Модератор: Cath
sasho 142 написа:Не мисля така.Имената звучът еднакво, но разликата е това, с което ги свързваш, твоите асоциации.Дори и да работиш с духове, ти правиш магията, а и не съм сигурен, че духовете използват нашия език (В ритуала си можеш да се обърнеш към келтско божество и то пак да те разбере), те ни разбират посредством мислите, тъй че всичко, което свързваш с обекта бива разбрано.В много ритуали съм използвал неконкретни названия и пак се е получавал желения резултат (не знам как е при вас, но при мен ритуалите заработват бързо, но траят малко).Конкретизирането и уникалността ще имат своят ефект, но нещата се получават и иначе.
wiesmann написа:Ситуацията е следната,аз съм нов към тези инвокирания и евокирания,досега съм се разправял с по-практични работи,повече насочени в парапсихологията и свръхчовешки качества.Това,което ме интересува е по-какъв начин мога да разбера,че знаците и заклинанията са наистина достоверни и създават връзка към някой "дух","демон","ангел"...т.н.Разглеждал съм доста случаи,но в същото време си следвам някаква логика.Например ако искаш да направиш връзка с някой човек,ти трябва носител от неговото енергийно поле(снимка,лична вещ...)с имената не мога да действам защото има много хора с идентични имена,макар избрания човек да е един от тях.По тази логика трябва да притежавам нещо,което да е уникално само за избрания "дух" за да свърши работа.
avanabil написа: Какво би следвало да означава това 777 в случая?
wiesmann написа:Neter-Kua мерси за отговора.Целта ми всъщност е да разбера дали мога да получа определена информация от тези "същества".Не искам да споделям за какво точно става на въпрос ,но не е нещо от сорта за числата от тотото![]()
Поздрави