Модератор: Nemezius
nati написа:А може ли аз да попитам нещоТова дали ми е навредило по някакъв начин и ще има ли някакви последствия за мен?
galina_dim написа:С риск да си лепна жълт картон, ти си тъпа и глупава женка, която не заслужава да бъде изобщо причислявана към женския род. Мекотело такова. Ходи захрани всички топконосци с мензис, да ти се върне тъпкано дано. Овца.
bastardoo написа:galina_dim нахрани ме в бързината ама както си прочела в др тема не за мен а за една овца и питах защото тя е твърдо решена да го нахрани пак пък до колкото прочетох тук с това шега не бива.И все пак някой ако знае нека каже не искам смъртни случаи.!!!!
Arhimikus написа:Галина, не мисля, че имаш нужда от жълт картон. Нека знаят какво не могат. колко, то мъж да оплетеш е най-лесно от всичко. То като нямаш мозък в главата, поне да имаш ... между краката. А природата явно е лишила и от двете неща някой девойки. Явно има защо!
B-L-O-T написа:Безплатно само трябва да си я източиш сама . Идеална е за магии и за разваляне на проклятия