Отмъщение

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот EXARP » 24 Сеп 2005, 11:42

Eто и едно страхотно заклинание с което ще донесете пълен хаос на вашите врагове или на някой който мразите. Перфектно за някой който ви е напрвил нещо гадно. Ще ви е нужен дебела нишка, около 20 или 25 сантиметра дълга.
Ще са ви нужни също 3 отделни възела на страна кото повторите следващото заклинание.... "With this knot I seal this hex you will not sleep, you will not rest Knots of anger, knots of hate Discord brings you to your fate I tie this second knot makes two Bringing darkness over you Slander, discord, evil too Bringing darkness straight to you With this third knot, I do bind Weaving chaos in your mind Hex of anger, hex of hate Bring him down, I will not wait" So mote it be! Като правите тази магия, мислете си за всичките неприатности и болка, които ще изпита вашият враг,правете това преди да сте пристапили към ритуала. Така ще има по голиам ефект! Когато свършите вижте, ако можете да скриете този капан (заклинанието) близко около мястото кадето живее врагат ти. Така ще направи силата на заклинанието по силна! Lucifer's Touch... A Powerful Evil Hex!

Запалете 3 черни свещи в полунощ и повторете заклинанието 3 пъти. Ако имате звънче, звъннете 3 пъти с него преди започване на ритуала..... I call to the mighty bringer of light, Lucifer... "Spirits of the abyss, here my call all most powerful one and all Lucifer my thoughts do sing through the universe they now ring Take thine enemy, take him smite Break him, scorn him in the night From the mighty depths of hell cast your darkness on his shell Oh Lucifer, oh shinning star Touch him, burn him from afar Revenge now will have its day for thine enemy starts to fray" So mote it be! Докато изваршвате ритоала си мислете за злото което ще се стовари на главата на вашият противник. Като приключите изгасете свещите. Bones of Anger... Hex

Gather bones of chickens and dry them in the sun for a few days. Then when you are ready to do this hex make sure you are worked up into a frenzy of anger and hatred. This will add to the potency of your hex! Be thinking of all this while doing this hex and when it says 'With these bones I now do crush" take a hammer or use your feet to stomp and crush these bones as if they were your enemy before you! When you are done sweep them up and place them in a bag. You will then want to sprinkle the dust and remains of the bones on your enemies property around his house. If you have a bell ring it 3 times and say... I call upon the Ancient Ones from the great abyss to do my bidding I invoke Cuthalu, God of Anger and the creatures of the underworld hear me now... "Bones of anger, bones to dust full of fury, revenge is just I scatter these bones, these bones of rage take thine enemy, bring him pain I see thine enemy before me now I bind him, crush him, bring him down With these bones I now do crush Make thine enemy turn to dust torment, fire, out of control With this hex I curse your soul" So mote it be!

Внимание:

Tази магия може да бъде смъртоносна! Ако така сте избрали,може сериозно да пострадате и ще сте отговорен за кармата си!

Tова заклинание ще донесе ужасна болка и страдание на твоят пративник в период от 3 денонощия. Когато направите магията можете да я повторите. Вземете черна свещ и сложе те до нея снимка на вашиат противник така че парафина от свеща да капе върху нея. Нагласе те така че парафинат да капе точно по тялото на вашият тротивник. Повторете заклинанието 3 пъти.... "As I do this candle spell Bring thine enemy 3 nights of hell Candle black, black as night Bring him pains of flesh tonight! lesions on his skin will grow Afflict him with a painful blow Sores and pain afflict him now for 3 nights he'll wonder how Dukes of darkness, Kings of hell Smite thine enemy, bring him hell when 3 nights of pain have past Make him well, well at last". След като седнете и се замислите за болката която ще изпита вашият враг изгасете свещите. Когато минат 3 нощи обърнете снимката и повторете заклинанието... Очакваите заклинания за дъжд, за болка, за любов и още.........

Това е извадка от едно писмо, в което моя позната пожелала да остане анонимна излага мнението си за Сатанизма подкрепено с исторически факти. За по запалените по темата - www.satan.net

"....Може да се приеме, че идеята за сатанизма се е появила преди около 6500 години в ранните дуалистични религии, от които се е пръкнала и идеята за християнството. Акцентът в дуалистичните религии е поставен върху изначалните сили на доброто и злото, олицетворени от противоборстващи си богове. Широко разработена е темата, в която този, който дава знание на хората,бива наказван и обявен за зъл бог от върховното божество. Такъв пример може да бъде даден чрез образите на Прометей, Озирис и Пернатата Змия.Вариация на този древен архетип е и сатанинския бог Луцифер (именно бог, тъй като сатанистите обикновено не възприемат този персонаж като подчинен на бога ангел, изхвърлен от рая, а като отделен бог, равносилен на християнския). Има се предвид, че Прометей е носителят на светлината, а самото име на Луцифер в превод значи Светлоносец, Озирис е олицетворяван от планетата Венера и бог на въздушната стихия,което се отнася и за Луцифер. Също така трябва да се отбележи,че всички тези образи са подчинени на кода на Змията,което се свързва с водата и подземното царство. Факт е, че фолклорът навсякъде по света описва как героя слиза в подземното царство, преминава през подземната река и се сдобива със знание и магически умения. С появата на монотеистичните религии се появява и изчистения образ на Сатаната,който представлява изкривяване наобраза от носещ добро,носещ зло чрез знанието(изгонването на Адам и Ева от Рая се дължи на добитото чрез изяждането на ябълката знание, предложено от Змията,което от добро се е превърнало в акт на зло). Средните векове са времето,през което християнството успява да се наложи като официална религия,което му дава средствата властта да забрани изповядването на всякакви други религии, освен самото него.То ги обявява за дело на Нечистивия,което на практика спомага за поглъщането им от сатанизма. Наложената по онова време от християнската църква забрана за свободен избор на религия и свободно изказване на менние, както и широка, граничеща с лудост пропаганда на въображаемите все още по онова време, смразяващи кръвта ритуали, сложили своя отпечатък върху сатанизма.Без достъп до адекватна информация за същността на сатанизма много хора били завлечени от християнската пропаганда,целяща да задържи вярващите в църквата (никой християнин не би застанал срещу църквата,ако смята,че тя го защитава от жертвоприношение на децара му и от другите скверни дела на еретиците и в частност на сатанистите). За съжаление психически болни хора решават,че това е същността на сатанизма и превръщат пропагандата в страховита реалност (началото е поставено от маркиза Дьо Ла Воазен,която извършва първото човешко жертвоприношение-1666г.) Така низшият сатанизъм залива Европа,което не е преодоляно и днес. Като пример могат да се посочат действията на Mistic cyrcle и някои от клоновете на Процесът, както и т.нар. Домашен сатанизъм. Днес има най-различни сатанински църкви. От средновековните рицари Тамплиери, Розенкройцери и Алхимици, произтича Херметичният оредн на Златната Зора, чийто клон е култът на Зос Киа със съвременен наследник илюминатите от Танатерос. Алистър Кроули, първоначално член на Златната Зора, основал своя организация Ordo Templi Orientis. Кроули умрял 1947г., но още приживе част от последователите му в Англия се отделили от него и създали групи-клубовете "Адски огън".
На 30 април 1966г. Антон Шандор Ла Вей, следвайки ученията на френските Тамплиери, клуба "Адски Огън"-Англия и Херметизния орден на Златната Зора създава първата официално призната Църква на Сатаната, която е една от най-популярните и многочислени църкви в САЩ. От нея се отделила общността "Храмът на Сет", чийто върховен жрец претендира,че е определен от демоничните сили за заместник на Ла Вей, който умира 1997г. Друга известна сатанинска църква е "Църквата на Страшния Съд", известна повече с името "Процесът". Основана е 1963 г. в Лондон от семейство Робърт Мур и Мери-Ан Маклийн, котио променили фамилните си имена и започнали да се наричат Де Гримстън. Отначало те принадлежали към "Църквата на сциентологията", чийто основоположник е Лафайет Роналд Хъбарт. Първоначално "Процесът" приемал съществуването на двама богове-Луцифер и Йехова, но по-късно приема и Сатаната. Сатанизмът,практикуван от Тантеросите, е едно преобладаващо практическо,лично и експериментално изкуство-работи се главно върху алтернативните състояния на съзнанието, за които се приема, че са ключът към развиването на човешките магически способности. Те приемат, че естественото влечение към по-тъмната страна на магията е толкова добра отправна точка, колкото и всяка друга. Златната Зора и Алистър Кроули проповядват към връщане на египетската магия и разработват Кабала. Сатаната за тях е антропоморфно божество, противостоящо на Бога. От гледна точка на Ла Вей пък Сатаната е тъмната страна на скрита сила в природата, духът на прогреса, вдъхновителят на всички велики движения,духът на бунта, който води към сводбода. Процесът-йеховисти проповядват черна магия и аксеза, Процесът-луцифери проповядват безразборен секс, докато Процесът-сатанисти твърдо залага на палеж на църкви и човешки жертвоприношения.Към Процесът-сатанисти се числи и нашумялата най-вече в Скандинавия Mistic cyrcle. Старите езически ритуали са залегнали в основата на сатанинската магия. Боговете на плодородието Кернунос и Бафомет се превръщат в образи на Сатаната.
Та такава е моята атеистична (все пак аз не "вярвам" в богове, ангели, дяволи и подобни, имам си доказателства, че няма такива неща и това ми стига) визия върху сатанизма.
Повече от т'ва не знам. Или пък не ми се иска да знам. Но то е все тая!......."
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nikoj » 03 Дек 2005, 16:20

Напоследък биваме заливани в различна помия от разни "посветени сатанисти". Всеки от нас трябва да си зададе въпроса кому е нужно да вярва в така наречения тъмен бог, който е "татко" и се грижи за своите чада? И защо основно място за пропагандата са форумите с окултна насоченост? Някое и друго неориентирано дете може и да се върже на инсинуациите на подобни тъмни членове на обществото ни да прилагат последователи, които да използват за своите не толкова неясни цели. Надявам се обаче повечето практикуващи да не свържат директно магическите способности с проповядване култа към някой непознат за останалите Сатана.
Дълги години подобни не съвсем легални организации се стремят да приватизират способността, с която бог е дарил хората, а именно да се променя реалността със силата на вярата, волята и познанието (нещото, което наричаме магия).
Истината е, че както хората, така и всичко останало е създадено от безименния Бог. В това число и Сатаната е Негово творение. Абсолютна простотия е да се счита, че падението може да се противопостави на Цялото (което включва и самото падение). Всичко, което може да бъде, е позволено от Бог (въпреки че хората плащат за всяко свое действие).

EXARP написа:Днес има най-различни сатанински църкви. От средновековните рицари Тамплиери, Розенкройцери и Алхимици, произтича Херметичният оредн на Златната Зора, чийто клон е култът на Зос Киа със съвременен наследник илюминатите от Танатерос. Алистър Кроули, първоначално член на Златната Зора, основал своя организация Ordo Templi Orientis. Кроули умрял 1947г., но още приживе част от последователите му в Англия се отделили от него и създали групи-клубовете "Адски огън".

Златната Зора и Алистър Кроули проповядват към връщане на египетската магия и разработват Кабала. Сатаната за тях е антропоморфно божество, противостоящо на Бога.

С горното искат да намекнат, без да се казва в прав текст, че Тамплиери, Розенкройцери, Алхимици и ИОТ са сатанисти. Голяма част от техните последователи ще се обидят на подобно обвинение, въпреки че в редиците на тайните общества може да има и такива.
Кроули не случайно "произлиза", а не е от Златната зора. С други думи не случайно е изхвърлен от редиците на херметичния орден. И знаете ли как е завършил не особено дългия си живот? Като пропаднал наркоман, изповядващ анархистични възгледи и вярващ, че е затрил ритуалните архетипи на Златната зора. Като четете словоизлияния като горното, мислете си дали бихте желали да следвате подобни "носители на знанието" или да имате подобна съдба.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 03 Дек 2005, 21:15

Тези, а и някой други подобни заклинания ги имам доста отдавна, даже бих казал че от последното е спестено нещо доста важно - след 3-те дни първо се освобождава "жертвата", а след това заклинанието може да се повтори ... !!!
Колкото до смъртоносното заклинание - то e по-скоро некрономиконско отколкото сатанистко... и е далеч по-опасно от подобните сатанистки ритуали. Ако някой има желание да пробва, да знае че после ще си изпати по-зле от тоя, на когото го е приложил ....
Със сигурност EXARP знае за тея неща и ми се струва че нарочно са пропуснати ....
Ето и "допълнението" към 3-те нощи в Ада

When 3 nights have past tear up the photo and say the following...

"When 3 nights of pain endured, I lift this curse rest assured
Darkness leave him, go away, the curse is lifted now, today!"
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 04 Дек 2005, 22:09

8) icon_eusa_clap 8)
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот gulumse » 16 Юли 2006, 23:47

EXARP написа:Tова заклинание ще донесе ужасна болка и страдание на твоят пративник в период от 3 денонощия. Когато направите магията можете да я повторите. Вземете черна свещ и сложе те до нея снимка на вашиат противник така че парафина от свеща да капе върху нея. Нагласе те така че парафинат да капе точно по тялото на вашият тротивник. Повторете заклинанието 3 пъти.... "As I do this candle spell Bring thine enemy 3 nights of hell Candle black, black as night Bring him pains of flesh tonight! lesions on his skin will grow Afflict him with a painful blow Sores and pain afflict him now for 3 nights he'll wonder how Dukes of darkness, Kings of hell Smite thine enemy, bring him hell when 3 nights of pain have past Make him well, well at last". След като седнете и се замислите за болката която ще изпита вашият враг изгасете свещите. Когато минат 3 нощи обърнете снимката и повторете заклинанието... ."

това проклятие го пробвах вчера и наистина действа!Не знам дали беше съдба или аз го направих но момичето на което го направих падна от четвъртия етаж!Лошото е че това момиче ми е приятелка и се бяхме скарали!Искам да ви кажа че правих магия за първи път в живота си но беше гадно!сега се чувствам виновна и цял ден ме боли главата и аз не знам защо!Та който иска да прави това квото и да е там първо трябва да е сигурен че го иска наистина а не като мен да го прави от каприз!Ако мисълта ми е разпокъсана и неразбираема моля да ме извините но цял ден съм на тръни за живота и а и е доста късно и не мога да заспя!за що ли?гузна съвест?!
Изгубих те и себе си изгубих...
Аватар
gulumse

Мнениеот alistar » 17 Юли 2006, 21:37

Виж мила gulumse, може да не е станало заради твоето проклятие,може да е случайност-помисли над това...Все пак ако ти е за 1-ви път,може да не се е получило...Съмнявай се в резултата и няма да се случи-мисли позитивно! Никой не може да избяга от своите собствени призраци-съвеста ти е будна-това е важното! И не мисли за това как ще ти се върне евентуално,че да не го предизвикаш,а може дори да няма какво да ти се връща...Казах-може да е случайност...Бъди здрава и не се отчайвай! Идеята е на оня свят да ни направят светци,а не да отидем такива..:) Влез в църква и запали свещ за здравето и ,и се помоли да ти бъде простено-ще ти олекне...Приеми това,като един от уроците ,през които трябва да минем!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот gulumse » 17 Юли 2006, 23:09

alistar благодаря за съвета!Дано да е нелепа случайност!Все пак съм невежа в тази област и се предполага че нямам нужните знания за да се получи какъвто и да било резултат!Дано да е така че иначе не знам най-много и аз да скоча от някаде :roll: !
Благодаря все пак улекна ми! icon_thanks
Изгубих те и себе си изгубих...
Аватар
gulumse

Мнениеот nick » 18 Юли 2006, 11:00

@gulumse Няма нищо случайно! Ако си го направила както е описано,
100% си го предизвикала.
@EXARP слагай целите ритуали.

ето и нещо от мен.
ритуалите не съм ги измислил аз, а са взети от другаде.
поствам ги както ги имам аз.
Ритуалите са силни и ако човека не заслужава чак такава съдба, не ги правете.

.......................................................
ритуалче за: страдание, раздяла, убийство и т.н. Според зависи какво искаш.

Необходимо:
Огън (огнище)
Черни свещи.
Козя или кучешка кръв.
Нож.
Конец.
Две снимки (цял ръст) или кукли - едната на единия другата на другия
Ако искаш залепи снимките на куклите.
Кристал.

Първо сложи кристала м/у дланите си и обменете енергия с него.
Напиши имената на двамата в/у снимките. Вържи двете кукли (снимки) с конеца. Това ще символизира връзката между тях.
Нарисувай с кръвта на кучето обърната пентаграма.(Излей колкото можеш повече отрицателна енергия докато го чертаеш. Вложи цялата си злоба в него.) Сложи свещите в "Възлите" на пентаграма. Запали ги. Нека стаята бъде осветена само от тях. Сложи в центъра на пентаграмата огнището и го запали. Нека стаята се задими малко.
Сложи двете снимки (кукли) на пода една до друга пак в средата на пентаграма, но по от към петия лъч. Изправи се в цял ръст над снимките. Гърбът ти трябва да е към петия лъч. Пред теб трябва да са снимките а пред тях огнището. Всичко това трябва да е по средата на пентаграма (пояснение в този ритуал под петия лъч се има в предвид първия според уика - духът).
Концентрирай се.
Порежи се през дланта на дясната ръка. Стисни юмрук
Нека кръвта от ръката ти капе върху снимките.

Кажи следното:

Това е силата на мойта кръв
Това е силата на моята омраза
Това е волята на мрака
Тя е моята зараза

Аз съм волята на мрака
Аз приятелството ви ще разруша
И С кръв и болка двама ви ще надаря

(Визуализирай двамата заедно как се отдалечават един от друг. Нека те да страдат, Молят се да останат, да са заедно. Протягат ръце един към друг, но все повече и повече да се отдалечават. Нека от очите им текът сълзи от кръв, Скъсай конеца и хварли снимката на единия наляво извън пентаграмата)

Силата е мойто име
Аз имам Власт над твоята душа
Аз със смърт ще те даря

Тук визуализираш единия от двамата, онзи чиято снимка(кукла) се намира все още в кървавия пентаграм. Излей гневът си върху него. Мразиш го с цялото си същество, искаш той да страда - запали куклата (снимката), нека тя да изгори).
Тук може да крещиш, да ръмжиш или каквото ти дойде наум. Чувствай силата в себе си. Гледай огъня докато "натрапникът" изгори, Непременно трябва да усесещаш връзката м/у теб и пламъка. Когато куклата е вече доста обгоряла, но все още не е загубила формата си, Отвори огнения вихър. Ако искаш можеш да вкараш и сенките на 9-те вълка във вихъра.

Генерирай гняв и омраза през цялото време на ритуала.
Наслаждавай се!!!

Посока:
Поскоката на лицето ви не е определена с някаква (географска) посока. Трябва обаче да сочи директно "жертвата". Примерно ако "жертвата" в момента на започване на ритуала е югозападно от вас, то начертайте пенаграмата така че петия лъч да сочи на североизток. Т.Е. лицето ви да "гледа" жертвата. Най-добре е "жертвата" ви да е неподвижна по време на изпълнение на целия ритуал. Поради тва направете "процедурата" някъде в малките часове след полунощ докато човека, на който ще вредите, спи в най-дълбокия си сън.
(м/у другото по мои наблъдения дълбокия сън е момента в който той е най-уязвим.... :wink: )

Прогонване:По скоро някво отпускане. Чак като влезете в едно такова меланхолично, отпуснато, настроение, чак тогава прогонете с смях..

...................................................

Трябват снимка на жертвата(или сигилизирано име на жертвата), червен маркер, ножче за бръснене, две черни свещи и подходяща музика. А, да и кристал. Начертава се на масата, на която работите обърната пентаграма. Принципно пентаграмата се чертае с кръв, ама аз я чертая с маркер. Следва инвокация на Сатана или на някое божество, свързвано с гнева, яростта(аз правя инвокация на Сет). В центъра на пентаграмата се поставя съд, в който се пали огън. От двете и страни се поставят свещи. Под огнището се поставя снимката(или сигила) на жертвата. Докато сте в състоянието, до което ви е довело божеството, излейте цялата си омраза над снимката, визуализирайте как я тормозите, нанасяте и всякакви повреди, всякакъв вид болка.
Порежете дланта на дясната си ръка и стиснете юмрук. Полейте снимката с кръв. Напявайте следното, докато кръвта тече върху снимката:
Това е силата на мойта кръв
Това е силата на моята омраза
Това желанието на мрака е
Това е моята зараза
Щом ебаваш се със мрака
Живота ти ще разруша
И в кръв и болка аз теб ще потопя
Отдайте се на омразата. Няма милост. Показвайте я по начин, който е естествен за вас- ръмжете, крещете, проклинайте, общо взето, квото се сетите.
След това визуализирайте как целта, която е скъпа за жертвата се отдалечава от нея, как жертвата ви изпада все повече и повече и как демонични сенки го заобикалят и го дърпат надолу. Визуализирайте кървави сълзи, които текат от очите на врага. Докато визуализирате това, напявайте следното:
Демонична мощ е мойто име
Над твоята душа аз имам власт
Викай за помощ ти колкото искаш
Никой не ще чуе твоя глас
I DRAIN YOUR DAYS
I DRAIN YOUR NIGHTS
Спасение очакваш ти
но само болка ще те сполети
Хвърлете снимката в огнището. И просто забравете за жертвата. Насочете вниманието си към нещо друго. Направете ГПР или някое друго прогонване защото генерираната омраза по време на ритуалчето може да не е изхвърлена изцяло и да навреди на организма.

По идея която ми даде DragoFire,
аз инвокирам СЕТ- бога на гнева и т.н.
Получава се страхотно, лично при мен удвоява силата на това което правя.

Нарочно съм сложил малко по сложни ритуали, че да не почнете да трепете наред.

успех
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 21 Юли 2006, 10:09

Да... всеки си сърба каквото е дробил :)
То и аз съм на твоя хал, Shadow Mage, аха да сгърча едного като червий и да се наслъждавам на реакциите му, аха да го оставя сам да си се тормози... и установих, че самата мисъл, че съм способна да го накарам да се чувства като хлебарка, потопена в белина ми е достатъчна и не ми е нужно да го правя или дори да се занимавам с това човече, достойно само за съжаление... То сега вреди само на мен... ххахахаа или така си мисли, но посегне ли на друг и то на такъв, на когото аз държа - ще падат глави icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EXARP » 23 Юли 2006, 12:20

@EXARP слагай целите ритуали.

Нарочно не поствам понякога целите ритуали, тва си е мое решение, понякога просто заради принципи които имам, друг път преценям, че така би било по добре. Пък то ако някой е решил да си чупи главата, ще намери с какво рано или късно. :wink:
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 24 Юли 2006, 02:45

EXARP: Само да попитам наясно ли си с последствията при подобнинепълни ритуали? Особено що се отнася до тази област ...
Интересно ми е дали можеш да обясниш на другите какъв ще е резултата от използването на непълния ритуал?
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот EXARP » 24 Юли 2006, 17:01

Shadow Mage ти си от хората в тоя форум които най-много уважавам така че щи кажа че просто не ми пука кой за какво ще го ползва.
Айде и със здраве :wink:
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DragonFire » 24 Юли 2006, 22:58

hekata_ehnaton написа:Некрономикон не е ли твърде опасен при допусната грешка?

Всяко нещо може да е твърде опасно, дори и смъртоносно при допусната грешка, сигурно нещо няма. Некрономикон не прави изключение. И все пак мисля, че малко се хиперболизира опасността от работа с Некрономикон. По мое мнение рисковете не са ни по- големи ни по- малки от тези при вампирската или сатанинската магия или от тези при работа с гоетични духове, дракони или каквито и да било други същества. Рисковете винаги ги има, но въпросът е дали си струва да ги поемеш.
Иначе Shadow, не се пали толкова на EXARP. Всеки, който се е интересувал малко повече от проклятия и има малко повече опит ще си ги допълни. А ако толкова го мързи може да си намери пълните ритуали в нет-а. А едва ли голяма част от тези, които изпълняват ритуалите 1 към 1 с това което прочетат в нет-а ще успеят да направят нещо, така че едва ли ще има особени последствия.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 25 Юли 2006, 22:53

EXARP написа:Shadow Mage ти си от хората в тоя форум които най-много уважавам така че щи кажа че просто не ми пука кой за какво ще го ползва.
Айде и със здраве :wink:

Добре де, аз съм чувала ,че ако ритуала е непълен или част от него не се направи, то тогава ефекта е нулев...
И в момента се чудя реално ли е така или по-скоро наистина нещо се обърква?
А в крайна сметка , ако последствията от един непълен ритуал са 2 пъти по-лоши за този , който го прави , то тогава защо подяволите го постваш имайки предвид ,че голяма част от хората правят неща чисто и просто от интерес и любопитсво.. е , да - това колко нещо се получава е съвсем друго ,но все пак... !??!?!!?!?!? confused2
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 29 Юли 2006, 23:24

BeLLe: Погледни пак какво представлява ритуала, аз съм допълнил само частта с освобождаването ...
Ефекта от непълно направена магия може да е както 0-ев така и само частичен и остатъка се връща при този, който я е направил ...
Просто в случая си мисли този, който я е направил, че след 3-те дни нещата ще спрат и ще се оправят, но в случая може и да не стане така и ритуала да си продължи да действа ... А ако се повтори след това ефектите може както да се засилят, така и да изскочат други такива за които правещия го даже и идея си е нямал че може да се получат ...
Всеки си поема отговорността за това, което прави - това че е даден подобен ритуал просто може да разшири разбирането ти за нещата и схемите без да се налага реално да го привеждаш в движение ...
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 11 Авг 2006, 06:32

на много малко хора въобще им стиска да направят такъв ритуал.
@BeLLe дали е пълен или не е от голямо значение, за човек който може. той си го добавя или си го нагажда за неговите си цели.
лично аз съм си измислил мой, който си работи добре при мен, но може никога да не проработи при друг човек.
естественно не е да убивам някого :mrgreen:
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот cadiya » 24 Мар 2010, 20:51

здравейте,това със снимката и свещта го пробвах ниаколко пъи, но нищо не стана,нямаше никакъв ефект,незнам защо така.
пробвах една друга магия за разделяне на двама,но и тя не се получи.Възможно ли е да съм сгрешила някъде?или наъ добре да се откажа
вече...
Аватар
cadiya

Мнениеот SoFarAway » 24 Мар 2010, 23:21

То най-добре, че не се е получило...
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 24 Мар 2010, 23:23

cadiya написа:здравейте,това със снимката и свещта го пробвах ниаколко пъи, но нищо не стана,нямаше никакъв ефект,незнам защо така.
пробвах една друга магия за разделяне на двама,но и тя не се получи.Възможно ли е да съм сгрешила някъде?или наъ добре да се откажа
вече...

Няма резултат... дали е ВЪЗМОЖНО? Не, не е възможно- ОЧЕВАДНО е!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор