Потвърдиха смъртните присъди....

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот ilusia » 19 Дек 2006, 10:18

Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 19 Дек 2006, 16:19

Шокирана съм, въпреки че очакванията ми бяха подобни. Оптимист съм, че все пак Кадафи може би ще помилва българите и няма да изпълняват тази стряскаща присъда. Страховете ми обаче са, че дори да ги помилват, едва ли ще ги пуснат да се върнат. Незнам дали не можем да опитаме да помогнем с нещо.. :? Все пак са българи.
Искам да попитам болшенството - Вярвате ли в невинноста на сънародниците ни?!
Последна промяна EliKarim на 21 Дек 2006, 15:55, променена общо 1 път
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот ilusia » 19 Дек 2006, 16:54

Твърдо вярвам ,че са невинни и съм убедена , че това е политическа игра и машинация.
Търгуват с живота на невинни хора. Защо ни поискаха за тях точно толкова колкото е външният им дълг към България ?
Това е абсурд... гаврят се 8 години с живота на тези хора... просто е безобразие.
Но съм сигурна , че ще се приберат
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 19 Дек 2006, 16:58

Вярваме или не- фактите са факти- всички чуждестранни експерти, провели изследвания там, са открили доказателства че заразата е започнала много преди българите да започнат работа там и това е продължило и след арестуването им- чист случай на бътреболнична инфекция. Въпросът че либийския "честен и справедлив съд" не приема доказателства, неудобни за страната, е нещо друго. Помилването.... не го вярвам- все пак да не забравяме че в тяхното законодателство "смърт може да се откупи"... е, как да помилваш при условие че може да "продадеш" по най-долния и "търгашки" начин животите на няколко невинни медици, които с години са работели там, които са спасявали населението там според способностите си...?! Е... кармата си е тяхна, и ще я изплащат и те, и децата им- все по-ясно става че целия свят се обръща с/у тях- една политическа изолация може да разреши доста проблеми... А едно енергийно блокиране...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ilusia » 19 Дек 2006, 17:34

Световната общественост няма да позволи тази смърт...
Нищо че Българската СПИ
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Krin le Fee » 19 Дек 2006, 19:43

EliKarim написа:Шокирана съм, въпреки че очакванията ми бяха подобни. Оптимист съм, че все пак Кадафи може би ще помилва българите и няма да изпълняват тази стряскаща присъда. Страховете ми обаче са, че дори да ги помилват, едва ли ще ги пуснат да се върнат. Незнам дали не можем да опитаме да помогнем с нещо.. :? Все пак са българи.
Искам да потима болшенството - Вярвате ли в невинноста на сънародниците ни?!

Да, Ели,вярвам абсолютно в невиността им.
Едва ли има българин който ще се осмели да прави зулуми на 4ужда територия, там където е сам и що годе наясно с възможните последици.Óще по малко вярва 4е български медицински сестри, особено на такова място, са способни да заразяват деца умишлено със Спин.
Направи ми впе4атление изказването по присъдата :
"осъдени на смърт 4рез незабавен разтрел заради умишлено заразяване на 400 либийски деца със СПин по пор4ка на 3-ти страни.КОИ????ЗаЩо не лежи нищо 4ерно на бяло върхи масата, защо няма то4но определени твърдения и факти "Ето тоя и тоя беше,дойде, плати, направиха го."
Само голите обвиненя.
И 6 смъртни присъди,които също са голи, но като факт.
Много се писа по тоя слу4ай и много се изманипулира.
Надявам се да стане някакво 4удо и моми4етата да се измъкнат от оня ад, достатъ4но дълго го търпят...
И дано някой ден падне в ръцете на онова, което няма как да нарека в момента с друга дума , освен "провидение", оня, който ги насади на тоя хал.
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 19 Дек 2006, 19:58

Незаемам страна, но очаквах това...
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 19 Дек 2006, 20:32

За какво да обсъждаме 7 човека толкова години като се дигне малко шум при положение че 400 хиляди останали българи живеят колко да не умрат ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 19 Дек 2006, 21:28

Блот, това е друга тема, други обстоятелства. Смъртната присъда е едно, а положението в родината ни е съвсем друго
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Arian Star » 20 Дек 2006, 20:55

Твърдо вярвам в невинността на нашите медици. Въпросът е, че изглежда тук има някакъв по голям залог или нещо, което може би ние дори не подозираме. Те са жертва, това е ясно. Но заради какви цели? Чух по радиото, че либийския съд и правосъдие няма да позволи на световната общественост да се меси. Това нещо ме навежда на мисълта, че либийците целят нещо друго. Аз също вярвам, че света няма да позволи подобно нещо, и че световните организации ще се намесят и ще изолират тази страна. Това, което обаче е ужасното, че тоя ад не свършва за тези жени, те са били измъчвани и въобще не можем да си представим какво са изживели и как само техния дух ги държи. Надявам се, да ги измъкнем от там, защото именно това трябва да направи България, както си изказа и един наш виден политик - "Трябва да обявим нашите сестри са отвлечени и действаме по този начин" Цитата е по спомен.
Дано момичетата да си дойдат живи и здрави! Ако се позволи тази смърт, то тогава света е безпомощен пред своеволията на една държава.
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 23 Дек 2006, 06:21

Nemezus - Прав си но се влагат повече мисли , чувства , разсъждения над 7 човека "В СЪЩОТО КОЛИЧЕСТВО" както и 400 хиляди човека . Не казвам да не се обсъжда но се "ПРЕКАЛЯВА СПРЯМО ОСТАНАЛАТА ЧАСТ" . Вие всъщност не съчуствате на тези хора колото сте понесени от вихъра на медиите . Малко са ви промили мозъците (без лоши чувства)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abruzzi » 25 Дек 2006, 09:12

Аз,пък,ви казвам,че ще ги освободят-просто трябва да се направи правилната политическа маневра и то колкото се може по-скоро.
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lil » 25 Дек 2006, 10:40

Няма"правилна" политическа маневра. Кадафи иска пари, а България отказа да плаща кръвнина. Значи присъдите ще бъдат изпълнени...
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 25 Дек 2006, 12:00

Abruzzi - блестящ отговор хахаха . Сподели го с целият свят за да им отвориш очите :-)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Дек 2006, 12:55

Abruzzi написа:Аз,пък,ви казвам,че ще ги освободят-просто трябва да се направи правилната политическа маневра и то колкото се може по-скоро.

ХАХАХАХХА : Аз пък си мислех друго .... laughing9 laughing9 laughing9
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abruzzi » 25 Дек 2006, 17:59

Не знам какво разбирате под "правилна политическа маневра",но определено не го разбирате както аз го разбирам...
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор