Сънища

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот DarkMagicMaster » 20 Авг 2007, 15:34

На последък сънищата са ми доста цветни усещам допир фкус има цветове разбира се помня някои от тях доста дълго време та са чуда други сънуват ли така.
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 20 Авг 2007, 17:02

DarkMagicMaster написа:На последък сънищата са ми доста цветни усещам допир фкус има цветове разбира се помня някои от тях доста дълго време та са чуда други сънуват ли така.

Ами да. Няма нищо странно в това, че си отскочил в по-висока цветова гама, наред с другите сетивни елементи от сънищата си. За мен е по-странно, когато някои хора твърдят, че сънуват черно-бяло. Никога не ми се е случвало.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 20 Авг 2007, 17:09

Аз не сънувам така . Ако това е само проекция в мозъка не е здравословно защото така мозъка не почива много . Ако е излизане извън тялото и тези неща се случват "някъде там" е добре .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 20 Авг 2007, 17:34

B-L-O-T написа:Аз не сънувам така . Ако това е само проекция в мозъка не е здравословно защото така мозъка не почива много . Ако е излизане извън тялото и тези неща се случват "някъде там" е добре .

BLOT, прав си за това, което казваш....Много пъти ми се е случвало да съм като разкостена и разбита, след такива сънища. Докато след излизания в астрала имам само кратка амнезия, но после съм заредена с енергия. Но това, което ми е по-интересно е, защо, след като съзнателно започнеш да обръщаш внимание на съновиденията, тези, които са проекция в мозъка, те стават все по-интензивни и по-ярки и запомнящи се. Дори сред индианските племена има такъв ритуал, изискващ сутрин всеки да си припомни съня и да го разкаже на някой. Като казвам "да обръщаш внимание на сънищата", имам предвид да следиш символиката им, скрита в незначителните фигури и елементи, да се опитваш да я отнесеш по някакъв начин към себе си....такива неща, свързани с тълкуването...
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 20 Авг 2007, 18:41

В шаманизма се казва да не обръщап внимание на обикновените сънища а само на тези които изглеждат като реалност . Тези които изглеждат като реалност не се възприемат като проекциа в мозъка а изживяване в "другият свят" .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор