Магия с яйца - помощ

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Назад към За Начинаещи

Мнениеот Len » 24 Мар 2008, 12:20

Здравейте.Неезнам къде да питам вече и реших да го направя тук с ндеждата някой да може да даде повече информация и как мога да се справя с проблема.От доста време намирам из двора на къщата където живея кокоши яйца.Животни НЕ отглеждаме нито ние,нито съседите,а и имаме висока ограда.Те или са полу заровени или са поставени на места където не се виждат.Преди да ги намеря се случваха странни неща - нищо не вървеше,маика ми си счупи ръка и крак в рамките на седмица,аз започнах да повръщам кръв и да изпитвам непрекъснати болки в тялото.Тези болки преставаха единственно когато влизах в църква или гробище.Ходих по доктори - правих изследвания и ренгенори снимки - нищо не откриха.Мой приятел ме заведе при един ходжа който каза че ми е била правена магия за смърт,даже се учуди човека как съм още жив.Той чете молитва и нещата се оправиха,но от скоро пак се почна и вече не издържам.Някой може ли да ми помогне със съвет какво да правя.Не знам този човек при който ме водиха дали е още жив,а и приятеля е извън БГ.Бях ходил при хора по обяви от вестник,но те не успяха да ми помогнат - въпреки големите реклами и таксите.Една баба ми каза да търся такъв човек,който не вземал пари,защото тези които с дарбата си печелят - от тях не може да се очаква помощ - така и стана.Ще бъда благодарен на всякаква помощ.
Аватар
Len

Мнениеот ivo333 » 24 Мар 2008, 12:43

На прабаба ми се е случвало. Докато си върви из двора и намира някое яйце. Разбираемо е, защото тя отглежда кокошки, но яйцата бяха странни.
Имам един въпрос: тези яйца кухи ли бяха и дали ги намираш счупени. Ако е така, някой който ти има зъб се опитва да ти стори зло или е нещо друго. Но ако яйцата са здрави, няма страшно (някой просто си прави шега) А относно болката мисля, че съм чел за подобно проклятие с яйца. То е популярно в селата и може би за него става въпрос. Премахва се като хвърлиш яйцата в течаща вода (река) Заставш с гърб към реката и хвърляш яйцата. След това си тръгваш без да се обръщаш.
Аватар
ivo333
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Endival » 25 Мар 2008, 12:11

аа как се прави тя магия с яицата
ПИТАМ САМО ИНФОРМАТИВНО!!!
Аватар
Endival
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Len » 25 Мар 2008, 12:27

Явно съм се изразил неправилно - ходжата ми обясни че яйцето е само приносител на магията.Т.е някой чете молитва/прави заклинания върху яйцето и после това яйце се занася в двора на този за когото е правена магията,без значение на какво разстояние.Също така каза че и да махнеш яйцето магията остава,яйцето е един вид преносител.
Аватар
Len

Мнениеот ivo333 » 25 Мар 2008, 12:56

А аз мисля, че ти казах как се премахва проклятието. Застваш с гръб към реката и мяташ едно по едно яйцата в реката. Като си тръгнеш не тряба да се обръщаш. Дори и да не го направиш правилно, магията отслабва с течение на времето.
Аватар
ivo333
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Len » 25 Мар 2008, 13:56

ivo333 - това което казваш изобщо няма ефект,защото след като се остави яйцето,това което му е четено се предава на земята (така каза човека ) и повече няма връзка със самото яйце - то е само приносител.Яйцата си бяха здрави и заминаха в кофата за боклук.
Та това не се разваляло със изхвърляне във вода така каза човека. Имаше една доста дебела и опърпана книга с пожълтели страници,в която като погледнах пишеше на арабски и от там чете някаква молитва.Като си тръгвах каза че това са сериозни неща и с тях майтап не се прави и с времето не отслабвали,а се задълбочавали.Та преди него съм посещавал и други,които са ме карали да правя какви ли не дивотии но нямаше ефект.
Аватар
Len

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор