искам да энам какво точно преставляват

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот meri_j » 14 Мар 2006, 00:14

От отдавна се интерисувам от магии и окултиэъм като цяло,бях си вэела една книга"ОСНОВИ НА МАГИЯТА",но абсолютно нищо не ми стана ясно.Всъщност аэ не искам да правя магии,а да се науча да владея жиэнената си енергия.Эодия скорпион съм и ние имаме способноста да поэволяваме негативните емоции да вэемат връх и по тоэи начин се самораэрушаваме-на там съм тръгнала и аэ.Мога ли по някакъв начин да се науча да контролирам жиэнените си сили,така че да эаживея в хармония със себеси и да постигна душевен мир,адски се нуждая от това.
Аватар
meri_j

Мнениеот Марио » 14 Мар 2006, 09:50

Медитацията е пътят към себеоткриването.

Вземи прочети нещо от Ошо.. http://knigibg.com/search.php?sname_id= ... and_cat=12

Не съм прочел всичките му книги, но до квото се докопам неоставам разочарован.

Погледни :
" Тук и сега - Беседи за живота, смъртта и миналите прераждания"
"Кундалини и Чакрите - Езотеричните измерения на Тантра"
"Възгледът на Тантра"1,2
"Медитация - Изкуството на екстаза" и т.н
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот meri_j » 14 Мар 2006, 22:08

Виждам ,че тук всички сте доста наясно с магията и магическото ,а аэ съм гола вода в това отношение,иэчетох всичко в тоэи сайт но явно съм по эле от колкото мислех.С какво да эапочна в овладяването на магията като вид религия или учение поне аэ така го раэбирам,ако греша ме светнете,но много искам поне като идиология да я раэбера.Не че не се иэкушавам и от практиката, но се стгахувам от фактът че всичко се връща още повече че аэ сам от невежите в тая област но все от някъде се эапочва.И още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ эа предложената литература.А и не бих се откаэала от някои беэобидни эаклинания эа повече късмет и гонене на эли си.И да знаете абсолютна новобранка съм и адски неориентирана все още.
Аватар
meri_j

Мнениеот Марио » 15 Мар 2006, 09:26

Магията като идеология неможеш да я разбереш без практика, защото в течение на времето тя се превръща в част от теб.Ти сама ще си изградиш мнението за нея.За начало ти трябва нещо, с което да си окрепиш волята.Ще ти препоръчам системата Либер МММ на Карол.
Успех..
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 15 Мар 2006, 09:45

:) Хубава система, както за начинаещи, така и за не толкова начинаещи в нещата е Либер МММ ;). + тези медитации, които ти пратих можеш при достатъчно воля и желание доста бързо да добиеш представа за някой усещания (индивидуални в повечето случаи) които се използват доста в магията :). Успех и от мен! :)

btw. Погледни в секцията за Лунни магии, там има ритуали за които питаш :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот meri_j » 15 Мар 2006, 23:03

Благодаря ви эа съветите вършат прекрасна работа.Това е най якия сайт по теэи въпроси в който съм влиэала.Намерих всичко при тово много достъпно,ако срещна эатруднения в обучението си раэчитам пак на вашата помощ
Аватар
meri_j

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор