Надявам се тук да няма раци - sanguinary

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот sanguinary » 19 Сеп 2006, 03:01

Ах, сребролюбката тя violent1 На това ли те учи баба ти?М?
После днешните били консуматорска сган и им липсвали духовни устои! Тцтцтц...
А относно Луната и този сайт... там на дъновистите, благодарства Нена... Бях попаднал на него преди време, а после забравих как се пишеше, а там има ценен материал. Луната за мен винаги е била на особена почит... Може би за това единствено раците, успешно ми се вкарват подкожно ,без да се усетя как точно го правят.
Скоро бях се замислил над това и реших, че е защото вървят на заден ход. :mrgreen: А бе майтап, майтап,ама... май си е точно така...
Надявам се тук да няма раци :roll: :wink:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 19 Сеп 2006, 07:50

Има има.... :mrgreen: Няма начин.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот sanguinary » 19 Сеп 2006, 08:23

EliKarim написа:Има има.... :mrgreen: Няма начин.

Еее не, е сега го закърших. Ами аз тогава ще си плувам на дълбокото, пък да ви видя тогава, щипалки такива... icon_eusa_dance
Пък луната... шси я гледкам от подводен ъгъл, тъкмо изглежда като жива :wink:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 19 Сеп 2006, 08:46

:mrgreen: Вожде и аз съм осмокрако.Сега разбрах, защо така "прекрасно" се разбираме с тебе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 19 Сеп 2006, 08:59

Сега наитина се зарадвах, че не съм ни рак, ни риба и най-вече с никого не ми се налага да се разбирам... по-хубаво от тава за един скорпион няма icon_flowerface
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 19 Сеп 2006, 14:25

sanguinary: Да не предпочиташ Рак, защото са домошари и ти влизат под кожата точно с това ;). А ти като скитаща рибка да нямаш проблеми после и да ти досаждат понякога при скитанията ;)

Ако не ме лъже паметта скорпиона се водеше една от най-мистериозните зодии в зодиака, ама ти явно вече си го проучил толкова добре, че просто е спрял да ти е мистерия ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 19 Сеп 2006, 18:06

Мммм не са лоши раците ей!:))) Аз съм скорпион и мога да го твърдя,не само защото ми подходжат:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 19 Сеп 2006, 20:47

Скорпионите са най-странното нещо на тая планета!
Майка ми е скорпион - тихите води са най-дълбоки, както е казал народа - не знаеш какво те чака...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 19 Сеп 2006, 21:06

Сангвинари, плувай, плувай...
Ама на дълбокото ще те хващам АЗ.
А ти си плувай... Ние хищниците не сме толкоз страшни...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 20 Сеп 2006, 08:35

Ааа,не, никакви срещи, край! blob8 Ебаси водната агитка се оформихте. Плитководна :mrgreen: :wink:
WandaBlenda написа::mrgreen: Вожде и аз съм осмокрако.Сега разбрах, защо така "прекрасно" се разбираме с тебе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да, трябваше да се досетя :wink:
Shadow Mage написа:sanguinary: Да не предпочиташ Рак, защото са домошари и ти влизат под кожата точно с това ;). А ти като скитаща рибка да нямаш проблеми после и да ти досаждат понякога при скитанията ;)

Ако не ме лъже паметта скорпиона се водеше една от най-мистериозните зодии в зодиака, ама ти явно вече си го проучил толкова добре, че просто е спрял да ти е мистерия ;)

Ами това с домошарството, не съм имал шанс да го съзра до сега, освен при семейните раци, така че те не са ми проблем, оникновено със семейните се разбирам, без да се налага да си влизаме под кожата. Е, има изключения де, ама да не навлизам в подробности. :roll: Може би с това, че не мога да им предвидя настроенията и съответно действията. Може и да е от това, че често вървят ,напълно умишлено и съзнателно против интересите си, без никаква видима причина за това. icon_censored icon_censored icon_censored Ако някога успея да си обясня влиянието им точно от къде идва, ще го предотвратя мигновенно. BangHead angry5 Не съм проучвал скорпионите, никой не съм, просто така се е получавало до сега. А относно досаждането, също не, защото ако има дживотно, дето да ти се обяснява във вечна дружба и в същото време да ти върже тенекия, то това е рак... или аз, но тъй като аз винаги съм прав, дори и когато си противореча, няма как да го сравня с раците, които просто така правят и даже се очудват, че го правиш на въпрос. Или обратното - стигате почти до бой, а след малко ти звънят и ти казват, че им липсваш това вече аз не съм, това си е чист рак. Не зная какво разбираш под "мистериозни" Сянка, но според мен тези два примера са достатъчно показателни. И ако някога разбереш какво се върти в главата на един рак, обещавам вече да се обръщам към теб с "Велики везире" :mrgreen:
ekaya написа:Сега наитина се зарадвах, че не съм ни рак, ни риба и най-вече с никого не ми се налага да се разбирам... по-хубаво от тава за един скорпион няма icon_flowerface

Екая, налага ти се да си в разбирателство със себе си... и тогава ти е трудно, а не с другите.
alistar написа:Мммм не са лоши раците ей!:))) Аз съм скорпион и мога да го твърдя,не само защото ми подходжат:)

Докато им харесваш ти на раците, ще е така. А на тях им харесва това, че го играете жертва, а те са особено състрадателни,(което го числя към минусите) стига да не прекаляваш с тръшкането де. Такива са ми наблюденията, може и да бъркам.
hekata_ehnaton написа:Скорпионите са най-странното нещо на тая планета!
Майка ми е скорпион - тихите води са най-дълбоки, както е казал народа - не знаеш какво те чака...

А в дълбоките води се пляцика невинна рибка. Опасни са, да, но защо все знам, когато се готвите да жилите? За потърпевшите - сложете малко чесън и минава, а и да не сложите, до сега няма смъртни случаи. :wink:
ChaoS написа:Сангвинари, плувай, плувай...
Ама на дълбокото ще те хващам АЗ.
А ти си плувай... Ние хищниците не сме толкоз страшни...

Вие хищниците обикновено бягате от това, което сте плячкосали и не гледате къде се навирате да си починете. А когато сте изморени или храносмилате, с вас и някое невинно розово зайче може да си поиграе. :wink: За протокола само, искам да спомена, че когато положението клони към отчаяние, именно на хищниците разчитам.
Нека да подчертая, че познанията ми в астрологията са бегли и всичко ,което твърдя е от наблюдения и малко от опит. Интересна е темата и браво ,на който я е одделил, предполагам Ели.
icon_eusa_clap
icon_salut
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 20 Сеп 2006, 11:16

Раци
Риби
Скорпиони
:mrgreen:
...не знам дали сте попадали на тази хороскопна версия, но в следващите няколко поста ще Ви я предложа и така дано успеете да си обясните разни неща за познатите и непознатите им представители :roll:

РАК
ДЕВИЗ : АЗ ЧУВСТВАМ
Планета : Луна
Управлява 4 дом : Кардинален Воден Женски

Общи приказки Рака е много силен, издържлив и добронамерен знак. Притежава изключително фин усет и поразяваща интуиция. Само да погледне някого и да му чуе глупостите веднага разбира що за човек е и на какъв се прави, дори какви са целите му. Когато ти говори някой Рак и ти дава съвети най добре го послушай. И те не могат да си го обяснят, но каквото кажат, особено ако е лошо, то вероятността да се случи е твърде близко до стоте процента. Много грижовен и топъл. Обича семейството, старите вещи, сигурността, традициите, музиката и да знае къде си и как си. Обикновено не са агресивни, но когато им се наложи - може да разчиташ на истинска вендета. Мафията много добре олицетворява този знак. Рака не допуска някой да му се вре в живота и може да пази тайни повече от всеки друг с изключение на Скорпиона.....

Добри черти Има повече добри отколкото лоши черти. Никой не е толкова грижовен родител и домакин, колкото може да бъде един Рак. Би умрял за теб ако те обича достатъчно. Романтичен, любвеобвилен и добър. Знае как да използува богатия си запас от силни думи и фрази. Не е проблем за него да ти опише с думи емоционалното си състояние и отношението му към теб. Не е равнодушен. Патриот. Когато зазвучи националния химн, особено след награждаване на някой спортист, направо се просълзява и настръхва. Уважава традициите и ги поддържа живи дори в нашия идиотски век. Помни като слон и складира всички снимки и предмети със сантиментална стойност. Чист и подреден дом. Умее да борави с кинти и е страхотен бизнесмен. Готов да помогне и да те направи щастлив......

Лоши черти Ми намират се. Раците са адски ревниви. Скъперници. Домоседи. Ако те изпуснат от иначе железния им контрол, направо се побъркват. Имат лабилна психика и дори са склонни към самоубийство. Лошото е че преди това ще ти резне зелката на теб - пък после каквото дойде. Искат пълен отчет на всяка твоя стъпка и подробно обяснение, кога, колко, защо и с кого. Ако забравиш да оставиш бележка, че си отскочил да спирката за вестници - като се върнеш може да бъдеш посрещнат с точилка в главата или десен прав. Ако те потърсят по телефона - докато говориш - той най откровено и нахално ще следи всяка твоя дума и подозирайки те в изневяра, внимателно наблюдава дали си развълнуван например, какви мимики правиш и дали не се опитваш да изпратиш зашифровано послание от рода на - ВрагЪ си е тука - нема да мога да дойда, обичам те, ще те скъсам от секс....

Партньорство - Ще ми паднеш.... Най се има с другите два водни знака Скорпион и Риби Раците се разбират много добре с водните и отчасти със земните знаци. С огнените и въздушните не се получава, защото му е трудно да ги контролира непрекъснато и ги намира за повърхностни тупани, които не използуват мили и топли думи а свободолюбието им граничи с безобразие. Със многоуважаемия от мен и в същото време ненавиждан от мнозина Скорпион са способни да изградят може би най яката връзка в целия зодиак. В никакъв случай по стабилна от земната Телец - Телец, но много по истинска и сложна за изпълнение с потресаващо количество любов и силни чувства. Тези двамата са царе на тема тайни и загадки, окултно и загадъчното, вярост, себеотдаване и убийства по особено жесток начин. Рибите са също толкова грижовни, колкото Раците. Когато са заедно, около тях се усеща една приятна мъгла бъкаща от искреност, тайнственост и силни чувства. Не се надлъгват, защото усещат и най малката вибрация и колебание. Имат изключително силна интуиция и много точно предугаждат мислите и желанията си. Обичат да се усамотяват и да се затварят в някакъв измислен собствен, романтичен свят изпълнен до краен предел с любов, вярност и себераздаване. Два Рака на едно място означава зона забранена за достъп на външни лица. Адски здрава връзка и в повечето случаи не се стига никога до раздяла. Свръхчувствителни и верни. Държат много един на друг и се подкрепят за всичко. Ако ги предизвикаш - това ще е твоят жесток и незабавен край.......... С останалите не е добре, защото не могат да понесат изобилието от ревност и наложения тотален контрол на Раците.

Секс , Любов и Свалки МЪЖ - ( Омар ) Рака е щедър на любовни обяснения и прочувствени слова. Когато те обича е готов на всичко. Не се ебавай с неговите чувства и доверие. Първенци по любовни драми и грандиозни сцени на ревност. Често носи хладно оръжие и е готов да го използува за да защити честта и достойнството на любимата или семейството. Имат кокалести, здрави тела. В повечето случаи са с тъмна коса и дебели вежди. Очите им са много мили, топли, изразителни и влажни. Трудно допускат някой в личния им живот и ако го направят - значи вече си в капана им - тип меча лапа. От там няма измъкване по спокойния и цивилизован начин. Рака не го е страх от никой, когато стане въпрос за някакъв въргал или казване на истината. Има известни колебания единствено в направление по кой начин да те накаже ,но никога дали въобще да го прави. Нормално е и в леглото да се опита да държи положението под контрол. Не е импулсивен и прибързан. Тук той се изявява в съвсем нежна и страстна светлина. Може дълго да те милва и гали, да ти шепне любовни слова, да те притиска много силно в здравите си като клещи ръчища. Не си пада по извращенията и прекалено палавите изпълнения. Предпочита класически пози и умерено темпо. Върл противник на груповия секс. Не си пада и по изпълнения на запалена лампа и още повече - извън дома си. Верен на традициите и грижовен, ненавижда изненадите дори след кратко време да се окажат наистина приятни. Оставете го сам да избере момента на разнообразието, което няма да е кой знае какво, но със сигурност ще е след доста дълго време.........

ЖЕНА - ( Скарида ) Страхотни са. Много издържливи и силни. Номер едно в изкуството на любовното целуване. Зад иначе здравото им тяло се крие една чувствителна и нежна душа. Излъчването им е толкова силно и особено, че направо изпитваш нужда да се предадеш без бой. Косите им са много хубави, гъсти и често много дълги и тъмни. Ако решиш да сваляш тази дама, никога не демонстрирай свободолюбието си. Ако се държиш лигаво и се правиш на шут шансовете ти се изпаряват незабавно. Най добре си придай вид на сериозен и преуспяващ мъж, който притежава силни чувства и склонност да обича за цял живот и готовност да се грижи за семейството повече от всеки друг. Ако си романтичен тип и разбираш от поезия и сапунени опери - считай че си успял наполовина. Но ако си бройнал някоя от тези и си мислиш че ще си прекарате добре няколко дни и после кой от къде е - си сбъркал адреса. Първото което е, тя веднага ще разбере за долните ти намерения и задни мисли. Интуицията и се грижи да не попада в подобни ситуации. По правило тя е тази която сваля мъжа и то по начин, който е толкова тънък и невидим, че изведнъж осъзнаваш как си попаднал под здравата и хватка и няма как да се измъкнеш. Най добре не се и опитвай. Никой не се е разделил с Рак лесно и без драскотина. Тази жена дори най често се противопоставя на гадния си съпруг като с героична смелост му скача на бой осъзнавайки, че ще бъде победена. Използува и домакински уреди, но никога не те замеря с тях, а ги държи здраво в ръка. Може да изкриви тигана от главата ти само ако те заподозре в изневяра или ако си имал неблагоразумието да попиташ хубавата съседка колко е часа например. Интересното е, че има склонност да следи мъжа си и ако го набара с някоя друга има вероятност да му прости и да му се размине с малко мариз, но междувременно конкурентката ще бъде размазана от бой или направо линчувана. Винаги давай пълен отчет за делата си и се обаждай по телефона за да я осведомиш в подробности за всичко около теб. Бележките са задължителни и е желателно да завършват с топли думи и обяснения в любов. Жената Рак е много активна под завивките. Обича страстните дълбоки целувки, всеотдайния секс и чувствените прегръдки. Не стои като пън и се старае да ти угоди. Ако се опиташ прибързано да прекрачиш границите на благоприличието и нормалния пуритански секс ще бъдеш малко разочарован. Тя обича да бъде отдолу и много силно прегръщана. По някое време в момент на възбуда и любовно опиянение вече може и да се стигне до разнообразие по всички направления, но тя трябва да реши кога, как и къде. Ненавижда груповия секс, обратните и перверзиите. Издава възбуждащи стонове, гърба ти става на кървави райета от нейните нокти и често казва - Обичам те .......

Съвети и Молби Раците приемат съвети единствено от човек на когото имат пълно доверие : Опитай се да помислиш и за свободата на близките ти. Отпусни малко примката. Те са ти верни и те обожават - май ? Страх ги е от теб. Не правят нищо лошо. Как са родителите ти? - а така си и знаех пак са ти били на гости. Предчувствията ти се оказаха и този път верни. Да наистина този човек беше истински тъпак и долен измамник. Трябваше да те послушам. Още ли следиш филма? - защото изпуснах 364 епизод - да ми го разкажеш. Пазиш ли онези писма и джунджурийки от твоето минало. А значи вече знае за тях. Защо се бихте - Как е? - А скоро ли ще излезе от болницата ...... И накрая - не забравяй , че съществуват 144 вида Раци според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намирт - се получава , освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер , който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Рак... Ех - Защо звездите са ви създали толкова чувствителни ?
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 20 Сеп 2006, 11:20

РИБИ
ДЕВИЗ : АЗ ВЯРВАМ
Планета : Нептун и Юпитер
Управлява 12 дом : Подвижен Воден Женски

Общи приказки - Ще има ли тайни ? . . Рибите са много тайнствен, измислен и добронамерен знак. Притежават изключително развита сензитивност и чувствителност надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже. Много сръчни, упорити, с особено мислене и богата душевност. Очите им са красиви, изразителни и толкова нежни, че могат да ти влияят по някакъв особен и неописуем начин. Имат си собствен свят в който другите нямат работа и никога не биват допускани ако не са способни да го разберат поне наполовина. Рибите много мразят някой да им се вре в миналото и въобще в живота. Обгръщат се с тайнственост и самите те могат да пазят тайни почти толкова добре колкото Скорпиона. Ако с човек Риби сте извършили някоя дивотия надхвърляща реда и законноста, ако случайно го заловят в полицията - никога няма да те предаде. Ще поеме цялата вина върху плещите си и дори няма да се замисли за алтернатива. Толкова упорит в постигането на целите си, че е способен на подвизи. Иначе мързеливи почти колкото Везните трудно предприемат някакви действия, но веднъж хванали се на хорото го изиграват до край ...........

Добри черти - Кажи ги ти, че мен ме е срам . . . Има повече добри отколкото лоши черти. Никой не е толкова всеотдаен и грижовен, колкото могат да бъдат Рибоците ако пожелаят, но пък от друга страна е много трудно да ги спечелиш и ако си го постигнал може да разчиташ безрезервно на тях. Не са агресивни и не действуват прибързано. Когато се стигне дотам, че да избухнат - подобно на Телеца - значи си прекрачил границата на толерантността и благоразумието много над допустимите норми. Тогава може и да стане страшно, но след като отмине и този миг Рибите отново ще продължат по старому и няма да се заяждат с теб нито пък да те наказват за тъпата ти постъпка. Обожават музиката и повечето изкуства. Много ги бива в професии като, ченге, митничар и други подобни където могат да се осланят на безпогрешната си интуиция. Гениални медици. Превъзходни психолози. Трудно може да заблудиш или излъжеш Риби. Те усещат всеки фалш и промени в душевното ти състояние. Ако все пак успееш да преметнеш накой Рибок - значи ти самия си мошеник от класа и се надявам да не се срещаме. Самите Риби не понасят дребните хитринки и комерсиализма. Те са идеалисти, чистосърдечни, вярващи в свръхестествените и божествени сили и винаги готови да се притекат на помощ дори на непознат човек или пияницата в канавката, който другите подминават с отвращение и пренебрежение....

Лоши черти - Можеше да го запазиш в тайна . . . Има в изобилие, но в повечето случаи не са насочени към околните. Рибите се колебливи, флегматични, нерешителни и понякога направо страхливи. Имат склонност към самоубийство и нерядко се спасяват намирайки убежище в алкохола и дрогата. В пуберските години се забъркват в престъпления и трудно излизат от тази среда. Имат лабилна психика и в изблик на гняв могат да станат много опасни, но ако това ще те успокои, - все пак внимават да не те убият и се задоволяват с изпочупването на покъщнината или други предмети и препятствия изпречили се на пътя им. Не се ебавай с Риби - много внимавай. Те избягват директния спор и рядко го търсят, но кипнат ли им лайната - и те не знаят на кой свет се намират. Направо са като обезумели. Много се поддават на влияния и проявяват детска наивност по много въпроси. Имат логическо мислене, но въпреки че са много умни имат склонност да вършат направо глуповати постъпки и после когато дойде времето да съжаляват направо се побъркват, губят интерес към всичко и изпадат в неква дълбока, шибана депресия. Ревниви са, но не колкото другите "води" Рак и Скорпион. Ако те лефнат в изневяра или предателство едва ли ще те смачкат от бой, но пък със сигурност рано или късно ще си отмъстят без въобще да разбереш .......

Партньорство - Само не ми казвай, че и това се знае. Най се има с другите два водни знака Рак и Скорпион Рибите се разбират много добре с водните и отчасти със земните знаци. С огнените и въздушните не се получава, защото са далече от начина по който Рибоците възприемат заобикалящата ги среда. Със Стрелеца изпитват някакви много особени чувства един към друг и често биват взаимно очаровани, но за жалост не за дълго. И двата знака изповядват идеализма и изпитват страхопочитание към свръхестественото. При тях най често се наблюдава феномена - Любов от пръв поглед. Имат много сходни духовни идеали и всяка проява на материалното и меркантилното ги отблъсква. За това допринася и общия им управител - планетата Юпитер. С Рак се получава една много приятна връзка изпълнена с дълбоки чувства и емоции. Винаги Рибите се оставят Рака да ги ръководи и контролира. Интересното е, че това не ги притеснява въобще. Напротив - с Рака се чувстват сигурни и взаимно разчитат един на друг. Скорпиона и Рибите са тези, които могат да се разбират без думи. Във всеки един момент тези двамата усещат какво мисли другия и какви неща го вълнуват. И двамата са страхотни мистици и се вълнуват от окултното и въпросите касаещи духовните неща. Всичко свързано със смъртта и транцендента са им в кръвта. Страхотна връзка заслужаваща уважение. Не си ври носа там - опасно е. Тези двамата най често са колеги в полицията, митницата, болницата, тайните служби или влиятелна престъпна организация. Когато се срещнат две Риби - настъпва истински благодат. Най добрата връзка. Изграждат своя си свят и си живуркат в него необезпокоявани и лениви, дълбоко размишляващи и отдавайки се на теченията на живота барабар с всичките му удоволствия, които предлага. А те не са малко, но най се цени секса и къркането... С останалите не е добре, защото не могат да разберат и да вникнат в Рибешкия свят.

Секс, Любов и Свалки - Ех любов, любов.. - има ли Скорпиони наблизо ? МЪЖ - ( Шаран ) Рибока е щедър на любов и скромен на думи . Когато те обича е готов на всичко, дори на култово самоубийство. Не се ебавай с неговите силни чувства и прекалено доверие. Той разчита на теб. За него изневярата е долно предателство. Той самия не би те предал никога и при никакви условия, но по интересното е, че поради либералните си и демократични схващания е склонен да договори с теб известни свободи в интимния живот, които да ви дават правото на материално, пошло кръшкане и задоволяване на нагона. Разбира се не е нужно да използува думи - просто така стават нещата, че се стига до там по подразбиране. Думите са за онези безчувствени дърдорковци - въздушните знаци и Девата. Рибите са мъже, които в леглото се раздават до пълно изтощение ако се наложи, но не се примиряват докато дамата иска още и още .. Не са егоисти и дори са склонни на изпълнения надхвърлящи благоприличието на една жена. С тях може да злоупотребиш и няма да чуеш хленчене и слова изказващи неодобрение. Те се стараят да се чувстваш на седмото небе и не биха си позволили лукса и безобразието да ти развалят кефа по какъвто и да било начин по време и след секса. Може да разчиташ и на едно джентълменско отношение далеч преди да си легнете. Той просто си е такъв. Обича да го завира по всички дупки и по всевъзможни начини. Има по особено разбиране за секса и влага много чувства, нежност и гальовност с цел да усетиш силата на секса от духовната му страна и това е чудесно. Грубото хамалско съвокупляване е за простаците и некадърниците. Рибока е мъж в чиито прегръдки дамата може да намери онази топлина и дълбоки чувства, които я карат да се понесе витаеща из облаците и да се окаже, че наистина се намира на седмото небе - Там където трябваше да се озове с духовния гид - с мъжа Риби ...............

ЖЕНА - ( Каракуда ) Много нежни, мили и чувствителни. Страхотни са. Притежават всички онези качества заради които съществува понятието - Идеалната жена в егоистичния му мъжки смисъл. Зад нежното им тяло се крие една лесно ранима и още по нежна душа. Наивни като деца и обичливи. Толкова ти вярват и те обичат, че е грехота да не им отвърнеш с подобни чувства. Ще те последва навсякъде без излишни приказки и увъртания. Често гадовете злоупотребяват с тези мили създания и им причиняват толкова много болка и страдания, че само една такава жена си знае какво и е на сърцето и не си позволява дори в това си състояние да ти пречи и да те тормози. Би предпочела да продължи да се самонаранява, но теб ще те остави на спокойствие. Красотата им е подкрепена от още по красива и чиста душа. Те притежават онзи поглед от който ти става мило и драго. Когато си легнеш с това създание - направо политаш. Изкусителка по природа - тя сякаш е създадена да прави любов и то по начин далеч по ефирен и нежен от която и да било друга. В леглото ще се раздаде до край и ще изпълни всичките ти прищевки. Не подхождай като неандерталец обаче. По добре се остави на нея и тя със сигурност ще усети всичките ти тайни желания и няма да се поколебае да ги изпълни. Впечатлява се от мъже, които са проявили висока душевност, самоконтрол, религиозност или тайнственост. Хората на изкуството имат по голям успех. Лекарите и униформените служители също имат голям шанс. Излъчването им е толкова силно и особено, че направо изпитваш нужда за близост. Косите им са много хубави, гъсти и често много дълги и тъмни. Ако решиш да сваляш тази дама, никога не демонстрирай любопитството си. Ако се държиш дървено и се правиш на тарикат и голем бабаит шансовете ти се изпаряват незабавно. Най добре ще бъде ако си благороден, духовно извисен, загрижен и всичко онова на което му казват Джентълмен. Ако си романтичен тип, разбираш от поезия и любовни трилъри - считай че си успял наполовина. Но ако си бройнал някоя от тези и си мислиш че ще си прекарате добре няколко дни и после кой от къде е - си сбъркал адреса. Първото което е, тя веднага ще разбере за долните ти намерения и задни мисли. Интуицията и се грижи да не попада в подобни ситуации, но парадоксалното е, че все пак чат пат участва в подобни приключения с предизвестен край. По правило тя е тази която омагьосва мъжа и то по начин, който е толкова тънък и невидим, че изведнъж осъзнаваш как си попаднал под нейното благодатно влияние, внимание и грижи. Уважавай я и я обичай копеле - тя го заслужава повече от всяка друга ...

Съвети и Молби Рибите приемат съвети, но не ги ебават - само те си знаят защо : Помисли и за себе си. Докога ще ги търпиш тези идиоти. Ако не беше ти да се грижиш, какво щеше да стане. Те направо ти се качиха на главата. Твоят героичен мазохизъм граничи с лудост. Излез от този твой измислен свят изпълнен с илюзии, духовност и мечти. Знам колко е красив, но също така знам, че не съществува за разлика от теб. Не става - хората са гадни копелета и мислят единствено за собствените си интереси. Снощи пак прекали с алкохола и цигарите. Защо не спа ? - Сърфирането в Интернет води до пристрастяване - внимавай - тъкмо успя да се пребориш с някои пороци. Това че геймиш по няколко часа на ден може да ти се отрази доста зле. Е аз и не очаквах да ти пука за някакво си здраве, което служи да те поддържа жив в един жесток и грозен, материален свят... И накрая - не забравяй, че съществуват 144 вида Риби според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намирт - се получава, освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер, който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Риби...

Ех - Защо звездите са ви създали толкова самотни ?
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 20 Сеп 2006, 11:23

СКОРПИОН
ДЕВИЗ : АЗ ЖЕЛАЯ
Планета : Плутон и Марс
Управлява 8 дом : Неподвижен , Воден , Женски

Общи приказки - Само по тихо приказвай Скорпиона е много силен , издържлив , агресивен и тайнствен знак . Притежава изключително фин усет и поразяваща интуиция особено за лоши неща . Винаги в живота му е бъкано от тайни и заплетени случаи . Адски категоричен . Притежава остър ум и хаплив език . Обожава опасностите и не го е страх от предизвикателствата на съдбата и смъртта . Опасностите го привличат като магнит . Сам търси поле за изява , където да се изправи и премери сили с опасни хора или стихии . Често се занимава с професии като , пожарникар , лекар , полицай , военен и други подобни само и само за да задоволи огромния си потенциал от сила за борба със злото и смъртната опасност . Превъзходен е и като престъпник . Умее да скрива следите си . Ако се наложи ще се бие до смърт . В живота на тези хора най често им се случват такива преживелици , които повечето не биха издържали без трайни психически увреждания . Смъртта и болестите ги дебнат и са около тях от самото им раждане . Вероятността да стане свидетел на престрелка , пожар , тежка катастрофа или близък човек ще издъхне в ръцете му са най вероятни именно при него . ................

Добри черти - Започвай да пееш ! - по силно .. ! Има страшно сериозни добри черти , които не са кой знае какво като количество , но пък за сметка на това са адски важни и будещи заслужен респект и стойност като качество . Умее да пази тайни и ако му се довериш , дори инквизицията ще се окаже безсилна да се справи . Истинско щастие е да имаш приятел Скорпион . Под приятел не разбирай познат или - виждаме се от дъжд на вятър . Веднъж спечелвайки доверието му , което е доста трудна и непосилна задача за много хора може да разчиташ на него за всичко . Не си мисли , че някой Скорпион ти е приятел ако си го послъгвал или си лицемерничил . Тия работи не остават скрити за него . Това , че не е реагирал на лъжите и тъпите ти дребни хитринки не означава че си го преметнал . Да се опиташ да излъжеш или измамиш Скорпион си е чиста лудост и наивитет . Интересното е че той не ти пречи да го правиш , но когато прекалиш - бъди сигурен че си направил най големите грешки в живота си . Първата е , че се лишаваш от приятелството му , което е неоценимо и втората и фатална е , че от тук натам ще ти се стъжни жалкия животец . Много ме дразни отношението на мнозинството хора към този знак . Често сме свидетели на отрицателна реакция само при споменаването на думата Скорпион . А сега си помисли малко - Скорпионите , които познаваш какво са преживели , как са се справили в дадена ситуация , какво са съградили започвайки от нула , колко пъти си разчитал именно и единствено на тях , как те е защитил и отмъстил за теб , как незабавно ти се е притекъл на помощ загърбвайки собствените си интереси , как е проявил мъжество , смелост , дързост и невероятна сила за да ти спаси гъза и.т.н. - Затопли ли ? - Сети ли се . Помисли още малко . ... Я сега се постави на негово място и без да се самозалъгваш си представи как би реагирал ти . Така си и знаех . Чудиш се как е още жив и здрав , защо не е полудял , как е могъл да запази самообладание и хладнокръвие , как се е жертвал за благото на друг . Между другото - Ти срещал ли си Скорпион , който да е лигльо ? - Не си напрягай мозъка - ще отговоря вместо теб - Нема такова животно !...

Лоши черти - Чшшш - Много внимавай ! Намират се . Ревниви . Предизвикателни . Търсят повод за спор и ако даде господ много як въргал . Скорпионите са известни със своята категоричност и сила и когато я смесят със изключителната си агресивност и жестокост се получава истински ад . Няма по добри от тях , когато дойде време за мъст . Тук са ненадминати . Лошото е , че не се задоволяват с едно отмъщенийце , а те помнят и периодично ти се случват разни нещица , а ти дори си забравил за повода и за това кой евентуално може да ти мисли злото ,десетина години след като си се променил и вече си добър човек и не правиш такива лоши неща . Скорпиона не го е страх да ти покаже , че именно той се е сетил за теб , но предпочита да ти гледа сеира и дори може да дойде и да се прави на дръж ми шапката изтърсвайки нещо от рода на - Леле мале , какви времена дойдоха - да ти подпалят автомобила посред бял ден - хулигани с хулигани - само да ги пипна ще им скъсам ушичките на тези лайненца . Не се събирай на купон или друго подобно увеселение със Скорпион ако някога си му направил лошо впечатление или си бил толкова неблагоразумен , че си го наранил с думи или дела . След втората чаша ще усетиш задаващата се буря от тъмни сили и емоции . Видиш ли погледа му да е станал по особен и да се задържа върху твоя - най добрия изход е моментално да си намериш сериозен повод и дим да те няма . Ако си толко голям пън и велик смелчага и мъж , че да не усетиш какво следва и имаш нещастието да поостанеш - може да разчиташ на истински кошмар . Ще започне с дребно напомняне на някоя твоя издънка , повишаване на тон и градус на напрежението и след малко ( - А , ! ама ти - ? ! Още ли си там ? ) - и след малко - ето линейката пристигна - все пак имаш някакъв минимален шанс да оцелееш . .......

Партньорство - Какво си разбрал ? - кво знаеш ? Най се има с другите два водни знака Рак и Риби и отчасти с огнения върл Овен Скорпионите се разбират много добре с водните , а понякога и със земните знаци . С огнените и въздушните не се получава , защото му е трудно да им следи действията и да ги контролира . С водните Рак и Риби се чувства най комфортно , защото и той като тях изповядва подобни идеали и е дарен с особени качества и адски точна интуиция . Обича да се отдава на здравите и сериозни взаимоотношения . Честни , искрени и категорични . При Скорпиона не съществува златна среда в която да се настаниш удобно и безпроблемно . Или си с него или си бий камшика . Именно тук намира много общо с не по малко агресивния и див , горд и управляван от планетата Марс , Овен . Много е чувствителен и силен - ето защо е добре да си честен с него и да внимаваш какви ги плямпаш и какви каши забъркваш . Той те следи много внимателно и ако заслужаваш нещо , независимо добро или лошо - бъди сигурен , че ще си го получиш . За Скорпиона е много важно да дърпа юздите в дадени взаимоотношения и разни лигавщини като несериозност и липса на дълбок поглед върху нещата са неприемливи . В бизнеса имат много добри шансове - защото са пробивни , силни и ако се наложи безскрупулни . Конкуренцията може да бъде изтрита от лицето на земята . С Рака са способни да изградят може би най яката връзка в целия зодиак . В никакъв случай по стабилна от земната Телец - Телец , но много по истинска и сложна за изпълнение с потресаващо количество любов и силни чувства . Тези двамата са царе на тема тайни и загадки , окултно и загадъчното , вярост , себеотдаване и убийства по особено жесток начин . Рибите са също толкова грижовни , колкото Скорпионите и двамата могат да се отдават на любимите си занимания и да се разбират без думи . Обичат да се усамотяват и да се затварят в някакъв измислен трансцендентален собствен свят така чужд за останалите идиоти , които не притежават и капчица от тяхната сензитивност и чувствителност . Два Скорпиона е много находчива и здрава връзка . Тя е зона забранена за достъп на външни лица и любопитни твари . Държат много един на друг и се подкрепят за всичко . Под всичко разбирай наистина , всичко . Ако ги предизвикаш - това ще е твоят край , може и когато му дойде времето , но все пак истински и безвъзвратен край .......... С останалите не е добре , защото не могат да понесат изобилието от ревност и наложения тотален контрол и детективски умения на Скорпиона .

Секс , Любов и Свалки - Нека да започваме ... СЕГА ! МЪЖище Скорпиона е може би - ! - Чекай малко . - Не може би а направо най най и още веднъж най- добрия любовник в целия зодиак , че и в другите галактики ако щеш . Дори непривлекателни , с белези от някоя героична проява или с някакъв недъг - тези са номер едно и нямат никаква конкуренция . Излъчват такава яка доза сексапил и мъжественност , че дори когато си помпат гумата на колата или човъркат по електрическата инсталация , предизвикват силни любовни чувства и неадекватни реакции у жените . В тия има толкова много любов и страст , че може би са в състояние да раздадат на Близнаците , Девата , Козирога и Водолея - ( моля не се бутайте ще има за всички ) - и пак ще им остане огромно количество за любимата и семейството . В леглото са най желаната партия . Че кой друг може да те изпълни с всички онези работи за които си мечтае милата женичка . При Скорпиона има от всичко по много . Изкуството на любовта му е в кръвта и самия той не полага никакви усилия и позьорства за да впечатли една дама . Достатъчно е да се срещнат само и работата е наполовина свършена . Той не обича вятърничавите , лишени от чувства , елементарни и лесни жени . Кефи го всяка проява на труднодостъпност , агресия и сила у една дама . За него е истинско удоволствие и предизвикателство да забоде някоя горда , галантна , достолепна и красива . Интересното е , че поради това си качество - често се унася да сваля вече омъжени дами . Но понеже е по трудно то и наградата е по ценна . Той не е толкова верен и затворен , колкото Рака и Рибите , но представи си колко му е трудно непрекъснато да отблъсква женските атаки , често придружени с искрени обяснения в любов и нахални до нива извън благоприличието за една дама . Те са най често ухажвания знак и около тях непрекъснато се говори за секс и еротика . Не им е лесно . В леглото е такъв какъвто трябва да бъде един мъж - всички допълнителни приказки са излишни........
ЖЕНА - ( Резачка ) Поклон пред тези . Страхотни са . Много издържливи , очарователни до безобразие и прекрасни . Нежни , мили , добри , раними , всеотдайни и в същото време агресивни и силни до степен многократно надминаваща , мъжкото усещане за жена . Имат най различни и разнообразни тела , но общото между тях е , че са неустоими или направо побъркващи с огромното излъчване на сексапил и еротичен заряд . Дори когато мие чиниите или простира дрехите на балкона . За да заслужиш тази чест - да се докоснеш до това еротично създание и да знаеш че те обича - значи поклон и пред теб човече . Как я спечели ? Трудно ли каза ? Ех, - знам знам . Не беше лесно , но пък явно е имало защо . Бил си се побъркал по нея ли ? Тук Лъвицата би изръмжала , че и тя е много напред с материала , но според мен лидерската позиция се полага на дамата , чедо на Марс и Плутон , истинската любовница - жената Скорпион . В леглото и попадаш във вълшебен свят , понесен на крилете на удоволствието , което само тя може да изтръгне от себе си и да те дари с него . Тук всички ограничения отпадат и само твоите желания са важни . Естествено за да се окажеш в това положение ти си бил поставян на безброй изпитания и обстойни проверки , така че знам - няма да се опиташ да злоупотребиш с нея . Тя също си взима своето , но по най добрия възможен начин . Някак си уцелва едни моменти - известни само на нея при които се получава онзи така жадуван от всички влюбени баланс да изпитате взаимно удоволствие във всеки миг - Е приятно прекарване от мен !...... - От тук насетне, каквото и да напиша за Нея ще бъде недостатъчно. Представи си за каква жена мечтаеш в леглото - е това е тя...........

Съвети и Молби Скорпионите не обичат някой да им дава съвети, защото са патили много и знаят повече от теб : Много се извинявам - ще позволиш ли само няколко молби и евентуално съветчета . Благодаря - ще бъда кратък разбира се . Първо да те питам - Ти ли ми надраска колата с пирон преди два месеца ? - Мислех , че си забравил и си ми простил - и все пак - кво пък толкоз , лошо нещо стана ? - аз само казах за теб че си невъзпитан и много къркаш . Защо ме следиш ? Къде ми затри онази видеокасета с Калигула - искам си я . - Глей са - писна ми от твоите забележки и закани . Престани да спориш с мен - знаеш че съм прав и пак продължаваш . А така ли - заради самия спор значи - знам че и един кютек ще ти се отрази добре - Заповядай утре в шест без десет на поляната зад блока , но се надявам да си оставиш ножа и огнестрелното оръжие - ще бъда там ...... - Тоя дали ми повярва ???..Съмнявам се И накрая - не забравяй, че съществуват 144 вида Скорпиони според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намирт - се получава, освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер, който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Скорпион...

Ех - Защо звездите са ви създали толкова яки ?
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 20 Сеп 2006, 15:41

но тъй като аз винаги съм прав, дори и когато си противореча, няма как да го сравня с раците, които просто така правят и даже се очудват, че го правиш на въпрос.

Интересно - винаги си прав и в грешките си - да не би изобщо да не забелязваш грешките си или просто си ги пропускаш по инерция ;)

Докато им харесваш ти на раците, ще е така. А на тях им харесва това, че го играете жертва, а те са особено състрадателни,(което го числя към минусите)

Не мисля, че състраданието към някой е грешка или минус, дори и после да се опариш от подобно състрадание, това не значи, че всеки към когото си го проявил би ти отвърнал по същия начин както някой който просто се е възползвал. Но явно някой се е отказал след 1-вия подобен случай ...
И ми идва една мисъл по тоя повод на В.Андреев:
"Колкото и време да си загубил, то не е загубено, ако си дал някому макар мъничко радост. Да не говорим - щастие... " (И любов!)

И ако някога разбереш какво се върти в главата на един рак, обещавам вече да се обръщам към теб с "Велики везире"

Май титлите ми ще вземат да се увеличат с още 1-2 ;). Дали следващата ми ще е "Велики Шамански Везире"? ::Смях до припадък::

А в дълбоките води се пляцика невинна рибка. Опасни са, да, но защо все знам, когато се готвите да жилите? За потърпевшите - сложете малко чесън и минава, а и да не сложите, до сега няма смъртни случаи.

Ами нз колко усещаш кога се готви да те жили Скорпион, ако е така - толкова по-добре за теб ако успееш да го избегнеш жилото ;). Ако минаваше от чесън ужиленото то можеш спокойно да го приемеш като другарско предупреждение и да не повтаряш подобна грешка пак. Дори и малко да те заболи това ще е нищо в сравнение с истинския гняв ако предизвикаш скорпион до такава степен. Това, че не знаеш за подобни смъртни случаи още не значи че няма подобни ... Просто някой хора които са настъпили мои близки приятели все още са на косъм да потеглят за отвъдното, но засега ще живеят, освен ако нямат глупостта да настъпят отново скорпионската опашка ... И не мисли че като са още живи не им се случват от време на време напомнящи и спиращи неприятности ... А понякога да си жив след намеса на скорпион може да се окаже и по-голямо проклятие отколкото ако те е убил ...

Вие хищниците обикновено бягате от това, което сте плячкосали и не гледате къде се навирате да си починете. А когато сте изморени или храносмилате, с вас и някое невинно розово зайче може да си поиграе.

Ами Розовото зайче може и да опита да си поиграе, но не се знае кога ще се появи пак глада на хищника и от играчка ще стане .... ЗАКУСКА ;)

P.S. Съжалявам, че си позволих да отговоря от името на други хора, ако те искат да кажат нещо мнението им е с предимство :)

P.S.2. Майка ми е зодия Рак, така че доста добре познавам представителите от тази зодия. Също така съм виждал наживо какво може да направи един рак, ако реши че ти си човека, които му е определен ;). Така че определено не говоря от липсата на опит :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 20 Сеп 2006, 19:02

ekaya, това е много добро описание на водните зодии! Бравос! Описанията са наистина много точни, въпреки че има и малки изключения...

sanguinary, знаех си аз че има нещо "водно" в сладките ни разговорчета, а то какво било.... Представям си го нещо като "цоп цоп....щип" Само дето не съм отгатнала дали си морски екземпляр или речен... Обаче 100% трудно уловим и ококорен, наблюдавайки скрит зад някой камък как другите рибета се хващат в мрежата. В това число мога да допълня, че една от най-добрите ми приятелки е риби и винаги ме упреква в по-напред описани качества... В дома си имам и Рак и Скорпион, така че... наясно съм с тези типове.

Да споделя, че като дете не харесвах зодията си - Рак, тъй като незнам защо (вероятно просто заради името), но я свързвах с коварната болест или мършоядните осмокраки във водата... Сега естествено не е така, доволна съм от връзката си с Луната.

Темата е добра и всъщност си отговаря на секцията "В кофата на Вещицата" тъй като бръщолевения ще се изпишат още редица страници...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Cath » 20 Сеп 2006, 20:48

Ама наистина сте се събрали тука едни водни, водни, че аз не можех просто така да остана настрани и се присъединявам гордо към вашата група. винаги съм обожавала зодията си... прекрасно е да си Скорпион! макар че реакцията на другите когато го разберат винаги е една и съща: "Ужас!" angel12.gif
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот ChaoS » 20 Сеп 2006, 20:59

Екая, иде ми да те разцелувам, но съм сигурен, че ще си навлека белята от страна на мои и твои приятели (най-малкото от страна на любимата си). Но извора, от който си го намерила това(освен ако не си го писала сама) си е направо ЗЛАТЕН.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 05:43

Сянка, само да не забравя да ти кажа, че майка рак и иначе рак няма много прилика. Особено от твоята гледна точка. Завидях ти в известен смисъл, защото то тва не са тигрици, ами не знам. Способни са да те накарат да повярваш, че имаш шанс, ако се кандидатираш за президент. Ето значи от къде ти идва самочуствието. Но така не правиш друго ,освен да доказваш думите ми. Само се погледни как вириш жилото нависоко, а така е лесно забележимо и контролируемо. violent1 Това е, което исках някой от "ваще" да направи. Но вие сте бая навалица! confused2 Давайте, вдигнете "ръчички" сега icon_eusa_clap
Налага се леко да се притесним ,другари дълбоководни (където и да скатавате), от онези,жилещи и щипещи, които уж са недовидяли или не им се занимава за сега. Лоши, лоши, лоши protest sign5 protest
А ние сме с такива хубави , контрастни окраски, пък тези гадюхи, ако може без да ни жилят, направо да им влезнеме в тиганчетата. Поне да бяха тефлонови, а те искат да ни залепне кожичката и да пищиме ,като ни отлепят после sad11
Кат, и ти ли си скорпион?! confused2 Ужас!
Ели ...Еееелли... и ти ли, бруте?! Нали рак беше? sad11 хаха "цоп цоп....щип" ... и после "цър-пър", нали? Спирам защото рискувам да ме налазите и тогава вече стана тя каквато стана. Много щипки ,много жила, а то аз и една люспичка да ми падне, знам ви, само там ще атакувате. Единя ще маха чесъна с щипките, другия ще жили protest sad3
Е така тука зад камъчето... аз съм мълчалива агитка, подкрепям невинните и неравностойните, като един тих Робин Худ! laughing9. Пък и не съм вкусен, чесно. Вярвате ми ,нали? yahoo27
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 21 Сеп 2006, 09:00

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
Че нямаш ли зъби, опашка, някое-друго пипало... Та да се браниш, Вожде?

Пък и... Има и летяши риби.
Ама летящ рак и скорпион не съм видял.
Като ще се криеш- бягай направо. :)

Но от мен да знаеш- раците са вкусно мезе... :)

И... Да не се обидитре, ей! Сангвинари ми трупа инерция, защото ми е забавно и смешно!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 09:47

Да, то има и елелектрически змиорки и косатки, само където аз повече си мязам на цаца. Спокойствието ,преди всичко icon_flowerface
Добре, от теб ще знам, че раците са вкусно мезе! notworthy Значи виж кога си свободен, от мен е пиенето, от теб мезето icon_eusa_dance
Не ми давай рецепти тук, че четат и после раци на кукувден confused2 :mrgreen: Но, да знаеш, аз в този случай не готвя, само консумирам. love8
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор