Мерлин и Съвремената Магия

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот WandaBlenda » 03 Яну 2008, 12:24

Аз пък не виждам проблем, защо при положение, че живеем в 21 век да не включваме и съвремени средства в ритуалите си.Бас държа, че ако Мерлин живееше в наши дни , 90% от магиите му щяха да включват компютърна обработка.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 03 Яну 2008, 13:00

не става ,Хари Потър се издъни вече технически.... violent1
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 03 Яну 2008, 16:36

wanda написа:Бас държа, че ако Мерлин живееше в наши дни , 90% от магиите му щяха да включват компютърна обработка.

И сигурно ще е научил поне 3 тага на HTML Уанда :mrgreen: Навярно ще измисли и нов <magick>пре*би копелето на име *********</magick>.

Което в крайна сметка не е лоша идея, сега само трябва да измисля как да го напиша с клавиатурата в комбинация от инвокация на Локи, евокация на Койоти (койотчето от анимацията), секс със Бафомет, малко Азатот (за капка лудост), последвано от смъртна поза, ФНОРД, ритуално удряне по главата със кухненска лъжица (от онези големите), шизофреничен смях (не ме питай какво е, нямам си идея) и накрая разпространяване на ФНОРД с цел убиване на кохерентността (вече може да гледаш умно или да кажеш :lol: ) От което навярно ще установя контакт с делфина, чието име не мога да произнеса, но го наричам Роджър, при което той ще ми викне да играем Табла с Кхнуру (не знам кой е тоя) и тоталната шизофрения ще превземе още един АЗ, при което вече може да отида спокойно на психиатър и да му повтарям ФНОРД колкото си искам (не звуча ли малко като Робърт Уилсън?).
---------

След офтопика малко по темата:

Enforcer написа:1. Взимаме снимка на потребителя (жертвата).
2. Изрязваме от картон по-голям правоъгълник и я залепваме.
3. Рисуваме триъгълник около нея и слагаме черни свещи по ъглите. Свещите трябва да горят цяла нощ!
4. Написваме на лявата страна на триъгълника Sagif,
на дясната Moghi и отдолу Mit kuze ta na.
5. Пускаме си това клипче.
6. Докато върви клипчето повтаряме над снимката Be namus.
7. Взимаме тонколоните и както са включени ги слагаме близо до
картонения триъгълник.
8. Пускаме Be namus да се върти тихичко и излизаме от стаята. Спрете го чак на сутринта.
Успехец.

Що пък да не проработи? Изстрелвал съм сигили с наргиле и с палка за "унижощаване на мухи" (което е най- магичният уред след кухненският робот).
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 03 Яну 2008, 18:21

не става ,Хари Потър се издъни вече технически....

Хари Потър е Fnord Fnord Fnord Fnord Fnord за подрастващите.
Open Your Mind :) става с format C: и после пълна смяна на софтуера:)

И сигурно ще е научил поне 3 тага на HTML Уанда

Няма да са 3.Нали знаеш, че всичко се върти около 5 :mrgreen:
Имам идея как да стане инвокацията на Локи с клавиатурата, оба4е Enforcer трябва да помага с програмирането.Но признавам, че ми е леко П.П.неясно, като как секса с Бафомет ще се прекара през HTML .
BTW имам един детски спомен че Роджър беше заек.Но може и да е мутирал.Генетично изменение на шизофрничния код на АЗ с цел убиване на кохерентността :roll:
Обещай ми ,че няма да ходиш на психиатър.Ше вземат да те поправят confused2

Ели, това не е спам.Заклевам се.Тук се работи сериозно.Просто се опитай да си го въобразиш как изглежда изписано с 0 и 1.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 03 Яну 2008, 20:39

Не знам за заека, делфин беше, но с тези темпове на мутация след време може и да е марсианец . Последно говорех с Лудия Шапкар, беше се ядосал на Ерис (fnord). Между вкриво (вариант на между впрочем) ако използва на леля ми Били Гейтс ОС ще е формат C:\, но ако е на дядо ми Торвалд Линус ще има да си поиграе...

wanda написа:Няма да са 3.Нали знаеш, че всичко се върти около 5

А три не е ли пет? Проста логика 2 + 2 = 5. Иначе секса с Бафомет.... ъм... ще са нужни общо трима, аз, някои друг (ти например) и Бафомет (така де, нали е хермафордит).

wanda написа:Обещай ми ,че няма да ходиш на психиатър

Шшшшт, най- много да го направим ерисианец (или марсианец, това е нещо като ерисианец, само където няма нищо общо, fnord).

wanda написа:Ели, това не е спам.Заклевам се.Тук се работи сериозно.Просто се опитай да си го въобразиш как изглежда изписано с 0 и 1.

Мхм :mrgreen: . Просто е от фазата на луната... е може и да не е от това. А, да от лунният цикъл е (че и луната ли има icon_wow )... всъщност и от това не е. Хм... Ерисианство?... не и това не е. Всъщност и трите са/трите не са/не трите са/не трите не са, което по нормална липса на логика е равно на 5 (пък и логически, пак е 5). От своя страна 5 е вирус, също така и демон, а и 23 е, както 23 е равно на 5 и всичко е 5 (добре, спирам да се правя на умен).

5 м/у другото е 101 във 1 0 форма (бинарен за по- умните)

FNORD FNORD FNORD
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор