Помощ :(

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот n0angel0s » 17 Яну 2008, 07:05

Poison
и аз като малка си мислех, че тръпките по краката ми нощно време са то това, че гледам страшни филми.. и сега като се връщам назад в самата себе си разбрах едно - не е било това, което си мисля. Така че възрастта няма значение. Мен окултизма ме влече от дете.. но чак сега се открехвам за това ИЗКУСТВО : )
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic kiss » 17 Яну 2008, 14:20

Здравейте!Goldengragon ти спомена че в саня ти си се опитвала да стигнеш до някакав медальон...можеш ли да опишеш медальона?Мисля че мога да ти помогна-сещам се за човек който разбира от знаци.Но негарантирам!!!
Аватар
Magic kiss

Мнениеот cant_smile » 18 Яну 2008, 15:01

Аз бих те посъветвала да се свържеш с бабата на приятелката ти,която е казала "Елементите"...Порови се из нета за този неразбираем език,може да намериш нещо.Иначе моя метод за такива "загадки" е един-медитация.Желая ти успех!
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Magic_Soul » 18 Яну 2008, 16:22

аз мисля че твоя дракон(който ти все още не си открила) по някакъв начин чрез този медальон да се свърже с тебе
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот goldengragon » 18 Яну 2008, 17:19

Ами медальона е голям и кръгъл,а след като се порових из нета разбрах,че знаците са древни руни и горе-долу преводът е нещо като "Огъня ще пребъде и всичко ще бъде както трябва...",или поне само това успях да преведа...А и не мога да говоря с бабата на това момиче,защото е починала,а не искам да нарушавам покоя и!Странното е,че и това момиче започва да сънуви този сън и да си мърмори разни неща...Както ми препоръчахте се порових във секцията по драконология и успях да си преведа и откъсляцита,които чух от нея...Така че нещата малко по малко ми се изясняват..не че вече имам обяснение де,но все пак icon_thanks
Аватар
goldengragon

Мнениеот cant_smile » 18 Яну 2008, 17:21

Аз мисля,че нещо или някой просто иска да ти покаже,че ти самата,като дух и сила си свързана със Стихията Огън...Кой или какво е това,не мога да ти кажа...
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Magic_Soul » 18 Яну 2008, 18:30

а какво означава това дето приятелкатати си мърмори интересно ми е :)
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот goldengragon » 19 Яну 2008, 11:18

Magic_Soul написа:а какво означава това дето приятелкатати си мърмори интересно ми е :)

Ами едни френдове ми казаха,че когато се ядосам съм почвала да си мърморя нещо под носа...Е след като видях кво прай приятелката ми след кат са ядоса разбирам кво са имали предвил :roll:
Аватар
goldengragon

Мнениеот avanabil » 19 Яну 2008, 12:02

"....Ами едни френдове ми казаха,че когато се ядосам съм почвала да си мърморя нещо под носа...Е след като видях кво прай приятелката ми след кат са ядоса разбирам кво са имали предвил..."

Само на мен ли ми прозвуча шизофренично това обяснение? Опитвам се да разбера от началото за какво иде реч - е, не се получава :)
Ти никакъв спомен ли нямаш от моментите си на афект?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот goldengragon » 19 Яну 2008, 20:11

avanabil написа:"....Ами едни френдове ми казаха,че когато се ядосам съм почвала да си мърморя нещо под носа...Е след като видях кво прай приятелката ми след кат са ядоса разбирам кво са имали предвид..."

Само на мен ли ми прозвуча шизофренично това обяснение? Опитвам се да разбера от началото за какво иде реч - е, не се получава :)
Ти никакъв спомен ли нямаш от моментите си на афект?

От моментите си на кво?!Уф нема значение не помна нищо и аз нз ко стаа така че...
Аватар
goldengragon

Мнениеот mandragorko » 20 Яну 2008, 00:42

....нямам думи...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор