Question!

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот ChaoS » 04 Апр 2006, 21:41

Аз?
Не...
Най-лесно се заменят такива като мен.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 04 Апр 2006, 22:06

Daron, абе все ще се намери някой дето е правил магия да ти кажа. аз лично съм, но те не са кой знае каква философия. разбира се много е важно и какво разбираш под магия - дали някое заклинание, или пък някоя инвокация, или пък просто празнуване на някой празник.
относно футбола - съжалявам, крайно съм некомпетентна, за да изразя мнение, макар че я обичам тая игра. ... е не колкото покера, примерно... или пък шаха, или пък "завържи другарче" ... или пък ... както и да е.... :wink:
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот RedStag » 04 Апр 2006, 22:16

Тук дори всички да бяха теоретици това не би имало значение.Ти кво искаш некой да си включи уеб камерата и да го гледаме как прави ритуали ли?Тва е нещо недоказуемо и нема сми да се спори по тоя въпрос а иначе САМО ЛЕВСКИ
Аватар
RedStag
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 04 Апр 2006, 23:41

RedStag: Ако ти се гледа филм за ритуал потърси из форума, постнал съм 2 линк-а към филмчета с действителни ритуали, единият от които е евокация на Ангела Зашиел. Може и да усетиш енергията през самия филм от ритуала и да прецениш доколко е успял тоя, който го е сложил :).
Все още чакам да сложи филмче с евокация на Watchera, ама явно скоро няма да ме огрее :(.
На въпроса - да правил съм успешно и магия, и инвокация, и евокация, но теб едва ли мн те грее това ;-). Само като инфо може би ...

Иначе за футбол - Националния или в краен случай ЦСКА :D
Не че съм мн по мачовете де ;-)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 05 Апр 2006, 08:55

Абе, защо не забравите футбола и не минете на билярд?
Много по-готина игра е. ^_^
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот RedStag » 05 Апр 2006, 09:22

Хаха много си прав,човече. Билярда е адски зарибяващ-аз играя почти всеки ден след даскало :wink:
Аватар
RedStag
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 05 Апр 2006, 12:07

Аз съм за плуването а от другите спортчета например валентино роси!
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 05 Апр 2006, 12:44

Аз съм за бойните изкуства...Архимикус! Относно мнението ми за евреите и еврейщината по добре да си мълча, докато някой евреин от форума не си покаже рогата и да го напсувам...че неискам да ме баннат! Харесвам си форума :/
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 05 Апр 2006, 12:52

Mell написа:Аз примерно съм ЦСКА-рка, и какво от това ...
освен, че отново се убедих,че то на
Уизард все нещо му пречи...
Аре сега и немските магьосници набърка...
Леле смех....:))))))))))))))))))

Драга Мелл има неща, с които не мога да се справя, по простата причина, че те чисто и просто не трябва никога да се случат!!! Това е, по-простичко казано, един Универсален закон на Вселената, с който маговете и всички практикуващи магия, трябва да се съобразяват... ако не искат да изгърмят де :wink:

Относно гермаските колеги, определено са яки, не знам как го правят, може пък да им е насадено от поколенията преди нас... не е трудно да погледнем какви хора да се раждали по техните земи... Жалко, за българин или българка все още нищо не съм чул да се е прославил със световна известност в областта на МАГИЯТА...

Vrania Volosia написа:И магии за успеха на някой отбор ли почнаха да се правят?! Отдето пари могат да се изкарат, а? Тоя свят пропада, щом всички само за парите мислят....да сме смея ли, да плача ли???
Еврейски му манталитети....

Ами така е, правят се магии, а поръчителите печелят от това. Аз за това ви казах за онзи "астролога" де, които помага на хипермаркета в продажбите му... някой пък помагат на букмейкърски къщи със залозите... Все пак и това си е един вид работа.
Представете си например следната картинка - играе примерно Бразилия и Нигерия на Световно първенство по футбол, каква магическа бойна би избухнала... 8)
Ами задавалили сте си въпроса, ЗАЩО САМО Бразилия редовно е на финал на Световното и досега има най-много световни титли....
Както се казва в такива скучаи - No coment...

Та и аз си тренирам магическите си умения с ФК Левски, защото конкуренцията в БГ не е чак толкова голяма и чак толкова качествена...
Ами без да обиждам колегите окултисти, привърженици на червените(извинетеме, но не мога да напиша отбора ви, някак си ми е....) та в последните 10 години колко победи имат червените над Левски? Само питам, не се заяждам или нещо такова...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Kotentseto » 05 Апр 2006, 15:58

тцтцтц...
и аз бягам от ежедневието си в спортен вестник тук...
интересно е да видиш спор между магове за това сините или червените са по-добри... icon_eusa_clap
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 05 Апр 2006, 19:50

Ами задавалили сте си въпроса, ЗАЩО САМО Бразилия редовно е на финал на Световното и досега има най-много световни титли....

А ти задавал ли си си го... ????
Гледал ли си бразилски футбол, мисля че отговорът изобщо не е на магическа основа....
Те просто са добри и бързи...и тренират здраво...
Аз по се чудя защо Франция се бърка там...
или и те имат хипер силни магове...

Та и аз си тренирам магическите си умения с ФК Левски, защото конкуренцията в БГ не е чак толкова голяма и чак толкова качествена...

В БГ такава конкуренция няма, няма и интрига...
Ще те призная, ако кажеш точен резултат за утре със Шалке :)))))))
Ако не те е срам , като Левскар де,
предпологам, че резултата ще е баскетболен...
и не стева въпрос за пари..А просто не сме достатъчно добри...
Mell

Мнениеот AZA » 05 Апр 2006, 22:42

Жълто Черни :) ... винаги съм си е обичал тая комбинация ...
Инче по темата - Кат го каза много добре .. зависи какво те интересува.
Иии .. кой каза билярд ?:D :D :D .. ама само онлайн :(
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 06 Апр 2006, 10:52

Аз казах билярд.
И трябва да те науча нейсе на ИРЛ такъв. =)
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 06 Апр 2006, 10:56

Малееее тука и спорти разбиратели имало. Ае стига бе нямало конкуренция в БГ. Мел кви ги дрънкаш бе дарлинг. не само че има конкуренция ми и наште спортисти са едни от най-добрите. ся друг е въпроса колко ги мързи и колко пари има в таз хава.
Понеже съм от Бс бих казала Само Нафта ма те са жив зян ся тъй че.... предпочитам Левски.
И абадауей в БГ влиза и голф и хокей на трева. малееее ей ся убихме коня.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Daron`Malakian » 06 Апр 2006, 11:12

Радвам се,че харесвате спортния ми топик /щото аз си го обърнах на такъв/,но искате ли да отговорите на първоначалния въпрос? :oops:
Аватар
Daron`Malakian
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Melina » 06 Апр 2006, 11:52

Мдаам, Дарон, ми тя майка ми така ми казваше като малка - дървен философ.
Че карам на доверие, ми карам, ако не вярвам къде съм тръгнала.
И тъй като въпроса ти е абстрактен, а ти търсиш конкретни отговори, задай конкретни въпроси.
Магия може да е всичко, което правиш. Може да е любов, молитва, пожелание, клетва, обещание, силно желание, видение, сън, ритуал, защитна сфера...и т. н.
Тогава всеки е правил магия.

А ти какво всъщност искаш да знаеш? Дали имат покритие думите?
На мен ми е интересно защо питаш, какво ще променят за теб отговорите в случая?

И още нещо имам да добавя САМО ЛЕВСКИ!!! icon_occasion
Аватар
Melina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Daron`Malakian » 06 Апр 2006, 12:19

Смисълъ е,че говоря за конкретни магии...искам да разбера какво ви кара някои да правите,примерно,черни магии,кефи ли ви да причинявате зло на хората и какво ви носи това.Удовлетворение,че сте висши съдници?Това е,което искам да знам...знам,че сред вас има просто теоретици магиосници,които да успеят и на практика-искам да знам защо...
Това е!На мен са ми прилагали черна магия и не ми хареса,меко казано.Но и не разбрах с какво тези,които ми я направиха,се почунстваха по-цялостни..
И...само ЦСКА...сърца червенииииииииииииииииииииииии!!!!
Аватар
Daron`Malakian
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Melina » 06 Апр 2006, 12:59

Вече ти писах на лс обаче този въпрос "Защо" ме заинтригува. Имаше една реклама на презервативи - "Поради 100млн причини" :) много вярно
Аватар
Melina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Bloody Alibis » 06 Апр 2006, 18:36

Айде мача почна почвайте с магиите хахах ;) самооо левски...шалки да ходят да спят
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 06 Апр 2006, 20:20

Wizard... взимам си думите назад...
това за баскетболният резултат,
дето го кзах... Браво ЛЕВСКИИИИ,
какво по-добро от това ЦСКА- рка
да си повика за Левски...
Бяхте добри ! Пак БРАВО
Mell

ПредишнаСледваща