ЗАКРИТА ЧАСТ

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

да има ли закрита част

Анкетата свършва на 12 Юни 2008, 21:17

за
33
67%
против
16
33%

Общо гласове : 49

Мнениеот venus » 02 Юни 2008, 06:01

Shadow Mage написа:Колкото до Венус - бих казал че от постовете ти които съм прочел - определено бая глупости и непроверени неща си пускала - Последното е тая тема за Енергията на любовта - 10% стойностни неща и 90% крап, ако беяе променила нчкой неща поне крап-а щеше силно да намалее. Просто като си тръгнала да преписваш поне и малко пресявай ;).
Мога да ти пусна далеч по-достоверно инфо точно за темата за хората и любовната енергия и при това взето пак от книга ;)

Аз не преписвам, а предоставям гледна точка. Всеки може да прецени какво иска да прочете подробно и на какво да вярва. Не съм човекът, който ще редактира всепризнати автори - може би ти обаче си. Чувствай се поканен да споделяш мнението си по всички въпроси :) Форумът е отворен, моля заповядай да ни обясниш как се случва любовта :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Moerin_Elf » 02 Юни 2008, 07:24

Странно...защо изобщо се карате :) Има ли смисъл от тези спорове,кой може ,кой не може и кой знае повече и кой не? Има ли някакъв смисъл?
Можещия и знаещия ще знае,че може (и знае) и ще мълчи и ще наблюдава другите.(както повечето правят)Ако когато им каже къде грешат те не приемат грешката и започнат спор,той като разумно създание би трябвало просто или да замълчи и да си продължи ,или да каже "според мен ти не си прав/а,но не го осъзнаваш в момента.Но след като мине време ,ти ще осъзнаеш какво съм ти казвал/а."
Казват "Когато глупавия говори,умния мълчи." :)
Само сега да не замълчите всички :P
Просто искам да кажа ,че няма нужда и смисъл от излишни спорове ,защото в края на краищата всеки си мисли,че е по-компетентен от другия.Всеки има различни знания,всеки има различни виждания,но преди всичко е хубаво да уважава и чуждите мирогледи.Разумния човек никога няма да скочи и да почне да казва ,ти не знаеш,аз знам повече от теб,какъв си ти.
Не :)
Надявам се разбрахте какво исках да ви кажа,не че моето мнение изобщо нещо ще промени де....най-много сега някой да скочи срещу мене :D И без това това мнение като цяло не бе по темата....
Но по темата-Закрита част-за мен ще е голяма чест,ако остане място и за мен :)
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 02 Юни 2008, 08:38

Шадоу, welcome back, m8.
Да, така го казах, и отстоявам позицията си- независимо кой я приема и кой не. Съгласен да се добави ЕлиКарим към секцията- това е сериозен практик, който може да даде на останали много от опита си, в който съм се убедил.

П.П: Уизард, прегледай достъпа до секцията, ако обичаш- така и не я виждам никъде.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Macabre » 02 Юни 2008, 09:16

Бих искала и аз да изкажа едно мненийце.макар че съм от скоро тук,се занимавам отдавна с окултизъм.е не много отдавна,от около 4-5 години.Във какви ли не сайтове съм попадала,и навсякъде където са искали да не се говори странично а само по темата никога не се е получавало,също така не съм и попадала на място където се обменя единствено и само опит без някой да реши че заклинанието или ритуала не е достоверен....най добре ще е да се обменят само вече изпробвани знания,ритуали,заклинания и да се казва какъв ефект е имало,нещо като Книга на сенките,но обща,или пък защо не всеки който има достъп до темата да напише всичките си заклинания от своята книга на сенките,и в последствие да се дискутират.Колкото до подбор на правоимащи да влизат в секцията може и да е проведе някаква анкета,чрез която да се разбира сериозни ли са намеренията и добри ли са знанията на желаещия!
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 02 Юни 2008, 09:27

Macabre, получава се така в един момент, че знанията не гарантират практика. Колкото до това да си препечатаме всички ритуали от тъй наречената книга на сенките, струва ми се необосновано и прекалено...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 02 Юни 2008, 09:57

Епа аз съм протресен!!!Уизи не ти отива да ги вършеш такива!!!
Ок поканил си тия които са ревяли за тайна стая ,от не достойни по недостойни....Какви са първите мнения натегачески от страна на Шадол,фащам бас, че ако някой друг беше искал тайна секция на него щеше да се натегне ,късмет....
Толкова рева и толкова писка и такова сърцераздерателно се изказваше ,но пропусна само едно да кажеш нещо стойностно....Както и очаквам от тук нататъка да се натягат ...да хапят....да дерат....и т.н.
Защо не чух Архи ,Райн,ЕлиКарим,Венус,Дамнеменеус да бъдат предложени?Кой от тях не го заслужава ?!? Нека първия безгрешен да ме замери с камък от тия които ревяхте ....Или да помислим реално ако не се лъжа някой още когато рънъра стана модератор се разцивриха като бебета, че искат да са модератори ....Аааа е да то хубаво ,че Уизи им даде тайна стая, че токувиж иначе щяхме да се издавим от сълзите им ....И отново браво на Уизи добра политика същност фанах ти идеята ,но тъка де ....Само внимавай да не ти се прецакат идеите ,че аз вече си имам идеята за форума след 3-4 месеца ...Даже от сега го мисли да правиш общия игра подобна на империя ,защото др. ще се наппълни с фантасмаории или ще останат само новоидващи ,на който няма да се обърне внимание и ще черпят знания от Хари Потър (момчета и момичета да ви улесня от сега има го в МГ библиотеката ) ....
И все пак когато чуя, че :Архи,Райн,Венус,ЕлиКарим или Дамнаменеус пък дори и Луноход която също знае много(макар че и да я искат едва ли ще се съгласи ако има самочувствие) са там в онази скрита част бих казал ,че има заслужаващи и доказали не веднъж присъствието си в форума.
И Уизи направи равносметката на всеки един който ще бъде в този скрит форум какво е съотношението СПАМ и СТОЙНОСТНИ МНЕНИЯ защото като се огледам и замисля.....
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 02 Юни 2008, 10:12

Абе хора, нормални ли сте да се държите така, на нищо не ви отива, нито ви прилича, направо ме изумявате.
Шединко, Дамнаменеус и Архимикус са предложени, Еликарим също. Не виждам къде ти е проблемът и защо истеряса. Нека видим дали те самите имат желание да се присъединят, просто останалите четирима сме изявили така или иначе отношение по въпроса, така че нека се даде възможност всички споменати да решат сами за себе си. Това все пак е едно начало, нали?
Не разбирам какви са тия кански постове, та кой бил достоен и кой не бил. Аз лично не се смятам нито достойна, нито недостойна - и двете понятия са ми отвратително библейски, така че би ми било по-приятно да не ми се лепят подобни определения.
Шадоу какво бил писал... ами не знам, честно казано, от толкова заменени букви... аз лично няма да прочета такова мнение, ако ще вътре да се съдържа вселенската мъдрост, без значение кой го е писал, просто се дразня.
И ако ще говорим за спам, аз съм спамер по душа. И в живота съм спамер, не е само във форумите. Винаги мога да се смея с някого за всичко. Не със всеки мога да говоря сериозно обаче. Замисли се :)
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Macabre » 02 Юни 2008, 10:23

Не съм казала да си препечатаме ритуалите,вие тук обаче всичко взимате за спор.това не е ли форум за обмен на информация и споделяне на опит,или е някакъф дискусионен форум в който всеки е опозиция на другия?А и нали само доказани ще има в тая тайна стая,хора които са се доказали и е известо че не са някакво неосведомени начинаещи.Кой бил достоен или недостоен...както каза ти галина дим...наистина е глупаво това с достойните и недостойните.От както съм влязла в тоя форум виждам само спорове а не обикновени разговори.Нали целта е да научим нещо.Ако някой постне заклинание вместо да се спори що не земат да го пробват тези кои искат да спорят и тогава вече да спорят...А и нали все пак ще има критерии според които ще се допускат хора,от тези критерии би трябвало да се прецени дали някой има достатъчно практика или просто е прочел заклинанието някъде.Чела съм много заклинания и ротуали но съм пробвала само тези които на мен ми допадат и бих споделила опита си от тях.Не бих пуснала заклинание само защото ми звучи мистично и много вещерско.!
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 02 Юни 2008, 10:24

Shedinko: Имам предложение - да не се изказваш неподготвен по някой въпроси за това кои са натегачи и кои са безгрешните. Колкото до тайната секция ако се поразровиш и е оцеляло може да откриеш и друго такова предложение от мен специално за това ... И за разлика от теб аз нямам нито нуждата, нито навика да се натягам - и вземи да си измиеш очите докато четеш форума че явно недовиждаш какво е написано :P

venus: това твоето си е чисто преписване от книжката без мн да помислиш какво означава и колко заблуждаващо може да е това, което си пуснала ... Или предполагам че споделяш мнението че всяка една дори и най незначителната среща се случва задължително под въздействието на егрегори ;). А това е така в доста по-ограничен брой от случаите - именно затова ти казах че е имало нужда от преработка и то малка ама "коя си ти че да променяш написаното от Класиците ... " :-D

Moerin_Elf: Казват "Когато глупавия говори,умния мълчи." - Означава ли това, че ако умният заговори ще се превърне в Глупак? ;-)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 02 Юни 2008, 10:42

Някой иска заклинание - е, ето Ви едно, надявам се да е полезно на всички :)

П.С. Изшинявай Галинке, но се опитай да попишеш с Кирилицата под Виста и тогава ще разбереш защо съм с толкова грешк9и и заменки :(

Spirits from the Gate of Mighty Marduk, Remember!
NEBIRU, Great Manager of All things, Remember!
I invoke thee, O Mighty Manager NEBIRU by your Word of Power DIRGIRGIRI
Help me, O, Great Spirit NEBIRU, to accuare order in my life.
Protect me from bad feelings and things.
Help me to follow my pattern in my life.
Help me, Mighty NEBIRU, to be free from my agression unles I need it.
Help me to restore peace and happines in my life.
I invoke thee, Mighty NEBIRU, by your Word of PowerDIRGIRGIRI
To help me in this tasks. IA NEBIRU ZI AGA KANPA!
Your power is supreme, your help is oblivious.
I call you there, in my body to help me in this tasks, Mighty ONE.
Mighty NEBIRU, thou supreme powers conjured!
Thou great art and presence are subleme!
Mighty NEBIRU, thoy art invoked!
IA NEBIRU! IA MARDUK!
IA ZI DINGIR NEBIRU KANPA!
ZI DINGIR ANNA KANPA!
IA IA NEBIRU!
DIRGIRGIRI!
IA!
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 02 Юни 2008, 10:42

Shadow Mage написа:venus: това твоето си е чисто преписване от книжката без мн да помислиш какво означава и колко заблуждаващо може да е това, което си пуснала ... Или предполагам че споделяш мнението че всяка една дори и най незначителната среща се случва задължително под въздействието на егрегори ;). А това е така в доста по-ограничен брой от случаите - именно затова ти казах че е имало нужда от преработка и то малка ама "коя си ти че да променяш написаното от Класиците ... " :-D

Ако някой има нещо конкретно да каже - има си конкретни теми.
Цитирала съм автори, които уважавам - Авесалом Подводни, Вадим Зеланд, Сергей Лазарев, Хосе Силва, Уилям Хюит. На едното блюдо на везната стоят тези имeна, на другото - името Shadow Mage.

Още веднъж те поканвам - заповядай там, където му е мястото, и ще бистрим темата. Ще бъде полезно за всички.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Shadow Mage » 02 Юни 2008, 10:49

venus: Мн съжалявам че съм си позволил да не приема казаното от класиците за чиста монета както ти ... Извинчи ме - обещавам да се поправя като скоро пусна нещо за Любовта от моя любим класик - Робърт Монро ;) :-P
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 02 Юни 2008, 11:38

Шадоу, нали знаеш, че не е насочено към теб, аз просто съм претенциозен читател. Университета така деформира невинните хорица :) Само ми е интересно поради що неразумний юроде се поддаваш на провокации.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 02 Юни 2008, 11:53

Дадени са права за достъп на хората, които бях споменал по-горе. Освен това права за достъп имат и Шединко, ЕлиКарим и Дамнеменеус.

Относно модераторите на МГ - Рейн, Венус и Луноход - въпрос на лично желание от тяхна страна е дали искат да членуват в Скрития форум.

Пак искам да Ви кажа - никой не трябва да се чувства пренебрегнат, ако не попадне в този форум.

Добре е пак Галина да се напишат някакви общи правила, защото хората взеха да ми пишат за правила за достъп, а определено не бих искал аз да определям кой ще може да влиза и кой не в тази част на форума. Нека това все пак да е общо мнение - на тези, които вече са членове във скрития форум.

Всеки, който има желание да бъде включен, нека да заяви това тук или до някои от членовете на Скрития форум, или да ми пише на ЛС. ВОДЕЩО обаче за членството Ви ще е това - да имате не малък опит в правенето на Магия, окултни познания, както да сте ДОСТАТЪЧНО познат на някои от членовете на "Цвета на Магията"!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот nick » 02 Юни 2008, 12:54

Shedinko ти ли си най достойния. хихиииии
ето с твоето връщане единственното което направи е да увеличиш спама и тъпите спорове.

никой несмее да каже кого неиска в затворената част.
аз съм против влизането в тая част и нежелая да споделям с тях
каквато и да е моя практика и знание са:

шединко, венус, луноход, ултрамарин, мандрагорко.

причини:
подхващане на безмислени спорове, спамене с отговори нямащи нищо общо с темата,
раздаване на ъкъл без някой да им го е искал и фрази от типа "как може да правиш такива неща" или " ти знаешли какво ще си докараш на кармата"
зада не бъда голословен вижте тези теми :
първи стъпки в нек, закрита част, вярвате ли в исус, атака на
северните вълци, призоваване на духове от карти и много др.

Rise up, GISHBAR BA GIBBIL BA GIRRA ZI AGA KANPA!

IA ZI DINGIR ENKI KANPA!
IA ZI DINGIR MARDUK KANPA!
IA ZI DINGIR INANNA KANPA!
IA ZI DINGIR ENLIL KANPA!
IA ZI DINGIR ANU KANPA!
IA ZI DINGIR NANNA KANPA!
IA ZI DINGIR NEBO KANPA!
IA ZI DINGIR SHAMMASH KANPA!
IA ZI DINGIR NERGAL KANPA!
IA ZI DINGIR NINIB KANPA!
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 02 Юни 2008, 13:20

Ник, не ти се меся, но мисля, че след създаването на такава част, тия неща е редно да се развиват вътре в нея... Определянето и коването на правилата. В крайна сметка, идеята дали е стара или нова, хората в момента са други и мисля, че те са тези, които трябва да създадат правилата, поне условно. Има хора, с които не бих споделила лична информация от какъвто и да е характер, но не искам да ги оповестявам публично, просто защото стават неприятни конфликти и се почва една пубертетска игра на засегнати. Само се разходи из темите в последните две седмици и ще видиш. Например можеш да си припомниш темата за Условията за постване на ритуали...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 02 Юни 2008, 14:22

Днес отварям темата и гледам пак стана буламача :
шединко, венус, луноход, ултрамарин

НЕ стига глупости излишен спам и такива неща.
Вище им постовете те са само спам и копи и пейст!!!
Сега практици ли ще има или хари потаровци ???
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот sin angel » 02 Юни 2008, 19:47

на мен ми направи впечатление обаче в в този закрит форум освен Галина Архи Нем и Викинга са и всички модератори не че нещо но мисля че не всички от тях са за там
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 02 Юни 2008, 22:28

Необсъждайте модераторите!

Придържайте се към темата. Хората които влязат в скития форум ще определят и тези които да останат там. НЕ обсъждайте нищо предварително. Щом го има форума пишете и решавайте там, не тук.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот sin angel » 02 Юни 2008, 22:42

ок ти си шефа :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения