Ами може да се каже, че чисто и просто сме си бедна държавичка, която не може да се мери с една Германия... и затова не им трябва на УЕФА отбор като Левски! Но това мисля ви е всеизвестно...
Така е, когато се излезе на "война" с повече магьосници, особено чуждоземни (не знам дали са по-могъщи или по-силни от мен), нещата ми се прецакват... може би ще си трябва съдружник в тази работа
И друг път съм си правил такива експерименти, например на Световно първенство по футбол, та там се работи далеч по-трудно, отколкото на местно равнище
Когато бях преди време в Германия ме срещнаха с един "астролог" (поне за мен той си беше чист магьосник), който беше нещо като официален съветник на една международна верига от хипермаркети. "Съветваше" ги как да смачкат конкуренцията... Не искам умишлено да ви цитирам името на тази верига, защото така преди време някой, тук от форума, ме наклепа пред Sony, че съм им откраднал бил логото, ама това е друга тема...
Та какво исках да ви кажа, че е МНОГО ДОБРЕ това да се тренира човек, поне на мен ми прави кеф, като се манипулира изхода от даден футболен мач....