Завръщането на Спамерите!

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот magica » 12 Апр 2007, 18:22

ilusia написа:
Хахах викам си аз , че няма начин да не е някой от там , щото рядко щъкам по подобни форуми , и само там съм артемида... ма карах на хаос...
И кво ми се обясняваш , че трябвало да си трая като и в Мерлина някога бях с тоя ник... Пак щеше да ме разконспирираш , само дето сега на мен прехвърляш вината.. издайници мръсни...

Стига де! Нали се извиних. Ако не ми простиш, ЩЕ ПЛАЧА (е, поне ще ще се опитам да докарам подобаваща имитация- ще вложа много старание заради теб специално, обещавам)!
Освен това...

Да. Сетих се как ще те омилостивя да не ми се сърдиш, дето те разконспирирах.

icon_eusa_dance icon_angel Вярно ли са попълнини полетата в профила ти, че да ти честитя Р. Д. или не са вярно попълнени и да не честита Р. Д . :mrgreen: Мож да почваш да ме гавриш и да се развеселиш, и да ти мине, и да не ме убиваш, и светът да бъде хубав, и ведър, и ... така нататък... icon_occasion
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 13 Апр 2007, 15:06

Само да напомня, за тези които НЕ знаят или са Забравили, че СПАМА по темите, които не са в "Recycle Bin" и до някъде "В казана на Вещицата", ще бъдат изтривани БЕЗ предупреждание!
Нищо лично!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот ilusia » 15 Апр 2007, 16:30

magica написа:
ilusia написа:
Хахах викам си аз , че няма начин да не е някой от там , щото рядко щъкам по подобни форуми , и само там съм артемида... ма карах на хаос...
И кво ми се обясняваш , че трябвало да си трая като и в Мерлина някога бях с тоя ник... Пак щеше да ме разконспирираш , само дето сега на мен прехвърляш вината.. издайници мръсни...

Стига де! Нали се извиних. Ако не ми простиш, ЩЕ ПЛАЧА (е, поне ще ще се опитам да докарам подобаваща имитация- ще вложа много старание заради теб специално, обещавам)!
Освен това...

Да. Сетих се как ще те омилостивя да не ми се сърдиш, дето те разконспирирах.

icon_eusa_dance icon_angel Вярно ли са попълнини полетата в профила ти, че да ти честитя Р. Д. или не са вярно попълнени и да не честита Р. Д . :mrgreen: Мож да почваш да ме гавриш и да се развеселиш, и да ти мине, и да не ме убиваш, и светът да бъде хубав, и ведър, и ... така нататък... icon_occasion

ахахахахах :P тайна :) ама едно честитене никога не е излишно дори без повод :mrgreen:
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот :) » 13 Май 2007, 05:54

icon_censored
:)

Мнениеот Unforgetable » 13 Май 2007, 18:34

Хей, госта, ще ли е проблем да кажеш нещо за себе си... Много е угодно и лесно да се правиш на 2 и 1/2 и да си избиваш комплексите пред всички... на които не му е харесвал форума си е тръгнал- е й? Горките ние! Какво ще правим без тях?!...Какво да ходим да ги молим да се върнат? Много здраве и хайде по пътя. Щом имаш такова мнение за всички нас - вдигай си чукалата и мигрирай, защото ние нямаме нужда от такива надувковци като теб...
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор