от Len » 24 Мар 2008, 12:20
Здравейте.Неезнам къде да питам вече и реших да го направя тук с ндеждата някой да може да даде повече информация и как мога да се справя с проблема.От доста време намирам из двора на къщата където живея кокоши яйца.Животни НЕ отглеждаме нито ние,нито съседите,а и имаме висока ограда.Те или са полу заровени или са поставени на места където не се виждат.Преди да ги намеря се случваха странни неща - нищо не вървеше,маика ми си счупи ръка и крак в рамките на седмица,аз започнах да повръщам кръв и да изпитвам непрекъснати болки в тялото.Тези болки преставаха единственно когато влизах в църква или гробище.Ходих по доктори - правих изследвания и ренгенори снимки - нищо не откриха.Мой приятел ме заведе при един ходжа който каза че ми е била правена магия за смърт,даже се учуди човека как съм още жив.Той чете молитва и нещата се оправиха,но от скоро пак се почна и вече не издържам.Някой може ли да ми помогне със съвет какво да правя.Не знам този човек при който ме водиха дали е още жив,а и приятеля е извън БГ.Бях ходил при хора по обяви от вестник,но те не успяха да ми помогнат - въпреки големите реклами и таксите.Една баба ми каза да търся такъв човек,който не вземал пари,защото тези които с дарбата си печелят - от тях не може да се очаква помощ - така и стана.Ще бъда благодарен на всякаква помощ.