Надявам се тук да няма раци - sanguinary

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот sanguinary » 09 Окт 2006, 09:02

Shadow Mage написа:sanguinary: Спри да ме цитираш така както само на теб ти изнася, че започвам да се дразня ...

Естествено е да се дразниш ,шаде :wink: В случай ,че пак решиш да ме критикуваш , приготви се за ново подразване и така, докато не схванеш безсмислието на това да критикуваш който и да е за каквото и да е. Приеми го като вид лечение :wink: Безплатно...
Екая, снесла си яко ценен материал, когато имам време ще прочета всичко. icon_eusa_dance
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот DragonFire » 09 Окт 2006, 09:55

Баа, само аз ли съм Водолей тука, бе. Чуствам се като на срещата- обграден от скорпиони(не че имам нещо против тях, готини твари, даже си гледах двойка по едно време). Не е честно. Иначе материалчето за водолеите беше супер забавно. И колкото смешно беше, толкова и верни неща видях. Не че отдавам много значение на зодиите, а познанията ми по астрология са по- малко от повърхностни, все пак е забавно.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 14 Окт 2006, 11:29

Някъде четох, че водолеите били хората на бъдещето... Някой да е чувал нещо по въпроса? Съгласни ли сте от опита си с водолеи? :roll:
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 14 Окт 2006, 12:28

Ми от моя опит с водолей знам, че тези хора са си чист инат.Решат ли нещо няма какво да ги спре да го направят ( дори и ако правят най-големите глупости)
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот wolf_kohen » 15 Фев 2007, 23:33

Всеки знае мисля, че един профил е комбинция между слънчевия знак, асцедента и разположението на останалите планети.

Ако си знаете точния час на раждане, може да си направите една добра картина на този адрес www.astro.com

Имам и една програма, която ми е показвала за сега нещата с удивителна точност. Тя е много стара, досовска програма и е на руски, утре може да я пусна да я видите.

И Раците не винаги са домошари!!! Мога да го кажа по-себе си. Вярно е че имам 8 годишен брак и две деца, но май всичките ми интереси са извън къщата...
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wolf_kohen » 16 Фев 2007, 08:19

Ха ха ха, Това за клечката за зъби беше добро ;-)))

Ами щом така мислиш за astro.com съгласен ;-) Щом вождовете говорят и Боговете мълчат :-p

Ето една програмка на руски, според мен е добра... Но да си кажа от астрология разбирам само като потребител ;-P

http://wolfkohen.data.bg/Astrology.rar
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор