и малък коментар:
1. Изчисти съзнанието от всичко
2. Отвори се и приеми света
.
и добавка към коментара...
за улеснение на горните
3. визуализирай мисълта за желаното
4. изречи мисълта като команда, съзвучна с предните три точки
.
Модератор: ultramarin
Moerin_Elf написа:Каквото го има Горе,го има и Долу.
Кой как иска да го разбира:>
Масоне, самозабряваш се нещо напоследък... онлайн и оффлайн... концентрирай се, самоспомни си се, виж къде си...Mason написа:Paparosko,
Усешам те как си слагаш някакви граници....сигурно е по логиката, че всеки човек има граници...но пък няма нужда да ги проектираме навън.
В интересн на истината това, че нещо е различно от друго, няма ама нищо общо с идеята, че всичко е едно!!!
Освен това, ако смятаме, че възможностите МУ са безкрайни, то не бива да поставаме граници на възможностите.
ultramarin написа:Mason написа:Paparosko,
Усешам те как си слагаш някакви граници....сигурно е по логиката, че всеки човек има граници...но пък няма нужда да ги проектираме навън.
В интересн на истината това, че нещо е различно от друго, няма ама нищо общо с идеята, че всичко е едно!!!
Освен това, ако смятаме, че възможностите МУ са безкрайни, то не бива да поставаме граници на възможностите.
Масоне, самозабряваш се нещо напоследък... онлайн и оффлайн... концентрирай се, самоспомни си се, виж къде си...
изрично съм упоменал в заглавието И ДВЕТЕ неща:
ВСИЧКО Е ЕДНО - тоест едно цяло, но от различни елементи и
...ЕДНО И СЪЩО... - тоест идентичен елемент в много копия, тоест нищо не е различно от другите неща...
с идеята всеки да помисли и над двете идеи... и ето че стана ясно кой от вас двамата коя идея е ВИДЯЛ и коя е ПРОПУСНАЛ ;)
Moerin_Elf написа:Mason ,някои от последните ти постове по тази тема.....малко са не на място:)
Какви никога ,какви пари ,какви пет лева?
Ultramarin e много прав:) Нещо си се самозабравил напоследък.
Ама в същност,коя съм аз ,че да ти казвам де
Moerin_Elf написа:Ма не бе чавеНе е там проблема
.