За банването на some_spirit

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 16:10

някой ще се наеме ли да обясни какво значи израза, като умре някой и другите казват : "Бог да го прости" . На това се надявам да се включи AryanSun понеже попада точно в неговата област.

След малко ще видите какво ще ви се стовари върху главите, когато някой ме натовари с това как съм се подигравал нали с умрелите и чувствата на хората. Защото както казах аз имам просто логическо мислено обусловено от природния ми ум. Чакам как ще ми го разтълкувате това, нали да се отдаде почит към живота на човека , който е умрял.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 16:14

BLOT_heretic - не ставай смешен, аз пиша и си пиша а вие даже и не коментирате. Вече на няколко пъти писах някой да обясни с 5-6 изречения как става всъщност магията, никой братче нищо не е написал. На Марио май му писах последно , той написа всеки си имал път, което си е прах в очите, бягане от отговора, демагогстване ....
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Окт 2006, 16:59

Като не си съгласен с всички, кво пишеш в тоя форум неразбрах - "някъв си дух" ?
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 03 Окт 2006, 17:17

Съм спирит - като не вярваш в магията какво търсиш в този форум.И нека отговорът ти поне този път да не бъде : spam1 spam1 spam1 spam1 spam1 spam1 spam1
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 03 Окт 2006, 17:24

ЗефаС-приятелю- не си хаби думите-няма смисъл,млад си още и някой ден ще разбереш,че липсата на секс, действа на някои мъже по този начин...Дано само да не го разбереш от личен опит..:) Дайте да му съберем пари за някоя жрица на любовта,че ми писна от заяждането му!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 03 Окт 2006, 17:32

алистар, ти го каза.Но забележи само колко е посещавана тази тема.Явно хората имат какво да кажат по въпроса.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 03 Окт 2006, 17:36

Ами така е приятелю-хората тук си имат нерви-ти си отскоро,ама май и на теб започна да ти писва,само да съм честен до край-той не беше такъв преди-стана от скоро...Ама вече не се трае....
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 17:41

alistar - грешиш, погледни някои мои по стари писания, там пиша все същото, но по малко по мек начин
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lonely Ghost » 03 Окт 2006, 17:48

ban1
Доста мислих преди да се реша да взема отношение по темата, защото една истина изглежда различно от всеки един различен ъгъл. Хората са различни и виждат фактите, събитията и въобще истините (най-общо казано) от живота от своята собствена камбанария и от тук се явяват различията в мненията по една и съща тема. За мен винаги е било интересно да чуя различно мнение по даден въпрос. НО some_spirit в много голяма част от случаите си пише чисто от любов към противоречието. Ей така, за спорта, както се казва. Да си прави живота интересен. Най-вероятно това е човек, лишен от по-интересни преживявания в ежедневието си и това му е начинът да си ги създава. За съжаление обаче, в доста от случаите пише доста неграмотно (от чисто граматическа гледна точка), което мен лично доста ме дразни.
some_spirit, понаучи малко граматиката (например кога се пише и какво означава лЕкувам и лИкувам) и тогава се впускай в писания. Другото, което искам да ти кажа е, че си много далече от добрия тон на общуване (да не кажа, че си направо невъзпитан!) и това е едно от нещата, които те правят неприятен на хората, които участват в този форум. Не уважаваш вижданията интересите и разбиранията на форумците и съответно и ти не можеш да очакваш нито уважение, нито разбиране от тяхна страна.
Мисля, че ако имаш малко себеуважение и достойнство сам ще напуснеш форума. За съжаление обаче, никак не съм убедена, че една толкова мъжка постъпка е по силите ти. Това не е като да се заяждаш и обиждаш неаргументирано и донякъде анонимно.
Съжалявам, ако си се почувствал засегнат от това, което написах, но за мен така стоят нещата.
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 03 Окт 2006, 17:49

Ще съм честен до край-не искам даже и да чувам за твоите писания-стари или нови... Пощата ми се пълни непрекъснато с нотификации за глупости. И да ти кажа: мислиш се за голям дявол,но си лесен за манупулиране-просто човек трябва да ти каже обратното,на това,което иска.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 03 Окт 2006, 17:54

Не мислите ли , че това нямаме право да решаваме ние ?
Има си модератори и администратор на форума , който преценяват...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lonely Ghost » 03 Окт 2006, 17:58

Да, така е, или пък просто опира въпросът до един акт на достойнство и самоуважение (извинете, че се повтарям) от страна на some_spirit и се оттегли сам. Но както вече казах, дълбоко се съмнявам, че у него има чак толкова мъжество.
За съжаление ...
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 18:04

имам правописни грешки наистина и аз ги виждам като го постна, но ме мързи да ги оправям и повечето са от сорта "граба" вместо "гроба" или пък да разменя две букви, но то е защото доста бързам като пиша. И никъде не съм писал как ЛИКУВАМ от победата си над мракобесието.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lonely Ghost » 03 Окт 2006, 18:09

Извинявай, some_spirit, но работата ми е такава, че правя разлика между печатни и правописни грешки. Ако това обяснение минава пред другите, пред мен не върви.
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 03 Окт 2006, 18:12

:roll:
Ух тия правописни грешки са тъпа работа.
В смисъл... как да кажа ( опитвам да ги поправям , даже на уроци ходя) и в крайна сметка е много глупаво , това да бъде повод за разпра.
В смисъл... не е ли по-важно посланието сигащо до хората , пред това дали някои е написал някой или някои.... :oops:
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 18:13

сега не виждам защо трябва да се оттеглям, аз поставих доста въпроси, никой не ги коментира. AryanSun се опита да ми набие канчето с онова негово евангилие, което ми тегли, какъв бил всъщност писателят Золотов, колко велик учен бил, и защо всъщност не бил казал истината какво е телепатията, заради някакви си християнски норми. Аз гледам на тази книга по друг начин, тя е опит да се заблудят хората, какво е телепатията да се скрие истината. Защото забелязахте ли когато постнах какво е всъщност телепатията и той веднага постна именно това за което говоря. Така не ви ли се струва странно, някой изведнъж казва нещо различно за телепатията и веднага демагозите започват да се оправдават какво е телепатията и как книгата била псевдонаука.

ето пак имах грешки
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lonely Ghost » 03 Окт 2006, 18:25

some_spirit, ти не ме разбра. Въпросът не е в това, че поставяш въпроси, а в начина, по който го правиш. Във всичките ти постове се усеща неуважение към разбиранията на хората тук, към интересите им. Няма нищо лошо в това да има мнение различно от мненията на повечето тук, но си има начин. Бъди по-толерантен и възпитан и бъди сигурен, че никой няма да се дразни от твоето присъствие в този форум. Напротив, повечето тук с интерес ще очакват твоето мнение по един или друг въпрос.
@ ilusia, по въпроса с правописа няма нито спор, нито разпра. Аз само констатирам факт. Нищо повече. Съжалявам, ако съм засегнала някой. :roll:
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nordika » 03 Окт 2006, 18:26

some_spirit не им се давай, тука не те разбират можеби само по една причина - твърде си на вътре в нещата , никой от присъстващите не може да се аргументира като теб. Пак повтарям, тук май предпочитат някои само да им бършат сополките, щото от такива пудрави захарчета по се впечатляват.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 03 Окт 2006, 18:29

Ха-чакам да го отрече сега...;))))) Той няма нужда да се "дава"- май никой не го иска....
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 03 Окт 2006, 18:32

nordika написа:some_spirit не им се давай, тука не те разбират можеби само по една причина - твърде си на вътре в нещата , никой от присъстващите не може да се аргументира като теб. Пак повтарям, тук май предпочитат някои само да им бършат сополките, щото от такива пудрави захарчета по се впечатляват.

Ух нордика...
По принцип съм доста не конфлитка личност но принципите си имат изключения и за тва са готини :mrgreen:
Усещаш ли колко ограничено и рамкирано разсъждаваш ?
"Тук май " ИИ бре моме , сопри се малко , как си позволяваш да слагаш толкова много различни характери и противположни мисли под един общ знаменател ? Тъпо...
Относно обосновката на some_spirit....тя е толкова куца , че и куца патка ,ще я бие...
Lonely Ghost
Няма проблеми , права си ;)
Просто съм водила безумно много спорове на тази тема :oops:
Съжалявам и аз ;)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор