Улавяне на съюзник

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот Lord Voldemor » 29 Ное 2009, 02:16

Откриваме ги отново сред приридата-но освен сред ,,закътаните мест'' можем да ги открием и сред големите градски поркове-те не избягват човешката компания,необходимо е да има горска площ.
Съюзникът трябва добре да се ,,огледа''или сканира ако предпочитате-да ли е подховящ за необходимата ви задача,и дали притежавате нужното за да му се отплатите.Ако се нуждаете примерно от физическа сила,може да се ,,разплатите''по следния начин-правите примерно лицеви опори(шаманите,а и много от жреческите култове са танцували до припадък)-отделената енергия при издигането на тялото от л.опора се ,извежда към съюзника,а при вдишване(спускане при л.опора)поемате от енергията,отделяна от съюзника.При емоционални проблеми се прави следното-това е друг примерен случай.Възприемате определена емоционална роля,която изпълняваре с максималния спектър на емоционалното ви тяло.Култивираната енергия(конкретика),изразена чрез точната емоциална динамика(ритуал,прогонване)води до неизбежа преконфигурация на посоченото в случая емоционално тяло-т.е развитие на индивида.
След като го разпознаем,му даваме определено време за да ни опознае.По някое време-трябва да следите с цялото си Внимание(т.нар второто внимание),за да усетите кога съюзника ви сигнализира,какво ще се случи.
Оттук нататък,всичко е индивидуално-за притежаващият достатъчно лична сила това ще бъде повече от полезно,а за друг може да се окаже пълна фрустрация-при първата ми среща със съюзник(бях на 16 год.)така се уплаших,че побягнах-при втората му проява чрез ужасяващ з в у к.
следващите ми случаи обаче бяха много ползотворни.
Помощтна на съюзника не обвързва с карма-освен ако не сте го призовали умишлено за да извърши зло-и за мен лично е перфектна възможност.
Темата ще има продължение-докато пиша на окултна тематика(имам и такава книга,която ще се появи на пазара до година)се напрягам в значима степен,защото съм емпатик,и обирам страшно много от енергията,отложила се във форума-а негативната такава,е не малко-основно от проблемите на многото хора,влизащи за да намерят важни отговори.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот Lord Voldemor » 30 Ное 2009, 00:09

Необходимо е да уточня,че употребата на съюзникът разглеждана в моя случай не включва неговото ,,отвеждане''от естествената му среда-това е възможно ако бъде пленен в даден предмет н-р.Това не съм го правил и имам само теоретична обосновка,за това ще се въздържа от коментиране на тази част.
Срещата ми със съюз. цели единствено конкретен акт на енергийно опознаване-самият контакт,съзнателен,напълно под контрол(контрол осъществен над себе си,и по този начин и над съюзник)за мен е достатъчно обогатителен.Разкрива се информация,съюз. е възможно дори да ти направи специален дар-в основата на всичко обаче стоят две неща.Наличието на достатъчно лична сила,натрупана като резултат на интензивно опознаване и експлоатация на фините ни тела,както и Абсолютният контрол над тази сила.
Има два интересни момента-да разкриеш присъствието на съюзник не е трудно.Трудната част е да се осъщетви контакт,която да доведе до полезно и за двете страни действие.Тук именно се състои у л а в я н е т о на съюзника-да приковете вниманието му.Тази техника обаче се разяснява на четири очи-обемно е и т.н.Мога да кажа ,че това става чрез областта под слънчевия сплит-от там се излъчва ,,нишковидна сила'',чрез която ,,заковавате'' съюзника.Ако пожелае сремително да се откопчи,здължително го ,,пуснете''-иначе може да пострадате,или в най-невинния случай да опропастите цялото начинание,губейки и не малка част енергия.
Ако съпротивлението на съюзника обаче е леко-усеща се като подръпване в посочената област под сл.сплит,внимателно но твърдо го задръжте,без обаче по никакъв начин да го притискате повече от необходимото.Възможна е и друга опастност-ако сте прекалено отворен към съюз.може да се вкопчи във вас,всуквайки колкото може повече от вашата енергия-в злополучни случаи това е възможно да доведе дори до смърт.
Такава възможност е малко вероятна,но в истинската магия не си ли нащрек-то е като при електричарите-изгаряш :wink:
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор