Здравейте
Аз съм малко нов тук и исках да попитам може ли да ми кажете някакви ритуали за проверка за наличие на черна магия на някой. Става въпрос за семейството ми и конкретно за баща ми, който в общи линии страда от наличи не лош късмет. Винаги когато предстои да стане нещшо хубаво в работата му или да кажем да спечели малко пари се случва нещо, което обърква нещата отново и проваля всичко. Той се съмнява че преди години някаква жена, на негов колега с който са имали спор може да му е направила нещо или да го е проклела или урочасала. Аз съм правил няколко защитни мислоформи да го пазят по време на път, но действието им не е толкова силно. А напоследък този лош късмет или съдба започва да влияе и на мен и на другите членове на семейството ми. Аз например не мога да си намеря наистина постоянна работа. Винаги става нещо въпреки че винаги поставям работата на първо място и се налага да напусна. Обикновенно заради некоректност на шефовете ми. Единствената утеха ми е, че след като напусна от там бизнеса им запада и хората разбират какви са всъщност. Но все пак ако можо да ми кажете някави ритуали да проверя дали в дома ми или на баща ми има нещо направено. Благодаря много и сори за дългия пост.