ЗАКРИТА ЧАСТ

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

да има ли закрита част

Анкетата свършва на 12 Юни 2008, 21:17

за
33
67%
против
16
33%

Общо гласове : 49

Мнениеот zaek » 03 Юни 2008, 15:07

и уизи къде сте я сложили този "Цвят на магията".верно е че съм технически кретен ама чак да съм толкова сляпя.....де да знам.Аде дайте малко повече инфо как поне да го видим къде е тоя скрит форум.И ха да ни е честитллллнай сетне нещо полезно
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 03 Юни 2008, 17:03

хаах спокойно и аз не го виждам той за това сигурно е скрит форум :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 03 Юни 2008, 17:20

В момента искам да изкажа мнение не като "вещ", а просто като потребител

1 во относно копи пейст ( не говоря за посочените потребители, а принципно) За Бога хора това ми звучи като преподавателя ми по история на религията, когато му показах курсовата си работа за неозеичество и неопаганизъм ( за която взех интервю от архимикус и дамнаменеус, който ми и помогна до известна степен), той ме обвини, че съм преписала. Ама разбира се, че съм прочела някои неща и после съм ги взаимствала със подобаващ собствен анализ разбира се, аз да не съм бог, че да знам всичко. Или всички, които толкова отричате копи пейста се родихте научени ? На всичко-знаещите-можещи, да им е минавало през акъла, че тези хора, не са достатъчно на вътре в нещата, че да слагат собствени ритуали, с които могат здраво да омажат нещо ???? ( то не, че с преписаните не би могло да се случи ), все говорите, че някои нещо трябва да прави, а не да ви взима на готово материалите - ок тези хора искат да се чувстват полезни, дават информация, която смятат за що годе безопасна и интересна за всички.
второ, като толкова претендирате за запознатост в сферата и изкуството, ще ми кажете честно, че нещо, за което сте си давали толкова зор ще го публикувате тук от добро сърце просто ей така ? Стига бе, като гледам всеобщото настроение и чувства в тоя форум, никой не е чак такъв алтроизт, че да вземе да си даде знанията на готово, в този смисъл ок- те копират, вие пък публикувате някакви що годе отсяти неща, просто за да докажете на себе си или на някого тук нещо.
За това айде да си оставим егото и манията за величие някъде отвън, преди да даваме оценка на когото и да било. Такива квалификации, които от сума ти месеци се сипят в този форум, вече ми идват много ( което разбира се си е мой проблем )

И ник душко, какво се пънеш толкова с тая скрита част сякаш си открил топлата вода ?! Като преди месеци предложих това, да взема сега да се тръшкам и рева, че Уизи го гепи вдъхновението чак сега да я създаде тая скрита част ? Стига бе...то от капацитети и велики умове на човек му идва до гуша. Всеки знае всичко и е с меродавна истина.

Съжалявам, ако аз невежата засегнах някого ;) Не претендирам за нищо и не нося никаква титла... аз съм просто любител студент, който от няколко години изучава разни неща тук таме :) Благодаря, на който имаше търпението да ме дочете заслужава бира ! ( а всеки, който не се взима много на сериозно заслужава 2 ;) )
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Юни 2008, 19:11

Ilusia, с какво мислиш че можеш да помогнеш в закритата част, аз мисля с нищо ...
Нищо лично, затова и молбатата ти към Уизката, не е проявил интерес в него ;)
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 03 Юни 2008, 19:37

Форума се вижда само от тези, които са регистрирани в него!

Коментарите на ЛИЧНА ОСНОВА КОЙ МОЖЕ И КОЙ не меко казано НЕ ми харесват. FireSun's Viking, прави коментари САМО по същество и САМО ако те питат за това. Никой до колкот виждам, НЕ ти е направил забележка по повод на това, че обикновено постовете ти бъкат от фрапиращи правописни грешки.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот The_Last_Angel » 31 Юли 2008, 19:03

Ще ме прощавате за излишното любопитство ама след цялата разправия така и не разбрах има или няма официално закрита част?
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Goeyn » 31 Юли 2008, 19:19

Интересен въпрос.
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sin angel » 31 Юли 2008, 19:48

има си закрита част,но само тези,които са в нея я виждат...
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Goeyn » 31 Юли 2008, 19:50

А нови членови взимат ли се :)
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот degagement » 31 Юли 2008, 20:56

Мога да кажа от собствен опит, че идеята е добра. Имала съм достъп до подобна секция. Бяхме малко, но определено имаше само полезно инфо и нямаше спам и флуд. Отделно споделяхме идеи за разни забавни експерименти, които после прилагахме на практика.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот sin angel » 01 Авг 2008, 05:25

А нови членови взимат ли се

в тази закрита част са смо вещи хора,хора с опит,коите вече безброй пъти са се "доказали",че са знаещи и могат,така че мисля,че сигурно се взимат нови членове,но преди това се наблюдават техните изказвания и мислене и всичко преди да влязът в закритата част... :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Njarlathotep » 01 Авг 2008, 08:01

Аз съм без шанс за влизане в нея, с мойте интереси.........
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Goeyn » 01 Авг 2008, 08:06

Не си сам, не се отчайвай.ако решат могат да те вземат, кота гледам имаш познания в дадена област. :)
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 01 Авг 2008, 08:12

Когат аз се отчая от тва.... тогас ще ми стане забавно, в някой области може да се каже че съм един от най вещите в България.
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 01 Авг 2008, 11:33

аз имам 1 въпрос - хубаво,вие дето отдавна сте във форума се знаете,повечето сте от един град и често се събирате,един вид знаете се кой какво може ....браво,ами тези от нас ,дето не сме от града ви,не сме ви ходили на срещите и никога не сме се виждали ??? ние да не би да знаем по-малко от вас???? не претендирам че съм велика,но ми е много интересно как така преценявате хората кой какво може???има толкова много хора тук ,който макар и рядко да влизат се справят доста добре за начинаещи......как точно делите форумците ????????
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот raflo » 01 Авг 2008, 12:27

alana_lire много интерсени въпроси задаваш на който доста хора се 4удят и искат да разберат отговорите
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 01 Авг 2008, 12:30

Чесно казано и аз се чудя..... :roll:
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 01 Авг 2008, 16:08

По мненията им ще ги познаете. :mrgreen:
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот alana_lire » 01 Авг 2008, 19:41

нима ???? много да ме извинявате, но всеки може да прасне нещо дето го е копнал или от книга или от друг сайт - всички така правим .....да приема ли че всички сме отличници????
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 02 Авг 2008, 01:21

alana_lire написа:аз имам 1 въпрос - хубаво,вие дето отдавна сте във форума се знаете,повечето сте от един град и често се събирате,един вид знаете се кой какво може ....браво,ами тези от нас ,дето не сме от града ви,не сме ви ходили на срещите и никога не сме се виждали ??? ние да не би да знаем по-малко от вас???? не претендирам че съм велика,но ми е много интересно как така преценявате хората кой какво може???има толкова много хора тук ,който макар и рядко да влизат се справят доста добре за начинаещи......как точно делите форумците ????????

По симпатия - така се делят
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор