Така., не искам да се впускам в подробности, но който желае, може да погледне в темата "Молба за помощ". кудето съм написал мнение.
Та, идеята ми е, че защо толкова духовно извисени (визирам разни хора от форума) и големи окултисти (същото...) са станали като циганките по улиците, че да искат пари за услугите, които предлагат???
Нали вече сме стигнали до едно ниво... дъра-бъра глупости, л*йна, простотии и си помагаме, като не искаме нищо насреща, който каквото пожелае това да остави.
Преди няколко дни се запознах с едно момче, което видиш ли, хора от този форум му искали " 50 лева за любовна магия" като не се гарантирало за резултата... абе ей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Големи сме окултисти, говорим си кви ли не неща, а накрая като се поиска нещо практическо всеки излиза с кви ли не мити философии.. като се тръгне от Платон (глупости говоря, има и по-евщи, да кажем... Тот), минем през келтите, закачим малко от Буда, нахак*ме го отзад на Агрипа, поучукаме Фройд и този-онзи и накрая.. какво излиза?? НУЛААААА Кръгла нула, никой нищо не умее, никой с нищо не може да помогне, само с философийките си оставаме, е, да, някой е прибрал "минимална сума пари" и така...
Абе я се осъзнайте!!!!