Помощ :(

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот goldengragon » 09 Яну 2008, 20:19

Начи едни приятели ми казаха да се регна в този форум и може и да намеря достоверен отговор.Та на темата:с мен се случват ужасно странни неща:знам неща за които си нямам и на понятие от къде сьм научила и предимно за...драконите.Не ми е и в работата да знам толкова много..И отгоре на всичко,когато се ядосам,по думите на мои френдове,съм започвала да си мърморя под носа нещо на незнаен език,а после въобще не си и спомням да съм се ядосвала.Най-ясно се откроявала думата "ли",а аз си нямям и на понятие какво значи.Плаша се от пълнолунието,а и аз самата не знам защо.От три години сънувам,че се опитвам да се добера до някакав медалион и някяк си знам,че ако е на вратът ми ще съм в безопасност...Една моя приятелка разказала на баба си за мен,а тя и казала само:"Елементите".Не мога да намеря някакъв правдоподобен отговор и за това пиша тук :oops:
дано да успее някой да ми отговори,щот вече почват да ме мислят за лееекичко чалната,а това не е така sad11
Аватар
goldengragon

Мнениеот DarkMagicMaster » 09 Яну 2008, 21:00

Здравей заблудена душице и аз се надявах да ти дам адекватен отговор но мисля че придаваш на нещата излисшня важност.+ това доста често се срещат такива мнения които по нячина по който са представени изглеждат
доста хумористични и нереални от страни.Странното с незнайното ти обучение човек на ден слуша хиляди неща просто не възприема че ги чува защото занимава други две сетива...демек после можеш да си спомниш нещо което не помниш че си чула.. Долавям малко ввусмислие в писанието ти.А и гледай сяя как така ще говориш на някакъв незнаен език.Така първо аз мога да меля сякакви звуци и да звучат като друг език второ приятелитети съм сигурен че незнаят всички езици зада различат че този език е някав незнен и 3 мисля че си създаваш илюзии че не помниш нищо зада изглежда по интересно с други думи лъжеш така че сама си неверваш ааа и да не забравяме четвърто може и да си чалната и трябва да се прегледаш.Пожелавам ти късмет.А и последния вариант е че ще умреш.Сигурен съм на 99% icon_bye
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот serafin » 09 Яну 2008, 21:04

DarkMagicMaster много остро реагираш на нещата по спокоино братле не са караи на хората не ги плаши
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkMagicMaster » 09 Яну 2008, 21:07

Не плаша никой изказвам мнение което еее сложно закодирано.И повечето хора го разбират погрешно :).Aко искате да знаете какво се опитвам да кажа прочетете го пак и разберете че обеснявам проблема и като и доказвам че нищо не и се случва просто си въобразява и тъй като придава важност на проблема започва да се плаши да си измисля и въобще да я гони параноята...
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Raya » 09 Яну 2008, 21:11

Ако аз бях на твое място, goldengragon, бих проучила всичката информация до която мога да стигна по темата. Колкото повече знаеш за нещо, толкова по-малко съмнения остават.
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот mandragorko » 09 Яну 2008, 22:30

порови се из нета и тук във форума ,има инфо за вси4ко което те вълнува ,но задавай умело и то4но въпросите си....дерзай
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 09 Яну 2008, 22:52

"Ли" се среща най-често в китайския, многозначна е. Ако си научила ей така китайски, искам обезателно да пием кафе, ще се постарая да те ядосам, може и да прихвана поне малко...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 09 Яну 2008, 23:05

GALINA влез в моя скайп ,искам да си поговорим моля те mandragorko e скайпника ми и там СОРКА 4е не е на ли4на това съобщение
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот goldengragon » 10 Яну 2008, 10:04

DarkMagicMaster написа:Здравей заблудена душице и аз се надявах да ти дам адекватен отговор но мисля че придаваш на нещата излисшня важност.+ това доста често се срещат такива мнения които по нячина по който са представени изглеждат
доста хумористични и нереални от страни.Странното с незнайното ти обучение човек на ден слуша хиляди неща просто не възприема че ги чува защото занимава други две сетива...демек после можеш да си спомниш нещо което не помниш че си чула.. Долавям малко ввусмислие в писанието ти.А и гледай сяя как така ще говориш на някакъв незнаен език.Така първо аз мога да меля сякакви звуци и да звучат като друг език второ приятелитети съм сигурен че незнаят всички езици зада различат че този език е някав незнен и 3 мисля че си създаваш илюзии че не помниш нищо зада изглежда по интересно с други думи лъжеш така че сама си неверваш ааа и да не забравяме четвърто може и да си чалната и трябва да се прегледаш.Пожелавам ти късмет.А и последния вариант е че ще умреш.Сигурен съм на 99% icon_bye

Така,сорка мой човек,ама я и ти да сънуваш един и същ кошмар 3 години под ред,надали ше ти е мн хубаво.И за "незнайния език"-пиша ко са ми казали френдовете.Аз даже и не помня да съм се ядосвала.Нали се сещаш ко значи не помня...демек"за-бра-вя".Още повече,че съм са регнала насила тук,щот "загрижените ми приятели" си мислят,че невидиш ли съм станала магьосница.Аз пък и пъкел не разбирам и китайски...Кат го чуя гледам кат насрано теле :mrgreen:
А,и мн ме успокои и версиятя,че ше умра,мерси icon_thanks
Аватар
goldengragon

Мнениеот venus » 10 Яну 2008, 12:25

Има цял раздел във форума за Драконова магия. Има библиотека, ако знаеш английски. Прочети всичко, вероятно сама ще си отговориш на много въпроси. Никой не знае какво се случва в теб по-добре от теб самата. Някой може да те упъти, да ти помогне, но отговорите ще трябва да намериш сама. Успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 10 Яну 2008, 13:56

само се зареди със свтлина и в тъмното...много е информацията...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 10 Яну 2008, 18:37

mandragorko написа:само се зареди със свтлина и в тъмното...много е информацията...

Това е една много мъдра мисъл :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Poison » 11 Яну 2008, 11:08

goldengragon, ако си на 17 както пишеш много ме съмнява да имаш повече способности от колкото наистина имаш а не както мислиш. Това е възрастта на фантазиите. И аз си мислех че имам пророчески сънища и ала бала. :mrgreen:
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 11 Яну 2008, 11:41

Poison,всеки има пророчески сънища,ти да не ги отричаш....
аз самия,когато имам подобни се вслушвам в тях......да ти кажа помагат ми....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 11 Яну 2008, 11:46

Възрастта няма нищо общо със степента на духовно развитие на човека
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 11 Яну 2008, 11:51

Възрастта няма нищо общо със степента на духовно развитие на човека

определено има нещо вярно,млади и стари са душите ни,годините тук важат само за телесните ни обвивки.....ох..много се радвам че съм 23 годишна телесна такава....yess
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот nishtoto » 11 Яну 2008, 20:27

Goldengragon.Седни по турски на пода.Тихо започни да се вслушваш в своето дишане.Слей го .,да бьде без пауза между вдишването и издишването“Изчакай 7мих. така.След това почуствай крилете си.Раздвижи ги и запейййййй!!ПЕЙЙЙЙЙЙ!!Песента ще ти дойде отвьтре ,от самата теб!!Тогава ще разбереш какво става!!Деиствай и Успех!!!:))
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 15 Яну 2008, 13:03

mandragorko написа:Възрастта няма нищо общо със степента на духовно развитие на човека

Глупости има. Как да няма?!
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Magic_Soul » 16 Яну 2008, 16:57

добре какво общо има физическото с духовното не схващам :? ???
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 16 Яну 2008, 20:01

независмо на колко си години,духовното ти развитие,не съвпада с физическото такова,факторите,за което са много:смейна среда,личен опит,влечение към литературата,знанието изобщо,общуването с хората(много важно е,с какво комуникираш)и куп други неща....оппеделено липсата на възпитание през първите 7 години е унищожаващ фактор,вреден не само за духовното но и за други развития човешки......
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор