Не знам за заека, делфин беше, но с тези темпове на мутация след време може и да е марсианец . Последно говорех с Лудия Шапкар, беше се ядосал на Ерис (fnord). Между вкриво (вариант на между впрочем) ако използва на леля ми Били Гейтс ОС ще е формат C:\, но ако е на дядо ми Торвалд Линус ще има да си поиграе...
wanda написа:Няма да са 3.Нали знаеш, че всичко се върти около 5
А три не е ли пет? Проста логика 2 + 2 = 5. Иначе секса с Бафомет.... ъм... ще са нужни общо трима, аз, някои друг (ти например) и Бафомет (така де, нали е хермафордит).
wanda написа:Обещай ми ,че няма да ходиш на психиатър
Шшшшт, най- много да го направим ерисианец (или марсианец, това е нещо като ерисианец, само където няма нищо общо, fnord).
wanda написа:Ели, това не е спам.Заклевам се.Тук се работи сериозно.Просто се опитай да си го въобразиш как изглежда изписано с 0 и 1.
Мхм

. Просто е от фазата на луната... е може и да не е от това. А, да от лунният цикъл е (че и луната ли има

)... всъщност и от това не е. Хм... Ерисианство?... не и това не е. Всъщност и трите са/трите не са/не трите са/не трите не са, което по нормална липса на логика е равно на 5 (пък и логически, пак е 5). От своя страна 5 е вирус, също така и демон, а и 23 е, както 23 е равно на 5 и всичко е 5 (добре, спирам да се правя на умен).
5 м/у другото е 101 във 1 0 форма (бинарен за по- умните)
FNORD
FNORD FNORD
Тук е място за много мъдра мисъл...