ЗАКРИТА ЧАСТ

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

да има ли закрита част

Анкетата свършва на 12 Юни 2008, 21:17

за
33
67%
против
16
33%

Общо гласове : 49

Мнениеот nick » 13 Май 2008, 21:17

ЗАКРИТА ЧАСТ
както в големите западни форуми и тук да се направи такава част.
да можем да обменяме инфо, практиката си и ефектите от ритула или магията която сме правили.
причините са ясни на всички който се занимат сериозно.
никой от нас не поства практика и рабтещи ритуали. защо ли. отговора е ясен.
някой да ми казва дали е правилно или не и колко ще си навредя.
и най вече хора без практика и знание, да не визирам потребитили и модератори. всички ги знаем кои са.

модератор да се избере от хората в тази част
нови членове да се допускат само с покана от хората в закрита част
единствен с право на влизане ще е уйзи,
другите модератори да докажат че са практикуващи а не писатели и проповедници.

това не е само мое желание има и други сериозно практикуващи,
които желаят да има такава част.

уйзи кажи си думата
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 13 Май 2008, 21:31

nick написа:..
и най вече хора без практика и знание, да не визирам потребитили и модератори. всички ги знаем кои са.
..

Особенно споделям тази част от изказването ти.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 14 Май 2008, 06:19

Това сме го предлагали многократно- може би наистина вече е време да се помисли за подобна секция.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот tanarel » 14 Май 2008, 07:28

nick написа:ЗАКРИТА ЧАСТ
както в големите западни форуми и тук да се направи такава част.
да можем да обменяме инфо, практиката си и ефектите от ритула или магията която сме правили.
причините са ясни на всички който се занимат сериозно.
никой от нас не поства практика и рабтещи ритуали. защо ли. отговора е ясен.

модератор да се избере от хората в тази част
нови членове да се допускат само с покана от хората в закрита част
единствен с право на влизане ще е уйзи,
другите модератори да докажат че са практикуващи а не писатели и проповедници.

това не е само мое желание има и други сериозно практикуващи,
които желаят да има такава част.

уйзи кажи си думата

С двете си ръце съм ЗА , Форумът ни определено
си поема глътка свеж въздух откакто човека които
се занимава и се е посветил сериозно на Нек , отново пише
по-редовно , за това може само да се радваме . Поздрави от мен
за идеята ти .
icon_occasion icon_occasion
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 14 Май 2008, 08:57

Идеята бива, но как ще се подберат хората за това>?
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 14 Май 2008, 09:12

Абсолютно съм ЗА идеята.Нека Wizard сериозно помисли и да се направи нещо по въпроса.Мисля че някъде бях гледала подобна секция и там имаше точно определени условия на които да отговаряш за да ти дадат достъп до тази секция.Не знам точно къде мисля че в inchaos.org гледах такова нещо.Сайта не ми е любим но като всеки заинтересуван и учащ се съм го разглеждала.Въпроса наистина е поставян няколко пъти и аз мисля че вече е време да се действа.Нека си дадем малко зор да разгледаме как стават нещата по други сайтове и да дадем предложения.Така ще помогнем на Уизи.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Sa'amfira » 14 Май 2008, 14:05

Подкрепям!Повечето членове и следователно теми в форума са несериозни!Такава Закрита секция ще е само от полза за сериозните практикуващи хора!
“Без задръжки. Без граници. Без ограничения.”
Аватар
Sa'amfira
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 14 Май 2008, 18:16

Но отчасти ще западне общият форум. Аз невиждам потребност от общия форум, откогато спрях да пиша. Закрита секция ще е полезна, но единствено Уизи искам да има модераторски контрол и не всички модератори да са вътре...
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 14 Май 2008, 18:54

FireSun's Viking написа:Но отчасти ще западне общият форум. Аз невиждам потребност от общия форум, откогато спрях да пиша. Закрита секция ще е полезна, но единствено Уизи искам да има модераторски контрол и не всички модератори да са вътре...

Не подкрепям, честно казано. За мен това е изкуствено вътрешно разцепление, което няма да доведе до нищо добро. Знаете предполагам, че каквато и вътрешна група да се обособи, тя рано или късно ще достигне вида и мащабите на самия форум, защото, съгласете се - това е естественото развитие на нещата. Звуча направо даоистки. Но само се замислете колко хора, които са били в един момент признати във форума като "вещи", в последствие са доказвали, че совите не са това, което са.

Според мен проблемът с несериозните хора се решава само с бан и чистене. Така ще се лишим от индивиди тип КАТ 1,2,3... или пък mucito ли беше, дето искаше да чисти загоряло мляко с магия. Може би вариант е ако човек до 30 мнения се докаже като простак или не пише нищо смислено, бан. При втори подобен опит - бан по ИП. Множеството никове (когато е 80% сигурно, че са на един и същи човек) - предупреждение, следва бан... Нещо по-драконовско би свършило работа. Поне така си мисля...

Но отделна секция - форумът сам по себе си ще стане много много постен, а самата секция след време неминуемо ще се разводни и пак ще се стигне до тонове поезия и арт и любвно сърцераздирателни пациенти.

Повдигам на проектогласуване вариант за срещи на по-високо ниво, както и да ви звучи. Мисля, че съм ясна. Обаче сериозни срещи. Писна ми да отивам на окултна среща, където народът до толкова се е разлигавил, че си тръгвам с усилие трезва... Не че са лоши, но като сме сериозни да сме сериозни.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 14 Май 2008, 19:02

викинг няма да западне общия форум,
но поне ще можем да обсъждаме сериозни неща.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Sa'amfira » 14 Май 2008, 19:56

Не съм съгласна с това:
galina_dim написа: Знаете предполагам, че каквато и вътрешна група да се обособи, тя рано или късно ще достигне вида и мащабите на самия форум, защото, съгласете се - това е естественото развитие на нещата. Звуча направо даоистки. Но само се замислете колко хора, които са били в един момент признати във форума като "вещи", в последствие са доказвали, че совите не са това, което са.

Не мисля че в скоро време ще се достигне мащаба на самия форум,поради съсвсем простата причина,че няма да има толкова излишни теми!А дори и да се получи така,това ще е изцяло в наша полза,защото ще е полезна информация!
Ако модератора на тази секция си върши работата закритата част ще е полезна,чиста и с една дума това,което форум като този трябва да бъде!Ако не се лъжа идеята за този сайт е да се доставя достоверна и полезна информация,нали?!!
:roll:
“Без задръжки. Без граници. Без ограничения.”
Аватар
Sa'amfira
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 14 Май 2008, 20:15

Няма да се допускат хора, които ще разводняват темите, нали затова е затворена подсекция ?!?
Иначе смисълът се губи.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот fenix » 15 Май 2008, 04:53

До някъде съм съгласна с galina_dim винаги има и друг начин, особено, когато самия форум е изцяло с окултна насоченост, а не е общ. Рано или късно ще се разводни с допълнителни коментари :)
Относно това, дали модератора ще го поддържа - това си е в сила за всички секции - не само за закритата - просто форума вече е много голям и трудно се поддържа ако не са доста хората, които да вършат това. И все пак поне ще знаеш, че ако имаш нужда от сериозна информация - ще знаеш в кой раздел да я търсиш без да попаднеш на 222 теми със заглавие "искам го" "хелп" "начинаещ" и тн. Но това може пък да се постигне и като се забрани достъпа за постване на теми и мнения в определени раздели от определени хора. В смисъл - щом е начинаещ - да има право да пише само в раздел начинаещи примерно, а останалите да чете - така няма да се разводняват добре оформените вече раздели. А модераторите вече да преценяват, коя тема от този раздел заслужава да мине към някой по-сериозен раздел и в кой точно
enjoy
Аватар
fenix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 15 Май 2008, 07:24

Идеята на скритата секция е да обменяме опит.Както казах има същата в inchaos.org и съответно да се постват работещи и пробвани ритуали който да се обсъждат и т.н.Как във общия форум да пуснеш някой по сериозен работещ ритуал като не знаеш кой разглезен пикльо за каква цел ще го използва.Нямат опит и практика ама пък нали сте чували за късмета на начинаещия.И сега като искаш да обсъдиш с някого нещо по сериозно го правим на ЛС и си разменяме там инфо така че то е същото.Нека Уизи се поинтересува сериозно и види как са го направили по други сайтове.Аз съм технически кретен нищо не вдявам от компютри така че не знам как да помогна освен с идея.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот raflo » 15 Май 2008, 08:14

и аз не съм сагласен въпреки 4е съм нов и на дали мнението ми изобщо ще се вземе предвит но според мен всеки трябва да има равен достъп,и наистина ще е хубаво да се направи едно постоянно място кадето всеки да споделя каква магия или какво изобощо е направил и дали има някакъв ефект.
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 15 Май 2008, 08:31

Не става въпрос дали си нов или стар член на форума а до това какво имаш в главата.....всеки сам трябва да вземе решение за себе си дали да използва магия или не за определена цел но нека тя е наистина разумна а не от сорта на'еди кой си съученик ме наруга искам да му направя магия да пукне" или "тази учителка се заяжда с мен искам магия за да и направя еди какво си"и така нататаък.Има куп безумни искания и молби.Не виня никого,не казвам чета морал всеки има глава на раменете си да мисли какво прави, но има някои неща които просто не могат да се подминат.Лично мнение нека по знаещите и мъдри в този форум като модераторите и админа си кажат тежката дума.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 15 Май 2008, 09:12

Това е единственият начин да се раздели форума на теоритици и практици ... За да информацията бъде по филтрирана.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 15 Май 2008, 09:51

анкетат която съм поставил, е да отговори на един много прост въпрос
, колко хора се занимават сериозно.
резултата е -
във форума има около 20-тина човека занимаващи се сериозно.
отговора против - са хората които искат да се учат.
а ето и истината всичи които са чели тук и не са гласували, просто им е безразлично и не им пука.
това и очакавах като резултат. :mrgreen:

raflo никога няма да има равен достъп до спесифичните неща.
аз никога няма да постна преводи от Нек и разработени от мен неща свързани с него в общия форум.
същото се относя и за драконите - ритуали, магии и посвещения в драконовата магия.

като zaek отбеляза явно всичко ще минава през ЛС или ще си говорим по скайп.

уйзи прави ми лошо впечатление, че невземаш отношение по въпроса.
лесно е. ДА или НЕ.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 15 Май 2008, 10:47

като zaek отбеляза явно всичко ще минава през ЛС или ще си говорим по скайп.

Което наистина е жалко....вместо да се учим едни от други тук.
Аде бе Уизи всички чакаме тежката ти дума все пак си админ на сайта едва ли с дни не влизаш и не следиш какво става с него.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот raflo » 15 Май 2008, 10:50

браво едно мнение което е правилно,браво zaek
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор