ЗАКРИТА ЧАСТ

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

да има ли закрита част

Анкетата свършва на 12 Юни 2008, 21:17

за
33
67%
против
16
33%

Общо гласове : 49

Мнениеот Lord Njarlathotep » 02 Авг 2008, 06:33

Значи винаги ще съм в черния списък :D
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 02 Авг 2008, 07:22

Ще си там, където е най-доброто за теб място. В процеса на развитието си хората се стремят да се освобождават от организации/структури/егрегори и зависимости... От тази гледна точка, черният списък съвсем не е лошо място - част от собствената ви енергия ще отива за собственото ви развитие, а не за целите на новосъздадената организация.

Това, че някой не ви иска в своята група, не означава, че сте по-незнаещи, неспособни, не-добри и т.н. Означава само, че някотй не ви иска до себе си - това е неговата субективна оценка за нещата и толкова. Стига сте подсмърчали и бягайте да работите върху себе си :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот alana_lire » 02 Авг 2008, 12:23

МагНаско написа:
alana_lire написа:аз имам 1 въпрос - хубаво,вие дето отдавна сте във форума се знаете,повечето сте от един град и често се събирате,един вид знаете се кой какво може ....браво,ами тези от нас ,дето не сме от града ви,не сме ви ходили на срещите и никога не сме се виждали ??? ние да не би да знаем по-малко от вас???? не претендирам че съм велика,но ми е много интересно как така преценявате хората кой какво може???има толкова много хора тук ,който макар и рядко да влизат се справят доста добре за начинаещи......как точно делите форумците ????????

По симпатия - така се делят

ми хубаво..да ви е честито!! icon_eusa_clap
делете се,множете се.....нали за това е форума....както й да е ,един раздел повече - да му мисли админа....
само да не забравяте че и вие сте почнали от нищото преди да станете това което сте....,затова много моля не обиждайте тези който тепърва се развиват!!!
аууу,то като в училище- делим се на готини и неготини!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lord Njarlathotep » 02 Авг 2008, 12:37

Има и един много готин който си стои в сянката, мълчи си и наблюдава
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот rain » 02 Авг 2008, 13:00

Никъде не съм видял някой нарочно да обижда друг в този форум. Ако някъде сте си отнесли критиките,
то е било заслужено, а напразните нападки се трият директно...поне от мен. Така че, недейте да се оплаквате
и да ревете, че нямате достъп до едикой си раздел. Не може да очаквате да ви се дава познание, без вие да
не давате нищо насреща. От консуматори не се постига нищо. Вярно е, никой не се е родил научен, но щом
толкова търсите познание и развитие, то търсете си личен учител. Само с форум не става.

Освен това никой тук не е длъжен доброволно да предлага знание на когото и да било и е желателно да го
разберете един път завинаги. С воля и търпение се постига всичко, а с арогантно поведение нищо. Ако искате
се сърдете, ако искате не, но не пишете заядливи упреци и оплаквания. А след като има деление на симпатии,
ами съберете се една групичка и говорете с админа да ви направи ваш скрит раздел, където да обсъждате свои
практики. Тъкмо ще има и малко конкуренция.

П.П. Най-добре темата да се закрие или заключи.
Аватар
rain
Модератор

Предишна

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор