Вещи в занаята

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот runner413 » 12 Авг 2007, 10:07

Съгласен съм със kiko."Веши в занаята" е много готин филм!Жалко , че Нанси(тя ме кефише наи-много) свърши в лудницата , другите две си изгубиха силите а четвъртата няма от какво да се оплакватя си беше запазила силите! :)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот KAT » 12 Авг 2007, 10:18

runner413 - ти като си го гледал този филм, помниш там в книжарницата тази дето свърши в лудницата, че отвори именно онази книга която й помогна да си развие способностите. А видя ли анимацията когато отвори книгата на картинката, тази анимация кой я направи според теб ако не духовете. Обаче духовете забележете в целия филм почти не се забелязват, има само едно леко ломотене за тях.

Изводът за целия филм е че духовете през цялото време си играеха и с четирите магьоснички, така да ги наречем. И накрая нали доброто победи - точно в стил астрални духовски глупаци.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Авг 2007, 10:59

Добре де!Щом казваш духовете са били , но пък от къде на къде доброто ще е победило?!Наи-накрая оная дето си запази силите(не помня точно как се казваше , мисля че беше Сара или нещо подобно) счупи със силата не своето съзнание един голям клон който падна на сантиметри от другите две "вещици"!Е с това може би е искала да каже:"Внимаваите да не загубите и нещо друго освен силите си *****" (цензурата е от мен тъй като това е публично място).Така че тя може да използва силите си за каквото си поиска-и за добро и за лошо!!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот KAT » 12 Авг 2007, 14:10

runner413 - остави това за доброто и лошото, кажи за анимацията на картинката в книгата, хи хи голям смях нали нейното подсъзнание го е направила.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Авг 2007, 16:38

Ти отвори въпросът за доброто , не аз!А що се отнася до анимацията на картинката в книгата немога да си я спомня не съм гледал филма от около 2 години!КОЙТО ИСКА ДА СИ ГО ПРИПОМНИ ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ "AXN" НА 21 АВГУСТ /ВТОРНИК/ ВЕЧЕРТА!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот demonic » 12 Авг 2007, 18:52

ох КАТ вместо да създаваш излишни спорове и да се правиш на интересен защо не кажеш някой филм все пак тази тема е за това всеки да казва филми,които според него са яки а не да се обсъжда кой филм какъв бил
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 12 Авг 2007, 21:01

demonic - понеже си много отворена ще ти дам пример за какви духове постоянно говоря, ама няма и да си направиш труда и да го гледаш, то е една серия от сериал, във филма има дори излизане от тялото и маса много телепатия, да видите само хората как се побъркват и не знаят кой е превзет от духовете нашественици и как почват да се карат помежду си. Освен това във филма се дава пример как човек прави нещо а после не си го спомня, интересно защо ли.

star.trek.voyager.season 01 ep 13 cathexis .dvdrip
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор