Deja vu

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 10 Яну 2008, 13:24

[shadow=red]Здавейте,нова съм тук..И искам да ви попитам нещо,но незнам дали ще ми повярвате(ваше си работа)//Дежа вю идва от френският език и означава "Вече видяно,преживяно"-Точно това се случва с мен.Някои случки от живота ми се повтарят,по няколко пъти..хората бавно се нареждат в същите "позиции",и дейността се поватря.Също така,преживявам нещо за първи път но в мозъка ми изплуват образи,мисли и думи...Незнам защо се случва така?А когато преживея случка за пореден път всякаш забивам.Главата ми се изчиства от мисли.
Моля ви да изкажете мнение,и да ми повярвате.Ако не,ок.[/shadow]
[schild=1 fontcolor=FFA500 shadowcolor=A52A2A shieldshadow=0]Deja vu[/schild]
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 10 Яну 2008, 13:46

нещо напълно нормално ти се случва ,девойко,няма причина за безпокойство.всеки от нас има моменти на скрита памет за нещо,което сме изживяли ,видяли или казали,детство,минал живот....и такаа Душата усеща какво става,следва вече утъпкани стъпки....и само напред....спомен/урок......
разбра ли ме....?
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 10 Яну 2008, 13:51

разбрах те перфектно.Само моля те не ми се карай/проблема при мен е че случката се повтаря безбой пъти.Понякога имам чувството че само от тази случка живея.Дали собственото ми аз не се опитва да ме върне към нещо важно което пропускам?
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 10 Яну 2008, 13:54

мисля че сама си отговори на въпроса,момиче .само го разтълкувай...кога къде.....Не ти се карам....Защо така си помисли?...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 10 Яну 2008, 14:00

Емс,малко аз съм зодия близнаци.Избухлива съм,и приемам доста неща навътре.Така че,очаквай такива изблици на гняв от мен защото това си ми е духът....
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Raya » 10 Яну 2008, 18:09

Това не ти е духът,а аз-а, а във форум няма защо да се засягаш от мниенията. Житейските ситуации или по-скоро моделите им се повтарят, за да разбереш нещо, след като си научиш урока, това често е да смениш модела на поведение в дадена ситуация с цел да я възприемеш по-адекватно или ползотворно. Когато успееш да го направиш ситуацията се повтаря обикновено още веднъж, с цел проверка (може би) и ако се справиш, тя се променя. Отделно от това ние привличаме събитията и хората в живота си, така че един от начините, по които можеш да го възприемеш е уроци. Има и други начини, но този поне не те кара да живееш като жертва (не говоря лично за теб, а за модела на поведение при хората). Какво изпускаш, ако изпускаш нещо обаче ти сама трябва да видиш-това външен човек няма как да каже, може да ти даде съвет, но не и да действа с твоя ум.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот venus » 10 Яну 2008, 18:20

SwEeT_AnGeL написа:проблема при мен е че случката се повтаря безбой пъти.Понякога имам чувството че само от тази случка живея.Дали собственото ми аз не се опитва да ме върне към нещо важно което пропускам?

Каква е тази случка? Как другите участнци в нея се подреждат и правят едно и също нещо безброй пъти? Разкажи повече.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 10 Яну 2008, 18:41

Случките са много.Но определено някои случки с важни за мен хора се повтрят.Започвам да мисля че от това живея.Да си спомням за хубавите моменти,но и да ги пресъздавам без да желая.Изведнъж от само себе си всичко се нарежда.Незнам как.Говори се за едно и също.Прави се едно и също.Нямам си на представа защо става така.
А колкото до Рая,мерси.А за избухването-неконтрулиемо е.Навсякъде избиват изблици на гняв.Съжалявам за което ;)
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 11 Яну 2008, 07:37

не бива гневът да контролира поведенческите ти реакции,от личен опит те съветвам,няма да доведе до нищо добро,а до замърсяване на аурата ти,и естествено главоболие(мноро е неприятно)
колкото до случките ти,нещо ми се губи,желая подробно да разкажеш какво,как,кога и къде виждаш,защото не ти се разбира много филма в който си влязла....дихание пауза...аиде..започваи да пишеш...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 11 Яну 2008, 09:11

mandragorko написа:не бива гневът да контролира поведенческите ти реакции,от личен опит те съветвам,няма да доведе до нищо добро,а до замърсяване на аурата ти,и естествено главоболие(мноро е неприятно)
колкото до случките ти,нещо ми се губи,желая подробно да разкажеш какво,как,кога и къде виждаш,защото не ти се разбира много филма в който си влязла....дихание пауза...аиде..започваи да пишеш...

Подкрепям мнението :) На всеки от нас се случва да попада в аналогични на пръв поглед ситуации, но чак такова пълно копиране на конфигурацията е малко непонятно. Искаш съвет, но при тази конкретика съветите ще бъдат само предположения :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот mandragorko » 11 Яну 2008, 09:29

и не само предположения,сестро.като режисираш тази драма,поне вкарай малко нюанси в образите за да може да си изберем по един и да го тълкуваме правилно.....дай малко резюме(преразказ с елементи на разсъждение-имаше подобна история,когато бях ученик)
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 11 Яну 2008, 09:46

o,плс.Не ме карай да правя преразкази.наистина всичко се преповтаря,когато бях малка някои житейскислучки се преповтарят .Но по-късно ще едитна че сега нямам време..Благодаря все пак ;)
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 11 Яну 2008, 09:54

ти май сама не знаеш,защо реши да гледаме заедно с теб,този филм,а?
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 11 Яну 2008, 10:47

Нищо ново под слънцето. Всичики имат такива случки. И лекари и магазинери и окултисти и онанисти и всякакви типове. Тва си е нормално нещо да имаш страннотоусещане че случката се повтаря че вече знаеш как ще стне. Познато ми е и на мен. Убедена съм че има връзка с отминал живот. С прераждане.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 11 Яну 2008, 11:00

[fade]Ами,когато бях малка често се повтаряха случки в даскалото.Много често.Госпожите ми говераха нещо за мен.И аз се опитвах да го осъзная но не става и не става.Не можех да мисля в този момент.Не осъзнавах какво говорят....[/fade]
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 11 Яну 2008, 11:01

Не е задължително да има връзка с минал живот. Ако видиш за първи път един човек и имаш усещането, че го познаваш - да, би могло. Но ако пиеш кафе с приятелката си и имаш усещането, че вече си пил кафе с нея...
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 11 Яну 2008, 11:23

venus май доста хора пият кафе с вълшебни бисквити,после се чудят че са имали видения
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 11 Яну 2008, 12:12

SwEeT_AnGeL написа:o,плс.Не ме карай да правя преразкази.наистина всичко се преповтаря,когато бях малка някои житейскислучки се преповтарят .Но по-късно ще едитна че сега нямам време..Благодаря все пак ;)

Добре, не преразказвай като не желаеш, но не виждаш ли, че всички, които се опитват да ти помогнат правят догадки и....пак догадки. Ще ти дам пример: Няколко поредни мои лични връзки, но с различни хора се развиваха по съвършено еднакъв начин с всичките абсолютно еднакви безумни подробности и ограничения, които възникваха в тези отношения. Сега, отдалечена във времето, зная какво е означавало това повторение. Ти казваш "Deja vu". Аз обаче мисля, че става въпрос за твои неотработени емоции и зависимости, които сама си си създала и продължаваш да си създаваш при наличието на определени чувства. Вероятно е тези хора да влизат в живота ти по един и същ стереотип и тогава ти самата реагираш на тях по съответния еднакъв начин, затова ти се струва, че всичко се повтаря. Опитай се да отвориш съзнанието си малко по-широко и да уловиш някои странични фактори, които ти убягват, само защото възприятията ти са се ограничили до степен, при която сама се поставяш в ролята на "Наблюдател на повторението". Може би ти звуча абсурдно до степен на безсмислие, но....това е поредната догадка по твоя случай !
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот mandragorko » 11 Яну 2008, 12:20

интересна история.но момичето едва ли ще вдене конеца в иглата...а може да продължи да къса.....лентата...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 12 Яну 2008, 14:17

mandragorko написа:интересна история.но момичето едва ли ще вдене конеца в иглата...а може да продължи да къса.....лентата...

A,в интерес на истината ви разбрах.Няма нищо смешно,или абсурдно в тези неща.Казвам Дежа вю защото аз не правя нищо в такиви случки,просто седя и гледам.Хората изскват нещо от мен и аз го правя.Но то е едно малко и дребно нещо.Не е голяма услуга.Сега се усещам,че през целия си живот правя услуги.Само за себе си нищо не правя.Не се фукам,просто сега се усещам.Но все пак благодаря за всичките ви усилия аз да прогледна във целия мрак и нещата които се срещат около мен. :?
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор