Доста мислих преди да се реша да взема отношение по темата, защото една истина изглежда различно от всеки един различен ъгъл. Хората са различни и виждат фактите, събитията и въобще истините (най-общо казано) от живота от своята собствена камбанария и от тук се явяват различията в мненията по една и съща тема. За мен винаги е било интересно да чуя различно мнение по даден въпрос. НО some_spirit в много голяма част от случаите си пише чисто от любов към противоречието. Ей така, за спорта, както се казва. Да си прави живота интересен. Най-вероятно това е човек, лишен от по-интересни преживявания в ежедневието си и това му е начинът да си ги създава. За съжаление обаче, в доста от случаите пише доста неграмотно (от чисто граматическа гледна точка), което мен лично доста ме дразни.
some_spirit, понаучи малко граматиката (например кога се пише и какво означава лЕкувам и лИкувам) и тогава се впускай в писания. Другото, което искам да ти кажа е, че си много далече от добрия тон на общуване (да не кажа, че си направо невъзпитан!) и това е едно от нещата, които те правят неприятен на хората, които участват в този форум. Не уважаваш вижданията интересите и разбиранията на форумците и съответно и ти не можеш да очакваш нито уважение, нито разбиране от тяхна страна.
Мисля, че ако имаш малко себеуважение и достойнство сам ще напуснеш форума. За съжаление обаче, никак не съм убедена, че една толкова мъжка постъпка е по силите ти. Това не е като да се заяждаш и обиждаш неаргументирано и донякъде анонимно.
Съжалявам, ако си се почувствал засегнат от това, което написах, но за мен така стоят нещата.