Колко меркантилно...

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот Arhimikus » 21 Сеп 2006, 00:15

Така., не искам да се впускам в подробности, но който желае, може да погледне в темата "Молба за помощ". кудето съм написал мнение.
Та, идеята ми е, че защо толкова духовно извисени (визирам разни хора от форума) и големи окултисти (същото...) са станали като циганките по улиците, че да искат пари за услугите, които предлагат???
Нали вече сме стигнали до едно ниво... дъра-бъра глупости, л*йна, простотии и си помагаме, като не искаме нищо насреща, който каквото пожелае това да остави.
Преди няколко дни се запознах с едно момче, което видиш ли, хора от този форум му искали " 50 лева за любовна магия" като не се гарантирало за резултата... абе ей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Големи сме окултисти, говорим си кви ли не неща, а накрая като се поиска нещо практическо всеки излиза с кви ли не мити философии.. като се тръгне от Платон (глупости говоря, има и по-евщи, да кажем... Тот), минем през келтите, закачим малко от Буда, нахак*ме го отзад на Агрипа, поучукаме Фройд и този-онзи и накрая.. какво излиза?? НУЛААААА Кръгла нула, никой нищо не умее, никой с нищо не може да помогне, само с философийките си оставаме, е, да, някой е прибрал "минимална сума пари" и така...
Абе я се осъзнайте!!!!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Марио » 21 Сеп 2006, 04:10

Аа.. Архимикус не си съвсем прав.. Всеки се справя така както може. Ако на мен ми са нужни пари и ако мога да ги изкарам по този начин, мислиш ли че няма да тръгна да лъжа на поразия :)
"Всичко е възможно и нищо (не) е вярно."
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 21 Сеп 2006, 04:51

Арчибалд, не драматизираш ли прекалено? Ти си за журналист само.
Сензейшъън. Мисълта ми е следната, за да не излезна пак "злословния анти". Та значи, ти предполагам познаваш повечето от тук и то по-вещите в занаята,нали? Демек знаеш добре кой би и кой не би поискал каквато и да било отплата за извършена от него услуга или оказана помощ. Те или ще или няма да помогнат, ако решат, съгласен ли си? Това го е казал човек , който е решил или:
А: да се изгаври с твоя човек
Б: да изкара някоя кинта на гърба на неговото невежество
В: начин да бъде "сиктердосан" този вид "гларуси" с техните нечисти помисли.
Харесал нашия нечии задник и решил да го омагьоса. Съжалявам ,ако опетнявам името на приятеля ти, но в случая съм отчаян от реакцията ти.
Този , който ги е поискал тези дивиденти ,едва ли ще прочете това и ще си посипе главата с пепел. Единственото, което образуваш е ,че внасяш излишно напрежение у "праведните" изпълнители на тези дейности, а по-мнителните от тях, настройваш негативно един към друг. Нещо от сорта на "кой ли е...хмм, а може би този, ами онзи?.." и т.н.
Сещаш ли се? Стават ненужни интриги и сериали.
В случая се явяваш, като майката на онова лапе, дето ще съди форума, за дето то четяло.
Надявам се да не приемеш това, като вид опит да влезна в конфликт с теб, ами да разсъдиш трезво върху нещата...
icon_occasion
Гост

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 04:57

Гост ме написа confused2
нещо стана някаква магия, но тази надявам се от ефтините :wink:
та да не кажеш, че скатавам...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 22 Сеп 2006, 12:01

Тази тема сме я дискутирали НЕ ЕДИН И ДВА пъти, но щом Архимикус я е подхванал, а той все пак е модератор тук, значи има какво да каже!
Ок, ако е така, добе, нека да прочетем всички за какво точно става дума. И така ще се изясни положението и на тези, които тепърва се срещат с магията, занаята, окултното и всичко, което наричаме мистерия....

Все пак, няма проблем да се искат пари, но въпроса е да не си прави някой явна реклама на гърба на MagicGateBg, тогава вече не е добре...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Arhimikus » 25 Сеп 2006, 07:13

Явно само Уизард ме е разбрал... Именно затова, че знайни и незнайни хора изкарват различни неща от гърба на форума ни... това не ми харесва!!!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот ilusia » 25 Сеп 2006, 09:15

Съжалявам , че ще бъда толкова директна , но в крайна сметка драги ми Администраторе и модераторе... знайни и не знайни хора , причиняват и други неща.... на други хора заради форумът :)
Аз лично съм потърпевша ;)
Тъй ,че дали някой ще влезе като гост , ще прочете ще си излезе и утре ще иде да спечели някой друг лев на улицата , или за свое собствено благо ще навреди на някого... Няма как да го спреш.
За това веднъж споменах , че може би не се съзнава от потребителите и търсещите информация , че още в момента на задаването на въпроса си те носят огромна отговорност за всичко по-нататък.
Кой ще се възплазва от вече дадените му отговори....
Кой ще реши да ги прилага с други цели и тн и тн и тн...
Уизрад - прекрасно - наложи възрастова граница... но нима само децата са способни на детски , необмислени и крайно рисковани постъпки ?
Не можеш да си измиеш ръцете с простичкото " отговорността си е твоя... аз давам пък ти прави каквото искаш" Не става така....
Ако аз пъхна в ръцете на едно любопитно бебе кобра... и тя го ухапе... Чия е вината ? МОя , че съм дала кобрата или на детето , че си е играло с нея ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 25 Сеп 2006, 12:39

ilusia написа:......
Не можеш да си измиеш ръцете с простичкото " отговорността си е твоя... аз давам пък ти прави каквото искаш" Не става така....
Ако аз пъхна в ръцете на едно любопитно бебе кобра... и тя го ухапе... Чия е вината ? МОя , че съм дала кобрата или на детето , че си е играло с нея ?

Е добре, ilusia, какво искаш да кажеш с това, да спрем сайта, за да не си изпати "детето" от кобрата ли?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот ilusia » 25 Сеп 2006, 12:52

ММ
Моляте не слагай думи който не съм изрекла.
Ако съм искала да го кажа - щях.
Просто дадох мнение и гледна точка.
Не казах това , нито нещо по различно от точно онова което казах.
А именно , да не се забравя отговорността.
Не съм нападнала или обвинила никогоа и моля да не се приема така...
Найстина ;)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор