Извинявайте, ако съм засегнал някого с мнението си. Аз също съм бил в контра на много неща в живота си, и това ми е носило много негативи, но ми е помагало да си открия пътя....
Аватар
kalenik
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 05 Окт 2006, 11:58

some_spirit написа:още малко бъзикане, някой ме нарече че съм бил "колорит". Може и да го знаете, но аз да го напиша, откъде всъщност идва тази дума и значението й. Идва от англoезичната дума "color" в смисъл "colorit" и знаете какво значи да си колоритен в известна степен и доста изпъкващ тоет цветущ с съществуването си. Специалистите по семантика да кажат прав ли съм или не.

да вече ще го кажа, че ми писна. treskea, ти къде видя моето мнение изразено по въпроса че някой ме е нарекъл колорит. Сега виждаш ли кой спами, защото човека знаел какво значи "колорит", щом го е употребил. Не мислиш ли, че ако беше така аз трябваше да взема отношение и по този въпрос. Научи се да четеш, аз просто написах че някой ме е нарекъл колорит и после обясних откъде идва думата и къде е моето лично мнение към човека дето ме е нарекъл така. Или пак да не ме обвините, да засегна всички възможности, аз никъде не съм споменал, че човекът ekaya не знае какво е колоритен човек.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 05 Окт 2006, 12:13

nordika написа:Ам...
И дразнещо.... и ако продължава така аз лично се отказвам да пиша тука стихове или разкази

Само така ми се струва или нещо лично виждам в поста ти ?
боже... само някакви дребни душици могат да си помислят такива неща.
Забога... наистина ме стъписа..... и през ум не ми е минавала подобна мисъл... но явно хората са свикнали да виждат само дребнавите неща в ежадневеието си ...
Нещо против "девойката ми "ли имаш ?
И... това е последното което ще кажа.
Няма и не желая да съм жертва на манипулация а вие двамата правите точно това !
Настройвате ни един срещу друг...
Колко ми напомняш за едно моя... за съжаление позната....
Ако имате нужда и двамата да избивате комплекси за малоценност - моля , заповядайте... само , че не мисля че мястото е тук...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 05 Окт 2006, 12:26

some_spirit написа:да вече ще го кажа, че ми писна. treskea, ти къде видя моето мнение изразено по въпроса че някой ме е нарекъл колорит. Сега виждаш ли кой спами, защото човека знаел какво значи "колорит", щом го е употребил. Не мислиш ли, че ако беше така аз трябваше да взема отношение и по този въпрос. Научи се да четеш, аз просто написах че някой ме е нарекъл колорит и после обясних откъде идва думата и къде е моето лично мнение към човека дето ме е нарекъл така. Или пак да не ме обвините, да засегна всички възможности, аз никъде не съм споменал, че човекът ekaya не знае какво е колоритен човек.

Прав е some_spirit - никъде не е казал, че не знам какво значи "колорит"... просто използваната дума му е напрвила впечатление....
НО с това "човекът" Екая... не е добре... никак даже не е добре.... BangHead какъв човек съм аз, бре - ЖЕНА съм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 05 Окт 2006, 12:39

"НО с това "човекът" Екая... не е добре... никак даже не е добре.... какъв човек съм аз, бре - ЖЕНА съм " - признавам си сбърках, имах нещо наум и ми се изплъзна.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 06 Окт 2006, 14:47

Смятам че темата наистина вече се изчерпа! Както се вижда от последните постове в нея, посоката на разговорите се измести, което означава, че няма вече какво да се каже по въпроса...

Добре ще е още веднъж, да прочетете тази тема, защото в нея можете да откриете много за хората, които са писали по нея и са давали своето мнение.
Казани са много истини от вас и не сте си спестили почти нищо, за да изкажете мнението си, а точно в тези мнения човек си сваля "маската" и започва да се държи така, какъвто в действителност е самия той, извън Форума!
Няма лошо в това, само че си мисля, че този сайт е създаден, за да се учим взаимно на древната Магия и на гадателските методи, отколкото да се нападате/ме един друг.
Ок, продължаваме напред! Предполагам, че сте си направили и Вие изводите сами за себе си и сега нека да се захванем с МАГИЯта, а не с езиковите ни и интелектуални способности (в които изобщо не се съмнявам).

За сега - some_spirit ще остане във Форума, няма да му се налагат санкции, НО определено и на нас, хората от екипа на MagicGateBg, не ни се нрави това, че в повечето теми some_spirit определено ги отклонява и ги запраща в съвсем друга посока на разговор!
Затова не ни остава нищо друго, освен да трием постове писани както от some_spirit, така и от всички нас, които определено не са по повдигната тема.
Добре ще бъде, ако използвате ЛИНИТЕ БЕЛЕЖКИ, за да се изяснявате помежду си, а не да трябва да четат препирните ви ВСИЧКИ останали потребители на Форума! Наистина няма вече да се толерират спорове, които не са по дадена тема свързана с магията и които могат да се изяснят на лични бележки.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Предишна

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор