Зло ела.. отрекох се

Място за поетично вдъхновение и художествени продукции на магическата ви мисъл... В думите и цветовете се крие Магията!

Мнениеот night_girl » 09 Юни 2006, 05:04

Марио написа:

Тъйче нощно момиченце, кажи ми какво е за теб зло ?? Да гледаш околните на кръв ли ? laughing9

Точно заради индивиди като теб, обществото не гледа с добро око на окултизма. В случая май в този форум трябва да се сложи една забрана за олигофренщина, а не възрастова граница.[/quote]Виж кво МОМЧЕНЦЕ.За мен злото не означава гледане някого на кръв.НЕ!Не казвам че трябва с всички да си гадняр,но когато гледаш собствените си интереси може да преминеш границата на добротата.Не смятам,че е нужно с всички да бъда доброто момиченце-с приятелите си,семейството си,да,но за кво ми е да се умилквам на всички,а?И не определяй аз къв човек съм ясно,защото не ме познаваш. icon_badgrin Олиговренщина???Хмммм може да имам и такова нещо пък да не зная.Тцтц ей в тоя форум си бог,да знЙш icon_badgrin notworthy icon_badgrin xexexe
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 09 Юни 2006, 08:36

исках да ти кажа че човек да се осъзнае не е нужно само едно стихотворение. Нужно е жестоко много работа по личноста си докато се осъзнае човек кой е, какъв е, какво иска, и т.н. това имах напредвид.
АААА и друго, доколкото се сещам ще те цитирам по памет "" Заради такива като теб, хората не гледат с добро но окултизма......""ако някаде бъркам моля за извинение но като цяло беше тъй. Нима едно стихотворение може да определи дали човек е осъзнат или не .

Май не се разбрахме ;) Прав си разбирасе, но нима аз съм твърдял противното :) Все едно, по отношение на цитата: "Заради такива като теб, хората не гледат с добро нa окултизма" - друго имах предвид. Естествено не си правя изводите просто от едно стихотворение... Какво имам предвид - ще ти дам пример... Ето в случая в моето училище има такива момиченца, които слушат блек метъл, обличат се в черно, носят обърнати кръстове и обърнати пентаграми, гледат хората на кръв и най-нагло и сериозно твърдят за себе си, че са окултисти(!?!?!?!?). Това имах предвид, че заради такива индивите, обществото си създава погрешно мнение за окултизма като цяло.

Нощно момиченце, не съм искал да те обидя по никакъв начин, ако съм го направил, то то е неволно - извинявай. В случая обаче виждаш това, което искаш да видиш, а не това, което е. Никой никога по никакъв начин не е казал, че да си добър означава да се умилкваш на всички.
ДА, не те познавам, но както литературите успяват да усетят личността на писателите, така и тук във форумите непредставлява особенна трудност да усетиш какъв човек се крие зад използваните от него думи.

Тцтц ей в тоя форум си бог,да знЙш xexexe

Надявам се, и фен глуб да ми отвориш ? :D
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот night_girl » 09 Юни 2006, 09:31

Марио написа:

Какво имам предвид - ще ти дам пример... Ето в случая в моето училище има такива момиченца, които слушат блек метъл, обличат се в черно, носят обърнати кръстове и обърнати пентаграми, гледат хората на кръв и най-нагло и сериозно твърдят за себе си, че са окултисти(!?!?!?!?). Това имах предвид, че заради такива индивите, обществото си създава погрешно мнение за окултизма като цяло.

Нощно момиченце, не съм искал да те обидя по никакъв начин, ако съм го направил, то то е неволно - извинявай. В случая обаче виждаш това, което искаш да видиш, а не това, което е. Никой никога по никакъв начин не е казал, че да си добър означава да се умилкваш на всички.
ДА, не те познавам, но както литературите успяват да усетят личността на писателите, така и тук във форумите непредставлява особенна трудност да усетиш какъв човек се крие зад използваните от него думи.

Тцтц ей в тоя форум си бог,да знЙш xexexe

Надявам се, и фен глуб да ми отвориш ? :D
Сега искам да ти кажа първо за момиченцата,от твойто даскало...Ако с тва искаше да намекнеш че и аз съм такава,жестоко се лъжеш,не нося обърнати кръстове,пентаграми,не слушам дори и такава музика....Не съм толкова свързана с окултизма за да се държа по даден начин или да изказвам мнения,и така да създавам впечатления...Може би ще ме питаш тогава какво правя тук?Ами...заяждам се с теб :mrgreen: .Не,шегувам, се. :) Ами интерсно ми е като цяло.
За спора който проведохме си казах мнението вече,и го повтарям за последен път.Хубаво е да си лош когато се налага.Когато преследваш някакви интереси,а е невъзможно да ги постигнеш чрез добро.Разбирай ме както искаш. :)
А да,и като ме четеш,олигофренщина ли долавяш, че ми е супер интересно? icon_badgrin
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 09 Юни 2006, 09:59

Оо, аз никога нищо не намеквам, каквото имам да кажа - го казвам. Е ако ти се мислиш за хората, за които говоря - твой си проблем ;)

В случая обаче стигнахме отново до леко неразбиране... Говорим май на различни езици, влагаме навярно различен смисъл в думата "добър-лош" - "Пътят към ада е застлан с добри намерение" - Тук има доста смисъл. В случая понякога човек в стремежа си да направи нещо добро, прави всъщност зло.. Както и обратното, често за да направиш добро, е нужно да прибегнеш до малкото, необходимо зло ;)
А и често доброто за теб, е зло за някой друг, но както казах и в по-горните си постове, човек е в центъра на своята вселената и своя живот и невиждам нищо лошо в това да си наредиш собствения живот според собствените си виждания и собствени критерии.

Тъйче може би говорим за едни и същи неща, изказани по различен начин, смешно а ? :)

А да,и като ме четеш,олигофренщина ли долавяш, че ми е супер интересно?

Ако беше така, щях просто да ти сложа игнор, enjoy laughing9
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот night_girl » 09 Юни 2006, 10:10

Марио ми де да знам за кво точно споря вече се обърках тоталноlaughing1
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 09 Юни 2006, 11:19

ей хора...моляви се :)
Ако ще водим градивен и конструктивен спор мога само да се лаская , че е породен от моя тема....
Ама ако смятате да си обменяте лични нападки , ще помоля някой да заключи темата ми :)
Не желая да съм повод за такива словоизлияния :mrgreen:
Не мислите ли , че злобата в света е прекалено много за да и даваме воля и тук ?
Айде като добри дечица ся си стиснете ръчичките :roll: :oops:
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 09 Юни 2006, 11:25

Браво ИЛЮЗИЯ добре казано и точно на място. БРАВО
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 09 Юни 2006, 11:45

Смирено падам на колене и се моля за прошка notworthy
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 09 Юни 2006, 13:03

angel13.gif angel12.gif
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот night_girl » 09 Юни 2006, 14:46

Добре де и аз се извинявам ако е имало нещо!!!Бе аз съм добро дете но само се правя на лошоlaughing1
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 09 Юни 2006, 14:56

А отричаш думите на Марио ;)
Цитат по памет " добрите се правят на лоши , а лошите на добри" :mrgreen:
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 09 Юни 2006, 15:25

да не повярваш но Марио можел да падне и на колене