проклятия и ритуали свързани с кръв

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Назад към За Начинаещи

Мнениеот THE_dEaTH » 25 Фев 2008, 16:03

Моля ако някой знае могъщи проклятия и ритуали свързани с кръвта моля напишете ми няколко защото имам нужда от подкрепа по силна от човешката!!!
Аватар
THE_dEaTH
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sasho 142 » 25 Фев 2008, 16:29

Първо до колкото знам всички ритуали свързанис кръв и жертвоприношения са мощни и второ за да не гадаят всички по-добре кажи за какво точно ти е нужен такъв ретуал и чия подкрепа търсиш.
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Neter-Kua » 25 Фев 2008, 16:35

Защо изобщо трябва да ти давам такова нещо ?Когато влизаш в магазин за огнестрелно оръжие продавача иска да види разрешително.Същото би трябвало да бъде и тук.Разбира се навсякъде има търговци на черно които не ги интересува по кого ще стреляш или пък други безумци със своите малки сергии за танкове и гранатомети. Въпрос:Ако ти дам оръжието което искаш,но ти случайно си отнесеш главата с него чия ще е вината за това?Разбирам че имаш нужда от помощ,но удовлетворяването на молбата ти предполага задействането на причинно-следствени връзки отговорността за които не би трябвало да бъде поемана от никой разумен човек.
I will create as I speak.
Аватар
Neter-Kua
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот THE_dEaTH » 25 Фев 2008, 16:51

Трябва ми ритуал свързан с помощ от бог,богиня или някои силен демон.И някакво проклятие което да не убива "жертвата" а да я кара да се мъчи и да страда както аз съм страдал.
колкото до второто мнение :D аз не принуждавам никой с "танкове и гранатомети" ако искате ще ми дадете ако не искате няма.Нека само да отбележа че и да ми се случи нещо (в което силно се съмнявам) поне ще бъда спокоен че съм зел правилното решение,и че никой от вас няма да бъде отговорен-гарантирам!!!
Аватар
THE_dEaTH
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот THE_dEaTH » 25 Фев 2008, 16:53

а колкото до правописните грешки-sorry ама не сум свикнал да пиша на BP
Аватар
THE_dEaTH
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sasho 142 » 25 Фев 2008, 17:10

Потърси из форума-сигурен съм, че има, runner 413 май беше поствал такъв ритуал и сто на сто има подобни неща из демонология.Не е нужно да е с кръв дори и с божества- сам можеш да постигнеш достатъчно.Ако си влизал във форума наскоро сигурно се чел за ритуала на славасатан-добър пример за лична мощ и за това къде не трябва да грешиш.АМА ДА НЕ УБИВАШ НЯКОГО и сигурно ще носиш последствията от ритуала ако е твърде силен, затова по-добре подложи човека на леки , ако трябва и постоянни мъчения, по скоро психически, за да си в безопастност.Не прави глупости и търси алтернатива- някои хора наистина го заслужават, но по добре за всички е да разрешиш нещата по друг начин.
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Neter-Kua » 25 Фев 2008, 18:11

THE_dEaTH написа:Трябва ми ритуал свързан с помощ от бог,богиня или някои силен демон.И някакво проклятие което да не убива "жертвата" а да я кара да се мъчи и да страда както аз съм страдал.
колкото до второто мнение :D аз не принуждавам никой с "танкове и гранатомети" ако искате ще ми дадете ако не искате няма.Нека само да отбележа че и да ми се случи нещо (в което силно се съмнявам) поне ще бъда спокоен че съм зел правилното решение,и че никой от вас няма да бъде отговорен-гарантирам!!!

Да разбирам ли, че за теб няма непосредствена опасност,не действаш при самозащита, а просто търсиш отмъщение?Разкажи ми повече,как да знам че не си му причинил нещо по-ужасно от колкото той на теб и че не помагам на грешния човек.

АМА ДА НЕ УБИВАШ НЯКОГО и сигурно ще носиш последствията от ритуала ако е твърде силен, затова по-добре подложи човека на леки , ако трябва и постоянни мъчения, по скоро психически, за да си в безопастност

Освен че не гарантира безопасността на никого(защото психическата вреда е в повечето случаи необратима за разлика от физическата и съответно по-опасна) подобен начин на действие би бил достоен за обикновен страхливец и още по-лошо в случая отмъстителен страхливец(ако предположим че въпросния човек предприеме действието за което става дума).Мисля че е редно преди да говорим за магическите последствия от дадено действие да разгледаме как магическия акт се вмества в етичните норми и как той би променил самият човек който го извършва.Т.е освен моментното чувство на удовлетворение,какъв би бил дълготрайния ефект върху начина по който човек възприема себе си,как би се отразило на отношението му към останалите за вбъдеще и т.н. и т.н.
С други думи струва ли си отмъщението, ако те превръща в нещо което никога не си желал да бъдеш.
I will create as I speak.
Аватар
Neter-Kua
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sasho 142 » 25 Фев 2008, 18:26

Освен че не гарантира безопасността на никого(защото психическата вреда е в повечето случаи необратима за разлика от физическата и съответно по-опасна) подобен начин на действие би бил достоен за обикновен страхливец и още по-лошо в случая отмъстителен страхливец(ако предположим че въпросния човек предприеме действието за което става дума).Мисля че е редно преди да говорим за магическите последствия от дадено действие да разгледаме как магическия акт се вмества в етичните норми и как той би променил самият човек който го извършва.Т.е освен моментното чувство на удовлетворение,какъв би бил дълготрайния ефект върху начина по който човек възприема себе си,как би се отразило на отношението му към останалите за вбъдеще и т.н. и т.н.
С други думи струва ли си отмъщението, ако те превръща в нещо което никога не си желал да бъдеш

То всяко действие с магия си е страхливско, ако се скриваш. Въпреки, че не съм омагьосвал никого със лоша цел (не имаше веднъж ама го махнах и беше повече закачка) бих предпочел да си отмъстя, ако човека наистина си го е заслужавал.До сега не ми се е случвало, имаше един човек, който ме дразнеше, но направих един ритуал постнат от Аванабил и всичко се оправи с взаимно разбиране.
Може да е гадна черта, не я проявявам често, но Нетер ако някой ми почернява живота ще си отмъстя.Ааа... трябва да променя характера си.
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 25 Фев 2008, 20:42

.наскоро се постна една много яка тема,чиито автор е нашата съфорумка Raya.ставаше дума за ПРОШКАТА...действието,на която има учудваща мощ и ....силно действие.....оле хора...нямам думи..нямам
....когато осъждаме нещо и някой на страданието наречено "обида "мъст",ние самите се обричаме на болката,която причиняваме..умишлено или не...кой знае....но целта е да го съзнаем и преценим,че може и без едната никава,но злина...
..ало дркончето или там,какво си "смъртниче",хайде да пробаш тази нова алтернатива пред някой тъмен или мътно..кървав ритуал....мислех ,че много хора биха реагирали бурно на темата,но явно някои неща остават слабо наблювани от мнозинството вещи тук или навсякъде...прочети за какво става дума....е може би те привлича силната мощ и агресията като израз на самия теб,да готино е на пръв поглед,ти си момче и не можеш да проявиш "пасивността" в определени и не само случаи.....но вярвам от личен опит и не,без помоща на думите на Raya(адски благодарен за разговорите по тъмно),че силата има две полета на действие-тъмно и светло и вярвай и ти,второто е по-красивия вариант....
....а тук се засяга и нещо много подобно мощно....храната на ЕГО-то ни...всички нас,толкова е силна борбата ни с него...елиминираме ли силата му,няма спиране по пътя на магията,наричaна живот...

Искам да се извиня за някои неща в моя пост,не искам да има засегнати или неразбрал/н/и...хора и думи...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот THE_dEaTH » 26 Фев 2008, 13:16

Не сам казал че не мога да си отмъстя на човека по физически начин,просто няма смисал да му пращам хора или аз да го бия щото това са лапешки работи.Освен това не се чувствам като страхливец само щото изпитвам чувство на мъст(това е нормално човешко чувство като любовта,омразата,радостта,мъката и тн.)Не се страхувам да използвам каквито и да е черни бели или розови ако искате похвати!Изгубил съм достатъчно в живота си и съм уверен че немога да изгубя повече.Човека който визирам е жалко същество което се мисли за голямата работа заради приятелите,бройките и парите си.Досега никой не му се е опъвал ма имам чувството че щом се е захванал с мен нещата ще се променят.Според мен наказанието за отнемане на човешки живот и гавра с някои хора би трябвало да равносилно на смърт!който не иска да помогне да не го прави,а който иска -да заповяда!
Аватар
THE_dEaTH
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 26 Фев 2008, 14:00

...искам само точно и ясно да формулираш причината,поради която този човек за теб е някаква пречка,тогава надявам се всеки тук би могъл да те насочи нанякъде,аз опитах.....но явно не мога да те убедя,за това и ти бъди конкретен в питанията и обясненията си....ок?
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот THE_dEaTH » 05 Мар 2008, 12:26

Заради него загина много скъп а мен човек -това достатъчно ли е?!!!
Аватар
THE_dEaTH
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 05 Мар 2008, 12:46

THE_dEaTH написа:Заради него загина много скъп а мен човек -това достатъчно ли е?!!!

Само искам да споделя нещо от миналото, с което направих бърза аналогия, без да разбирам защо :)
Първо, искрено ти съчувствам за загубата на любимо същество.
Преди време мой приятел загина при нелепи обстоятелства, буквално от нищо...катастрофа с леки контузии, на които би издържало и едно дете...и след 4 дена - смърт. Направо от нищото.
Причинителят беше човек с положение, власт, пари, протекции. Близките заочнаха да водят дела, но наред с тях, в сянка се прибягна и до такъв ритуал - отмъщение, проклятие с цел смърт на причинителя.
Знаеш ли какво се оказа: Нищо не го застигна, защото той самият /причинителят/ имаше много силна защита. Беше се застраховал дори срещу това. Той самият не разполагаше с действителен потенциал да се защити, но пък парите си казаха думата. Беше платил твърде солидни суми на човек, който почти денонощно се грижеше за неговата психична защита. Всичко, което направиха срещу него се върна като бумеранг срещу така или иначе опечалените близки на жертвата. Може би случая, който ти разказах е изпълнен с грешки и необмислени действия, но пък поне си струва да те накара да се замислиш за това, срещу което се изправяш. Не забравяй, че има вероятност да се срещвнеш лице в лице с мощен енергиен потенциал, който, ако не си достатъчно подготвен, ще се стовари върху теб.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот wiesmann » 05 Мар 2008, 15:01

avanabil написа:
THE_dEaTH написа:Заради него загина много скъп а мен човек -това достатъчно ли е?!!!

Знаеш ли какво се оказа: Нищо не го застигна, защото той самият /причинителят/ имаше много силна защита. Беше се застраховал дори срещу това. Той самият не разполагаше с действителен потенциал да се защити, но пък парите си казаха думата. Беше платил твърде солидни суми на човек, който почти денонощно се грижеше за неговата психична защита. Всичко, което направиха срещу него се върна като бумеранг срещу така или иначе опечалените близки на жертвата. Може би случая, който ти разказах е изпълнен с грешки и необмислени действия, но пък поне си струва да те накара да се замислиш за това, срещу което се изправяш. Не забравяй, че има вероятност да се срещвнеш лице в лице с мощен енергиен потенциал, който, ако не си достатъчно подготвен, ще се стовари върху теб.

Правосъдието застига всеки,без изключение,така е устроен света.За всяко едно действие трябва да има еквивалент от друго,което да запази баланса в системата,както в физиката и математиката.Ако един човек си е заслужил да си научи урока по трудния начин,няма да се отърве от съдбата си,ако ще да наеме най-добрия маг да му помогне.Това,което магът всъщност прави е да предотврати на момента негативното действие от "енертийните атаки".
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 05 Мар 2008, 23:02

wiesmann написа:
avanabil написа:

Правосъдието застига всеки,без изключение,така е устроен света.За всяко едно действие трябва да има еквивалент от друго,което да запази баланса в системата,както в физиката и математиката.Ако един човек си е заслужил да си научи урока по трудния начин,няма да се отърве от съдбата си,ако ще да наеме най-добрия маг да му помогне.Това,което магът всъщност прави е да предотврати на момента негативното действие от "енертийните атаки".

Да, вероятно имаш своето право да разсъждаваш така. Но кой може да твърди със сигурност как протичат причинно-следствените връзки в настоящия момент, тези, чрез които се постига баланса?
И след като ще намесваме съдбата: кой има право да отъждествява себе си с "оръжието" на тази съдба?
Защо разсъжденията в случай на нещастие винаги тръгват от тази начална точка, а именно, че тя е причината. А ако е следствието?....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот wiesmann » 06 Мар 2008, 11:51

Следствие и причина са субективни понятия,които се допълват взаимно,но да се върнем към темата.Никой не се отъждествява като оръжие на съдбата,защото тя е неконтролируема,съществуват безброй варянти за нашето бъдеще,обаче единственото,което има значение е момента!Баланса се постига така или иначе,така е устроена реалноста,това не важи само за магията!Най-доброто,което можем да направим е да приемаме по-добре обстоятелствата и да не се самосъжеляваме,колкото и лоша да изглежда ситуацията.Все пак всеки отговаря сам за свойте постъпки...
Например ако кармата е предвидила нещо,то ще се случи,дали ще е добро или зло няма значение,важното е как ще го приемем и осмислим след това.
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 15 Мар 2008, 21:49

THE_dEaTH написа:Моля ако някой знае могъщи проклятия и ритуали свързани с кръвта моля напишете ми няколко защото имам нужда от подкрепа по силна от човешката!!!

Дрън,
. Дрън,
.. Дрън,

50 000 хиляди поста с глупости се изписаха.
Дайте му некъв ритуал и да се оправя.

Та:

Необходимо:
Изсъхло право клонче.
Нож.
Въже, Сезал.
Снимка (цял ръст) или кукла.
Кристал.

Първо сложи кристала м/у дланите си и обменете енергия с него.
Напиши името на шибаняка в/у снимката.
Сложи снимката (куклата) на маса (или олтар). Нека масата ти стига до нивото на гърдите. (Аз бих предпочел да застана на едно коляно пред олтара). Сложи куклата изправена, с лице към теб. Овий я с въжетш с гръб към клона, пез да закриваш лицето на нещастника.

Порежи се през дланта на дясната ръка. Стисни юмрук нека няколко капки кръв паднат в/у него и въжето.

Това е силата на мойта кръв
Това е силата на моята омраза
Това е волята на мрака
Тя е моята зараза

(хвани здраво въжето с порязаната си ръка, и го затегни колкото сила имаш. Стизскай здраво, изпълни се с гняв, с болка.... с омраза)

Аз съм волята на мрака
Аз приятелството ви ще разруша
И С кръв и болка ще те надаря

(Визуализирай говедот, нека той да страда, Моли се да гооставиш. Протяга безпомощно ръце към теб, умолявайките за прошка и колкото повече те моли, толкова по-силнострада. Все повече и повече да се отдалечават. Нека от очите му сестичат сълзи от кръв, Скъсай конеца)

Силата е мойто име
Аз имам Власт над твоята душа
Аз със смърт ще те даря

(Тук визоализираш копелето. онзи на когото искаш да отмъстиш. Излей гневът си върху него. Мразиш го с цялото си същество, искаш той да страда. - запали куклата(снимката).) Организирай си малка клада....

Сега се изправи в цял ръст. Вземи ножа. Прережи се още веднъж през дланта, на същото място. Нека бликне повече кръв. Неспирай да повтаряш мантрата. Любувай се на огъня. Задръж болката и гнева, състоянието, съзможно най дълго.

Не прави пречистване. Поне в близкия месец.

ПП:Като място бих препоръчал някоя тъмна и празна стая осветена от черните свещи в кръга, или скалиста поляна в планината. Като време: под облачна и безлунна нощ (новата луна).

А да и направи кръг със символи около себе си. Вложи в него обърнатата пентаграма. За предпочитане начертай и него с кръв. Има 10 000 сатанински сайта, харесай си некой трик за освещаване, дет ти е присъщ. Тва преди да почнеш със същинската част.

--.>Импровизирай и се забавлявай :mrgreen:

&Облечи се в черно, с манто или плащ.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор