Mell написа:Аз примерно съм ЦСКА-рка, и какво от това ...
освен, че отново се убедих,че то на
Уизард все нещо му пречи...
Аре сега и немските магьосници набърка...
Леле смех....

)))))))))))))))))
Драга Мелл има неща, с които не мога да се справя, по простата причина, че те чисто и просто
не трябва никога да се случат!!! Това е, по-простичко казано, един Универсален закон на Вселената, с който маговете и всички практикуващи магия, трябва да се съобразяват... ако не искат да изгърмят де
Относно гермаските колеги, определено са яки, не знам как го правят, може пък да им е насадено от поколенията преди нас... не е трудно да погледнем какви хора да се раждали по техните земи... Жалко, за българин или българка все още нищо не съм чул да се е прославил със световна известност в областта на МАГИЯТА...
Vrania Volosia написа:И магии за успеха на някой отбор ли почнаха да се правят?! Отдето пари могат да се изкарат, а? Тоя свят пропада, щом всички само за парите мислят....да сме смея ли, да плача ли???
Еврейски му манталитети....
Ами така е, правят се магии, а поръчителите печелят от това. Аз за това ви казах за онзи "астролога" де, които помага на хипермаркета в продажбите му... някой пък помагат на букмейкърски къщи със залозите... Все пак и това си е един вид работа.
Представете си например следната картинка - играе примерно Бразилия и Нигерия на Световно първенство по футбол, каква магическа бойна би избухнала...
Ами задавалили сте си въпроса, ЗАЩО САМО Бразилия редовно е на финал на Световното и досега има най-много световни титли....
Както се казва в такива скучаи - No coment...
Та и аз си тренирам магическите си умения с ФК Левски, защото конкуренцията в БГ не е чак толкова голяма и чак толкова качествена...
Ами без да обиждам колегите окултисти, привърженици на червените(извинетеме, но не мога да напиша отбора ви, някак си ми е....) та в последните 10 години колко победи имат червените над Левски? Само питам, не се заяждам или нещо такова...