исках да ти кажа че човек да се осъзнае не е нужно само едно стихотворение. Нужно е жестоко много работа по личноста си докато се осъзнае човек кой е, какъв е, какво иска, и т.н. това имах напредвид.
АААА и друго, доколкото се сещам ще те цитирам по памет "" Заради такива като теб, хората не гледат с добро но окултизма......""ако някаде бъркам моля за извинение но като цяло беше тъй. Нима едно стихотворение може да определи дали човек е осъзнат или не .
Май не се разбрахме ;) Прав си разбирасе, но нима аз съм твърдял противното

Все едно, по отношение на цитата: "Заради такива като теб, хората не гледат с добро нa окултизма" - друго имах предвид. Естествено не си правя изводите просто от едно стихотворение... Какво имам предвид - ще ти дам пример... Ето в случая в моето училище има такива момиченца, които слушат блек метъл, обличат се в черно, носят обърнати кръстове и обърнати пентаграми, гледат хората на кръв и най-нагло и сериозно твърдят за себе си, че са окултисти(!?!?!?!?). Това имах предвид, че заради такива индивите, обществото си създава погрешно мнение за окултизма като цяло.
Нощно момиченце, не съм искал да те обидя по никакъв начин, ако съм го направил, то то е неволно - извинявай. В случая обаче виждаш това, което искаш да видиш, а не това, което е. Никой никога по никакъв начин не е казал, че да си добър означава да се умилкваш на всички.
ДА, не те познавам, но както литературите успяват да усетят личността на писателите, така и тук във форумите непредставлява особенна трудност да усетиш какъв човек се крие зад използваните от него думи.
Тцтц ей в тоя форум си бог,да знЙш xexexe
Надявам се, и фен глуб да ми отвориш ? :D