Мъже да не виждат похожденията

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот Arhimikus » 07 Фев 2009, 11:27

"По същия начин сръбкините и българките, на които тежат ограниченията на семейния живот,
слагат медни монети на очите на умрял, след това ги мият във вино или вода и дават на мъжете си да пият.
След като погълнат течността, съпрузите „не виждат" похожденията на жените си,
тъй както е и сляп за тях и мъртвецът, на чиито очи са били сложени монетите."
[align=right]
Извадка от "Златната клонка"[/align]
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот ultramarin » 18 Фев 2009, 08:37

не мисля, че този ритуал ще свърши работа в днешно време... мога да предложа един по-добър...

познавам една доста способна чернокоса зеленоока вещица,която провежда рутиали за същата цел - гаранция 101%. За целта споменатата вещица трябва да провежда ритуала с мъжа ви всеки път когато имате похождение... без значение колко пъти ще се налага да му "въздейства", руталът й ще сработва - абсолютно сигурно е, че той няма и да пита къде сте била... и пез ум няма да му мине да се заинтересова от похожденията ви...

П.П. наистина е мноо "способна", гарантирам ви го, истинско бонбонче е... заинтресеваните да ми прятат лично съобщение, което да съдържа адреса им, деня и часа, кагаято да пратя вещицата, а също и чек с подобаващо заплащане на Услугите й... приемам също пощенски записи и банкови преводи, както и всякакви други начини на заплащане...

П.П.2.Архи, не знаех че стимулираш изневерите... както и работата с мъртъвци не знаех че стимулираш...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот ultramarin » 18 Фев 2009, 09:17

Книгата на известния английски религиовед и етнолог Джеймс Фрейзър е едно от най-фундаменталните изследвания в религиознанието и етнологията. В нея е събран огромен фактологичен материал, станал изходно начало в изследванията на редица поколения учени и изследователи, които с помощта на сравнително-историческия метод показват връзката на съвременните религии с първобитните вярвания, доказват ненебесния произход на религиозното светоразбиране...
...той разполага с научни данни от средата на миналия век и методологията, която използува, не му позволява да надрасне времето си.
И тъй имаме мненията на един официално неразбиращ от магия, взети от други официално неразбиращи от магия източници и просто ги преписваме... нали се сещате каква е вероятността на един средностатистичен чужденец, не успяващ "да надрасне времето си" да му бъде споделена дори и една истинска магия... като се знае после, че това което сте му казали ще де чете от хиляди хора, незапознати дори капка с магия...

оставям изводите на вас... знам че ще си направите правилните, ако се замислите
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 18 Фев 2009, 17:44

Ултрамарин, благодаря за отзивите. Занимавам се с всичко, защото светът не е само едно или само друго, светът е едно цяло и аз съм копие на това цяло. Колкото до "Златната клонка" и предното изтрито мнение, съм абсолютно съгласен с човека. Защото много по-правдоподони ми изглеждат традиции и ритуали, надминали времето си и доказали ефикасността си, отколкото ню еидж медиуми и астрално-пътуващи наркомани.
Благодаря ти за съвета да си направим изводи. До колкото съм запознат Дайън Форчън може да не е разбирала от нашите "нови", суперсилни методи, но пък споменава, че "Златната клонка" е един великолепен източник, от където можем да черпим информация за езическите обреди по планетата (За справки: "Мистичната кабала").
И ще помоля модератора да изтрие първото мнение на ултрамарин. Обосновка: Тук не е място за своднечене.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Mason » 18 Фев 2009, 18:36

колко, много си падам по зеленооки вещици :) хо хо хо хо
Между другото мойта жена чудесно ми помогна като ме отучи от това да ми пука дали има похождения или не....

Хора, вземете я лекувайте тази ревност ей!!!!
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 18 Фев 2009, 21:11

чернокоса и зеленоока..... Ултра, сега ако кажеш и че е с къдрави коси- щи набия 2 шамара задето не си ме запознал с нея :d
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Lord Njarlathotep » 19 Фев 2009, 15:13

Нем... без червенокоси... НЕ пипай ги... че може и с теб да се скараме... те са си за мен... е то една ама карай...
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mason » 19 Фев 2009, 19:30

двама се карат....трети печели....аз :) ха ха ха ха ха
умрете да си мислите за жени, а? грешка голяма е това
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 20 Фев 2009, 11:30

всеки мисли за това което иска да има, което иска да вкуси... или което е изял вече...

бтв, интересно ми е архимикуса защо написа тази темичка "само за информация" ли? или пък за да стимулира, било то и индиректно, хората да правят магии на половинките си? да изневеряват и да ги поят с трупясана водъ?

Ако наистина сме едно цяло със света, защото тогава трябва да крием нещо от него?
едно цяло и аз съм копие на това цяло. Колкото до "Златната клонка" и предното изтрито мнение, съм абсолютно съгласен с човека.

А дали наистина СПОМЕНАТИЯТ ритуал е доказал себе си във времето? ммм? ти правил ли си го? Знае шли поне някой да го е правил?
А нима тази "практика" за която намекнах не е "най-старата на света" - та тя е поне милион пъти по-доказала се от всяка друга любовна магия... и нема нужда да я доказвам - почти всеки средностатистически мъж който питаш, ще ти потвърди, че стига да има с какво да се "заиграе"... за друго би бил сляп... е, не всеки ще има смелостта да си признае, но това е друга тема ;)

и масоне, кой говори за жени??? аз писах символично... черното(земна смърт) и оранжевото(сексуалност) противопоставих на зеленото(толкоз обичано от архи) като цвят на емоциита, най-висшата от които е любовта... черните коси (поразбиращо се дълги, за некой прави, за друг къдрави) като символ на еротиката, на жизнеността, на жената-секс-символ, на привличащата сила... насочена към вашия собствен мъж... дали ще е под формата на "вещица", дали на суккуба(или инкуба, според предпочитанията), дали ще е самата жена - насочилаа страстта си към СВОЯ мъж...

стои въпроса, защо и е на едно жена чужд? щото нейния не я кефи, що на накефва - ми щото и тя него не го предизвиква... ако беше само в него причината, едва ли щяха да се съберат...

оффф, абе какво ли сме седнали да мъдруваме... я да ходя да видя какво прави половинката... съветвам и всички вас да ходи да си нагледата жените... ммм... или мъжете (според вкуса ви)...

...а който се страхува, че яденето и пиенето му може да има пачета от трупове, да си стерилизира виното преди употреба, или направо да се развежда(това важи и за тия дето жените им имат похождения, я се стегнете бе, рогачи-непукисти, ако не бе ревност - ни би се деца раждали)... има достатъчно "зеленооки дългокоси вещици" по къдрици за всеки...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Raya » 21 Фев 2009, 08:24

Забелязах,че в темата няма женско мнение, ами ето едно.
Тези, които искат да правят нещо на половинките си ще го правят независимо дали има постнат ритуал или не. Мисля, че коментара по темата е напълно излишен, защото е обсъден многократно, изчерпателно и отново излишно в раздела 'Любовна магия'. Свободната воля както за потребителя на заклинания, така и за неангажирания с това човек си остава на почит, който не е разбрал ефекта от намесата в чужда воля, няма за какво да го поучават и съветват, защото не можеш да забраниш на дете да пипа печката, докато не се изгори и не разбере, че там не се пипа. Природата си е решила този проблем много отдавна, само ние хората още си мислим, че сме по-мъдри от нея.
За обръщането на внимание на половинката, за предизвикването и т.н. съм абсолютно съгласна. Това, че си с някой, не означава, че той е даденост или притежание. Тук наблюдавам два типа мъже (казвам го от името на жена, мъжете да споделят своите наблюдения върху жените): мъжа възприема жена си като психологическата майка и в даден момент, който е доста скоро след началото на връзката започва да я смята за необходима вещ. Другия тип е мъжа, който знае, че жената може да си тръгне, обръща й внимание и всичко необходимо, дори изпитва ревност и там проблемите са в това, че иска да промени непроменимотов нея като й показва с действията си това, което иска да види като действия от нейна страна. Разбира се тези неща не е нужно да са съзнателни. На мнение съм, че и за двата типа държание сме виновни точно ние жените. Жена е майката на мъжа, която го отглежда и жена е тази, която го поема. В една тънка умна книга беше казано: ако искаш котка вземи си котка, а не папагал или куче и след това да го учиш да мърка. Това важи и за двата пола. Освен изброените от ultramarin причини за търсенето на чуждо, мисля че има още една и тя е, че просто някои хора не са родени моногамни. И тук идва един въпрос: Щом обичаш и държиш толкова на някой, кое те кара да го ограничаваш само със себе си щом си наясно, че има неща, които не можеш да му дадеш? Морални ценности, духовни ценности? А може би форма на притежание в малка или голяма степен 'това си е мое и не си го давам'. А щом не си го даваш както не си даваш любимата играчка, то този човек не е ли пак вещ за теб? За да не изпадам във философски размисли дали това, което изпитват помежду си хората изобщо е и бегла форма на любов, дали тя преминава с времето и т.н. ще кажа, че има много прости методи за това как човека до теб да се чувства добре и да не му е нужно да ходи при някой друг. А ако пък стане, то проблема или е в теб самия или още по-добре-проблем няма.
За ритуала постнат от Архи, това си е класика ;) освен всички други бонуси може да се допълни с други ритуали след пиенето на виното, всеки според фантазията и възможностите си.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 21 Фев 2009, 10:10

Къде съм седнал и аз непросветения да говоря за ритуали и традиции пред светлото бъдеще на маинд-контрола чрез чакрите и богатата, но някак си неразбрана символика, която ни представи. Съжалявам за себе си, че не вникнах в това, което си искал да кажеш.
Моля те, следващият път когато решиш да говориш със символи, дай им и значенията, за да не се объркам.
А колкото до ритуала - не, не съм го пробвал, затова го давам и като цитат, да се образоват малко хората и да видят какво са правили по нашите земи предците ни. Дали стимулирам изневярата? Нека я стимулирам, а който има глава, знае какви са последствията. Не съм от хората, които се притесняват, че гаджето им изневерява. Нито пък чувствам, че предавам някого като изневерявам аз самия. Но явно хората тук имат някакви комплекси и няма да им се иска ако гаджето им врътне някой подъл номер докато язди чужд мъж...

Приемете ритуала като примерен, мили деца, не правете това в къщи!!!

Медитирайте!!!
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот galina_dim » 22 Фев 2009, 16:24

Чувствам се длъжна в духа на темата да припомня, че повечето проблеми на хората идват от нередовния секс. При мъжете това важи с двойна и тройна сила. Само с гледане на жената не става.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 23 Фев 2009, 11:59

И в духа на майтапа, който се появи в тази тема - аз съм една много червенокоса и зеленоока вещица :) . Някой спомена, че търси такава хе хе! А иначе сериозно по темата - защо жените се заглеждат по чуждото? Отговорът е прост: Защото не получават ВНИМАНИЕ от мъжете си, не получават онова което им е потребно. Така е с хората, когато не удовлетворяват потребностите си с наличните ресурси, започват да търсят нови такива icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор