здравейте,как да се предпазия от лошата енергия

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Назад към За Начинаещи

Мнениеот danikronos » 07 Мар 2008, 16:09

значи една недобросавестна женица ми каза че ходила била в църква и ме била прокълнала бял ден да не видия,как да се защитя от нея.
Аватар
danikronos

Мнениеот Magic_Soul » 07 Мар 2008, 17:42

ами според мен този форум е достатъчно богат на такива видове магия (защитна) просто не си се разровил както трябва
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот jema » 07 Мар 2008, 17:53

я обясни по-подробно-хем ходила в църква и там те проклела ли?не,че не е възможно,но дай повече инфо,ако е възможно.
jema

Мнениеот Magic_Soul » 07 Мар 2008, 18:40

съжалявам за горния пост а да наистина дай малко повече инфо
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 07 Мар 2008, 18:53

И аз не съм чувала за проклятие в църква, но кой знае... ситуацията ще да е по-специална :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот danikronos » 07 Мар 2008, 19:02

ами тази същата жена казала че ходила в църква и ме прокълнала бял ден да не видя,палила некви свещи,това е което знам,а пък аз нищо лошо несъм и направил.и аз несъм чувал в църква да се правят магии
Аватар
danikronos

Мнениеот Nemezius » 07 Мар 2008, 19:08

venus написа:И аз не съм чувала за проклятие в църква, но кой знае... ситуацията ще да е по-специална :)

venus, извинявай но ще ти го кажа както си е- имаш още много да учиш за християнството. Да, няма нищо ненормално в църковните проклятия. Ще ти дам само един пример: "Анатема" не е само прогонване от лоното на Църквата- тя си върви "в комплект" с родово проклятие.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот danikronos » 07 Мар 2008, 19:22

брат ми,би ли ми казал как да се предпазя,или как да разбера дали имам някаква атака,в момента ровя из форумите,но времето понякогае скъпо
Аватар
danikronos

Мнениеот Nemezius » 07 Мар 2008, 21:22

За какво е направено проклятието? Християнските църковни проклятия много зависят от това дали си навредил на тази "женица" и е за отмъщение, или тя е започнала. Ако е първото- да си мислил навреме- изгради си защити и ѝ се извини на жената и поискай прошка и/или намери начин да я накараш да ти подаде сол. Ако е второто- почти няма от какво да се притесняваш, особено ако ти самия си християнин- тогава отиваш на църква да ти се чете Киприянова молитва в четвъртък и молитва(Господнята молитва и молитва към свете-покривител)- 3 дни.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот mandragorko » 07 Мар 2008, 21:26

...след като прочетох всички постове по темата,стигнах до извода,който вече и аз започвам да си вадя след всяка нова такава,постаната от поредния за деня,регнал се член на форума-когато се задава даден въпрос,особено придружен с молба за помощ,по уж сериозни причини(прощявайте,но започва сериозно да писва повторението на едни и същи неща) е необходимо пълно,точно,адекватно и обмислено обяснение,придружено с описание на възможно най-много детайли по този въпрос,за да се избегне глупавото задаване на въпроси и излишно гадаене,за какво иде реч....
...danikronos,за да ти се помогне по някакъв начин,разкажи,без увъртания точния си проблем,ако следващият ти отговор е от рода:тъпи,плоски,безмислени,оплюващи и прочее постове,ще помоля модератора да заключи и изтрие темата и проклятието ти ще е придружено с още куп подобни,които сам ще си навлечеш....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот danikronos » 09 Мар 2008, 18:12

приятелю,в днешното забързано и отрудено ежедневие,където всяка минута е ценна,едва ли ще съм първият или последният човек който се регва ВЪВ форума за да потърси помощ,та нали затова са форумите ,за да си помагаме.Доколкото за описанието на случката,разбира се че аз нищо лошо не съм и сторил на жената,но ако взема да разказвам с подробности,съгласи се че не всеки би имал търпението и времето да ми обърне внимание.А между другото посочи ми къде в постовете ми съм оплювал.А и нещо друго,в седмицата имам най много два дни в които мога да ''кисна'' пред компютъра и да се разтоваря.
Аватар
danikronos

Мнениеот danikronos » 09 Мар 2008, 18:15

лично благодаря на Nemezius
Аватар
danikronos

Мнениеот ultramarin » 10 Мар 2008, 10:34

Доколкото за описанието на случката,разбира се че аз нищо лошо не съм и сторил на жената,но ако взема да разказвам с подробности,съгласи се че не всеки би имал търпението и времето да ми обърне внимание

Но ако не даваш подробности, никой няма и да се занимава да ти обръща внимание, да не говорим че проблема става нерешим. Ако обаче дадеш подробности, този който има силата да ти помогне ще ти помогне, и най-вероятно и без да ти каже! А така... ще се изпищшт куп постове, ще ти се надават куп съвети, а работата ще си стои несвършена...

Според мен, каквото и да ти се еслучило, си си го заслужил с поведението си! И колкото щеш повтаряй <<разбира се че аз нищо лошо не съм и сторил>>, тов ане значи че тя така смята? Честно казано с удоволствие бих "заделял" по нещо гладно и лепкаво за всеки отказващ да даде(инфо или друго нужно) когато моли да получи нещо(помощ, качествен съвет и др.)...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот danikronos » 10 Мар 2008, 18:16

ultramarin,последното ти изречение не го разбрах,но нищо.Да тя,женицата си мисли че сам и направил нещо лошо ,но разбира се всеки може да си прави всякакви заключения,но не и да реагира чак пък с клетви.Общо взето историята е такава:женицата е към 40 годишна жена издирвана от прокуратурата за измами,няма къде да живее,щото апартамента и е запечатан от властите.Тя има невероятното свойство да вербува хората да ги омайва да и дават назаем пари и като и услужат и за връщане забрави.поредният и удър беше към едномомиче с малко отклонения в психиката и се стигна до там че това момиче отиде да тегли заем 1500 лв от банка за да и даде пари.Тук се намеси моя милост като написах по скайп на тожа момиче 4е трябва да почерпи за това че са и отпуснали заем от банката и това е.Но отдругата страна била майка и на момичето и като рабрали 4е е теглила заем станало скандал и така.Аз оба4е от къде да знам,и онази женица си мисли че аз съм и мислил лошо като съм казал на майката на жертвичката и.И отишла да ме прокулне.ТА това е.според вас нещо лошо да съм направил?
Аватар
danikronos

Мнениеот mandragorko » 10 Мар 2008, 19:35

...ти май започна много да философстваш,как искаш съвет и помощ,след като ти самият имаш компетентно мнение,относно чуждите мнения...става дума за това,че досега не си оплювал никъде,но можеше след моя пост,който бе леко агресивен...след последния твой,такъв,пак не става мног оясно,къде ти е проблема...историята ти е почти правдоподобна,но пак и липсва завръзката...не мисля,че би могло,да се даде желан отговор,при подобно отношение от твоя страна,към задаване на иформация по проблема ти...

...който успее и има желание,да ми обясни за какво иде реч..,
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот danikronos » 10 Мар 2008, 19:47

приятелю mandragorko,вие открито взехте да ме нападате и заяждате с мен,но може би това е в характера ви и аз заради вас едвали ще посещавам този форум за вбъдеще.Все пак има хора които с две думи ми помогнаха за което благодаря.
Аватар
danikronos

Мнениеот mandragorko » 10 Мар 2008, 20:38

...Верея,не бих искал да си разбрала погрешно поведението ми по темата,но ако направиш малко разходка из форума,ще забележиш много подобни теми,на постаната тук,както и отговори от моя и още много хора от сайта страна,предизвикващи желание за разясняване на нещата,както и несъгласни,някой да ни занимава с несериозно отношение към магията,философията и психологията...
...яйцата,клечките и мазните капки не са начина да се погледне сериозно на положението "омагьосване"...
...вътрешното чувство на тревога,като за начало изгражда и само определени заключващи и защитаващи позиции и елементи...
...относно четенето на книжки,нещата наистина не трябва да остават на ниво "желание за прочит на..."...

...относно пумоподобният ни съфорумец-нападението е най-добрата защита,макар тук да не става дума за подобни неща...въпросът и отговорите са принципни,но мисля,че понякога на погледа му обягват определени неща и човек допуска невероятно глупави грешки,за които се плаща понякога скъпо и с болка...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор