Викане на духове !?!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот dendi » 17 Фев 2006, 17:16

Дам аз съм чувала че като се викат поповете пред огледало и няква черна сянка с тяло на кон и от кръста нагоре било мъжко тяло с секира ти разсичали главата...(гахахаха)
Та да питам - тея "духчета" съществуват ли.Щото ако онова там дето ми се е случи с Червеният Жокер, а той не е истински какво се е случило всъщност?Както и на miren4eto и на sanguinary.
Без светлина и мрак
Всичко е едно
Аватар
dendi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 18 Фев 2006, 01:35

Огледалото е "врата" към други измерения, така че не се учудвайте, че при почти всички евокации се използва :).
Ами както повечето от вас са се убедили на свой гръб подобни духове си съществуват.
sanguinary: Това, че не ти се е случило нещо след играта на покер, което да усетиш или да ти е направило впечатление още не значи че нищо не е станало по-късно. И аз го знам тоя номер с вилиците, въпреки, че не съм го правил :)
Това с разсичането с брадвата не ми хареса ... Разсичането на астрално ниво може да е доста опасно, само дето последиците от подобно се проявяват по късно на физическо ниво ...
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот dendi » 18 Фев 2006, 10:14

sanguinary - препоръчвам ти да се радваш че нищо не се е случило ... че в този случай по - добре нищо отколкото нещо което никак няма да ти хареса колкото и малко да е то...
Shadow Mage - благодаря за обяснението ;)
Без светлина и мрак
Всичко е едно
Аватар
dendi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот vasago__ » 19 Фев 2006, 22:06

Mell то да е само дама пика... не видя ли по-горе Дама Пика, Дама Купа. Попа, Черният и Червеният Жокер, Валетата, Сладкишка, Дама Сладкарка, Соленка то направо ... ван хелзинг бая работа му се струпа...ама това за сладкиша как се прави вееее???? тая тема започна да заприличва на дързост и красота... бая зор видях докато я прочета и накрая какво... заради някакви соленки... е сигурно не трябва да се сардя от факта че ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ....
Allay Fortission Allynsen Roa!
Аватар
vasago__
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mell » 19 Фев 2006, 22:58

Ей vasago__ :) Хлапетата просто се забавляват :) И на мен ми е било забавно тичахме през глава и яко крещяхме :)))Не им се сърди...а честно казано и не мисля, че това може да доведе до каквито и било сериозни последици извън въображението...За Соленка...sorry, ега ти абсолютно нищо не знам...От годините ще е ...но пък за това никога няма да забравя димките с амониева селитра :)))Е това е нещо което всеки трябва да направи най-малко по веднъж в живота си :)))
Mell

Мнениеот dendi » 20 Фев 2006, 12:14

vasago__ написа:Mell то да е само дама пика... не видя ли по-горе Дама Пика, Дама Купа. Попа, Черният и Червеният Жокер, Валетата, Сладкишка, Дама Сладкарка, Соленка то направо ... ван хелзинг бая работа му се струпа...ама това за сладкиша как се прави вееее???? тая тема започна да заприличва на дързост и красота... бая зор видях докато я прочета и накрая какво... заради някакви соленки... е сигурно не трябва да се сардя от факта че ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ....

Hah Mell много си права със тези детински измишльотини icon_eusa_dance
Ааа vasago__ - тази сладкищка е по най - простия начин (от де се е пръкнал този експеримент незнам, а дори незнам и дали е истина...не съм пробвала, но честно да си кажа не ми и трябва)Та значи нещо сладко се поставя с кръг от няколко човека които са седнали на семята - хванати за ръце.и повтарят "Сладкишке Появиее" три пъти и после на сладкото нещо трябва да има отпечатък от нокът или нещо такова icon_toothy
Без светлина и мрак
Всичко е едно
Аватар
dendi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 20 Фев 2006, 13:16

Спомням си и аз някои подобни ритуалища.Взимаш в 12 часа
в полунощ една чаша с вода,една метла и едно огледало.
На небето трябва да има само три звезди,а нощта трябва да е
безлунна.Взимаш чашата с вода и хвърляш водата към центъ
ра на звездния триъгълник(по преценка на окото),но така,че
поне една част да се върне обратно на балкона.Взимаш метлата
и лопатата за да изметеш боклука,а след това се поглеждаш в
огледалото.И трябва да видиш някакъв демон,който да ти каже
колко години ще живееш,за кого ще се ожениш и кога ще умреш.

Имаше и още едно,ама то е гнусно.Взимаш един казан и излизаш
извън града.Пълниш го с вода,палиш огън и взимаш една котка
която хвърляш вътре и я вариш.Като капак на всичко я изяждаш
цялата и след това сядаш отстрани някъде със затворени очи.Ще
чуваш звуци,ревове и викове на животни.Трябва да устоиш и да
не отваряш очи иначе ще умреш.Но ако преминеш през това,ще имаш
способността да ставаш невидим.

А колкото до Дама Пика имаше подобен "спел" с образа на Брус
Лий във огледалото.Взимаш една лампа,един шоколад и едно огле
дало.Слагаш шоколада отдолу,лампата-над огледалото и в 12 часа
вечерта казваш три пъти Дама Пика.И Брус Лий ще цъфне в огледа
лото.

Първото така и не съм го направил-мързел.Второто не мога и да си
го помисля.Правил съм с Дама Пика и други подобни изцепки разни
магиики.Както и това с Брус Лий.Нищо особено не се случи,освен
че огледалата около месец след това вече за нищо не ставаха-
сребърния слой отзад беше се разрушил и почернял,все едно...
все едно беше обгорен icon_angry
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mell » 20 Фев 2006, 20:28

Е ако AryanSun демонстрира ритуала с котката....Аууу... :))))))) Обещавам да ви науча как се вика "Червен поп, под юрган":))))))) icon_occasion
Mell

Мнениеот WandaBlenda » 21 Фев 2006, 01:29

Стига бе Ариец :mrgreen: Ка ше я уцелиш тая нощ точно само с 3 звезди.Егати дебненето ше падне :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:А тва с котката е направо бижу icon_eusa_dance незнам чий болен мозък го е родил :mrgreen:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 21 Фев 2006, 13:14

Mell написа:Е ако AryanSun демонстрира ритуала с котката....Аууу... :))))))) Обещавам да ви науча как се вика "Червен поп, под юрган":))))))) icon_occasion

Ммм,да взема да си сменя аватара и ника със Алф:)).
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Rion » 07 Мар 2006, 15:31

Ами относно дама Купа...викал сам я един път като малък,защото ми казаха,че изпълнявала желания.....та седя си сам в стаята и си я викам в полунощ....и изведнъж огледалото почерня...а след няколко секунди падна на земята....аз изцъклих еи такива о4и О.О...и побързах да си легна....не съм го повторял....а и нямам желание :mrgreen:
Аватар
Rion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sui » 16 Май 2006, 10:24

аре някой да ми каже някои простички жаклинания които мога да си
правя в къщи ама да не са кой знае колко опасни :?
Аватар
sui

Мнениеот ABPOPA » 16 Май 2006, 13:27

преди време бях чела за едно ритуалче с две огледала и свещи за викане на образа на бъдещият ти съпруг/а
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesil » 17 Май 2006, 08:01

Сещам се като малка как правихме едно ритуалче - 9 нощи подред броиш по 9 звезди и на 9-тата нощ ще сънуваш, този който те обича.

Е, сънувах на 9-тата - кучето на съседа. Явно много ме е обичало.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот problemaaa » 29 Май 2007, 15:52

някой въобще от вас успявал ли е да извика някой дух??? Кажете и на мене и аз да извикам , как става тоя номер?
Аватар
problemaaa

Мнениеот runner413 » 29 Май 2007, 17:29

много е лесно викането на духове!аз първо с това започнах,има някои много лесни и несигурни на4ини но има и други много сложни и в същото време опасни на4ини!ти какъв иска6?
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 09 Юни 2007, 10:03

преди 2 години на село сестра ми и нейните приятелки се пробваха да викат дама пика и уж нищо не излезе. на 9-я ден обаче почина дядото на едно от момичетата, а бе видимо в прекрасно здраве... тогава изгориха картите и стана по-лошо... бяха се уплашили да не ги затвори валето в огледалото или да не им открадне някой сякнката....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот kikirita » 07 Юли 2007, 18:08

Здравейте и от мен.Цял ден се ровя из този форум и намерих доста интересни неща:) А тази ми допадна най много тъй като и аз се интересувам от призоваване на духове.Преди няколко дни с една приятелка пробвахме нещо..ще се помъча да го опиша доколкото мога:
Значи жърху един голям картон на който е написана азбуката в кръг,и посредата числа,с една чашка..и не мога точно да го обясня,защото тя го прави по често това.Викахме някакви духове ,и уж започна да се мести чашката,но ни пишеше някакви доста странни неща.Например:9 февруари...а не бяхме задали никакъв въпрос.Моля ако някои знае как наистина да призовем дух,за ми разясни мъничко :)
Аватар
kikirita

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор