Nemezius написа:Да, днес на Попа в 14:00- ще ви очаквам там да се съберем(разпознването е лесно- млако сме толкова ненормалните, които ще сме целите в черно при това слънце :D ).
май всъщност честта беше само твоя
Е, поне един самоубиец в черно трябваше да има....
За мое голямо съжаление, не можах да дойда и искам да се извиня. Вероятно сте били страхотна компания Но нищо - следващия път ще се постарая повече по въпроса. Специални извинения на Галина, знам че сигурно сте ме помислили за несериозна, но аз имах отчаяна нужда от почивка на планината, поради естеството на моята работа!
Принципно съм с две ръце За, само ще помоля някой да ми звънне да се уговорим персонално, че е Великата Септемврийска Революция в Мениджъмнта на живота ми точно в настоящия етап. Тъй да се каже, план-графикът изисква до нова година да се оправят нещата поголовно, а има месец и нещо, така че ако не ми дрънне телефона, не гарантирам, че ще ми остане ред да вляза във форума...
аз също съм за 16-ти тогава и мойта приятелка си идва и тя ще дойде на срещата,а да за 15-ти ще продължи най-много час ама след това отивам на кръчма с класа така че ако става за 16-ти ще е супер