" nare4eto go 6 4ustvo

zaek написа:Sanguinary саркастичен и песимистичен както винаги.А ако ти се е приискало за компания черно котенце няма да ти го водя аз я.свърши си работата сам не си малък така като те гледам.Аз не мога но се наявам на нещо добро.Ще видим.
sesil написа:Абе хора, един да носи табелка с надпис меджикгейт и всички се струпвате около него. Така няма нужда да се описвате, нито да пращате снимки. Само да се намери един куражлия и готово.
NusCkalbor написа:sesil написа:Абе хора, един да носи табелка с надпис меджикгейт и всички се струпвате около него. Така няма нужда да се описвате, нито да пращате снимки. Само да се намери един куражлия и готово.
Ако мога ще дойда , но по-възможнмо е да дойде един колега .
Той ще Ви познае а и вие ще го познаете.Стига да иска де
А и другото като сте магове не можете ли да усетите кой е маг и кой е обикновен човек или не занимаващ се с тези неща?
zaek написа:Sanguinary просто ще подмина това което казваш все едно не съм го чула и ще въздаржа всичко онова което имам да ти кажа
zaek написа:явно си доста огорчено човече щом никога нямаш и една мила дума за някого а само гледаш да се заядеш
zaek написа:аз сам с червена коса до раменете леко чуплива и със зелени очи,слабо телосложение и не могад а кажа дрехи
sesil написа: Само да се намери един куражлия и готово.
necron написа:Ще съм си извадил пентакъла над дрехите
Нищо ,на дясната нали имаш пръсти, стари дружеChaoS написа:.
Аз съм единствения идиот с черна ръкавица без пръсти на лявата ръка...