Нали това е форум? Всеки има мнение и има право да го изказва , независимо дали на вас ви се струва глупаво или не...
Ако всички бяха много компетентни по всички въпроси нямаше да седят тук и да си губят времето да четат глупости... Нали така?

kalenik написа:абе хора, чета от доста време разни неща по адрес на спирита...
Не смятам, че трябва да бъде баннат, защото ВСЕКИ има право да си изкаже мнението в този форум(доколкото ми е известно). Това, че неговите менния не ви харесват си е ваша работа, но той има правото да си споделя вижданията и разбиранията. А това, че той се опитва да вникне дълбоко във всеки един въпрос, и това ви пречи..... си е ваш проблем, както вече казах.... Помислете малко преди да се изкажете. Не го правете под влияние на емоциите ви. Айде лек от мен засега.
some_spirit написа:още малко бъзикане, някой ме нарече че съм бил "колорит". Може и да го знаете, но аз да го напиша, откъде всъщност идва тази дума и значението й. Идва от англoезичната дума "color" в смисъл "colorit" и знаете какво значи да си колоритен в известна степен и доста изпъкващ тоет цветущ с съществуването си. Специалистите по семантика да кажат прав ли съм или не.
nordika написа:Ам...
чакай сега, да си изказваш мнението прекрасно...
Но да говориш въздух под налягане и врели некипели , нямащи нищо общо с темите.... глупаво е !
И дразнещо.... и ако продължава така аз лично се отказвам да пиша тука стихове или разкази
Обидно е 4 страници да се пишат глупости и нието един ред да няма вникнат в стихотворението .
some_spirit написа:да вече ще го кажа, че ми писна. treskea, ти къде видя моето мнение изразено по въпроса че някой ме е нарекъл колорит. Сега виждаш ли кой спами, защото човека знаел какво значи "колорит", щом го е употребил. Не мислиш ли, че ако беше така аз трябваше да взема отношение и по този въпрос. Научи се да четеш, аз просто написах че някой ме е нарекъл колорит и после обясних откъде идва думата и къде е моето лично мнение към човека дето ме е нарекъл така. Или пак да не ме обвините, да засегна всички възможности, аз никъде не съм споменал, че човекът ekaya не знае какво е колоритен човек.