Модератор: Cath
THE_dEaTH написа:Трябва ми ритуал свързан с помощ от бог,богиня или някои силен демон.И някакво проклятие което да не убива "жертвата" а да я кара да се мъчи и да страда както аз съм страдал.
колкото до второто мнение :D аз не принуждавам никой с "танкове и гранатомети" ако искате ще ми дадете ако не искате няма.Нека само да отбележа че и да ми се случи нещо (в което силно се съмнявам) поне ще бъда спокоен че съм зел правилното решение,и че никой от вас няма да бъде отговорен-гарантирам!!!
АМА ДА НЕ УБИВАШ НЯКОГО и сигурно ще носиш последствията от ритуала ако е твърде силен, затова по-добре подложи човека на леки , ако трябва и постоянни мъчения, по скоро психически, за да си в безопастност
Освен че не гарантира безопасността на никого(защото психическата вреда е в повечето случаи необратима за разлика от физическата и съответно по-опасна) подобен начин на действие би бил достоен за обикновен страхливец и още по-лошо в случая отмъстителен страхливец(ако предположим че въпросния човек предприеме действието за което става дума).Мисля че е редно преди да говорим за магическите последствия от дадено действие да разгледаме как магическия акт се вмества в етичните норми и как той би променил самият човек който го извършва.Т.е освен моментното чувство на удовлетворение,какъв би бил дълготрайния ефект върху начина по който човек възприема себе си,как би се отразило на отношението му към останалите за вбъдеще и т.н. и т.н.
С други думи струва ли си отмъщението, ако те превръща в нещо което никога не си желал да бъдеш
THE_dEaTH написа:Заради него загина много скъп а мен човек -това достатъчно ли е?!!!
avanabil написа:THE_dEaTH написа:Заради него загина много скъп а мен човек -това достатъчно ли е?!!!
Знаеш ли какво се оказа: Нищо не го застигна, защото той самият /причинителят/ имаше много силна защита. Беше се застраховал дори срещу това. Той самият не разполагаше с действителен потенциал да се защити, но пък парите си казаха думата. Беше платил твърде солидни суми на човек, който почти денонощно се грижеше за неговата психична защита. Всичко, което направиха срещу него се върна като бумеранг срещу така или иначе опечалените близки на жертвата. Може би случая, който ти разказах е изпълнен с грешки и необмислени действия, но пък поне си струва да те накара да се замислиш за това, срещу което се изправяш. Не забравяй, че има вероятност да се срещвнеш лице в лице с мощен енергиен потенциал, който, ако не си достатъчно подготвен, ще се стовари върху теб.
wiesmann написа:avanabil написа:THE_dEaTH написа:Заради него загина много скъп а мен човек -това достатъчно ли е?!!!
Знаеш ли какво се оказа: Нищо не го застигна, защото той самият /причинителят/ имаше много силна защита. Беше се застраховал дори срещу това. Той самият не разполагаше с действителен потенциал да се защити, но пък парите си казаха думата. Беше платил твърде солидни суми на човек, който почти денонощно се грижеше за неговата психична защита. Всичко, което направиха срещу него се върна като бумеранг срещу така или иначе опечалените близки на жертвата. Може би случая, който ти разказах е изпълнен с грешки и необмислени действия, но пък поне си струва да те накара да се замислиш за това, срещу което се изправяш. Не забравяй, че има вероятност да се срещвнеш лице в лице с мощен енергиен потенциал, който, ако не си достатъчно подготвен, ще се стовари върху теб.
Правосъдието застига всеки,без изключение,така е устроен света.За всяко едно действие трябва да има еквивалент от друго,което да запази баланса в системата,както в физиката и математиката.Ако един човек си е заслужил да си научи урока по трудния начин,няма да се отърве от съдбата си,ако ще да наеме най-добрия маг да му помогне.Това,което магът всъщност прави е да предотврати на момента негативното действие от "енертийните атаки".
THE_dEaTH написа:Моля ако някой знае могъщи проклятия и ритуали свързани с кръвта моля напишете ми няколко защото имам нужда от подкрепа по силна от човешката!!!