Среща на форумците от София

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот sanguinary » 06 Юни 2006, 07:19

Амммиии... върху мен?! Урааа бирааа бирааа icon_eusa_dance
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Druida » 06 Юни 2006, 07:29

Как не ви мързи да плещите толкова много глупости? :D
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 06 Юни 2006, 07:41

Druida написа:Как не ви мързи да плещите толкова много глупости? :D

Друиде, с прискърбие ти съобщавам, че да зададеш този въпрос е много по-трудоемко от това да "плещиш глупости". Демек я се хващай на хорото, вместо да го играеш "човек, който знае как да използва времето си", докато съм тук.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 06 Юни 2006, 07:44

:mrgreen: Мне, не позна... трудно ще ми е да те тупам по рамото...

Друиде, що да ни мързи бе, то не се изисква кой знае какво...
Аз обаче спирам, че много флъд ще стане...
angel13.gif
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 06 Юни 2006, 08:24

Ами не е толкова трудно, но както и да е. Фантазия имам много, ще ти влея, че отчитам липси при теб. Само се отпусни.
Ощипвам те по бузките... с двете ръце едновременно.
Ако познаеш къде ти се намирам ,първите пет бири са от мен и ще ти подаря косъм от косата ми ,че да ми направиш любовна магия... или там каквато ти се доправи.
Флуд ли?... happy2
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 06 Юни 2006, 08:38

От всички възможни посоки, ще ти е трудно да се намираш само с главата надолу (трудно не е невъзможно icon_angel )...
Чакам си петте бири! icon_occasion

А сега вече наистина спирам, щото освен флъд има и възрастова граница. Въображението при мен не знам как е, но децата обикновено са склонни на доста повечко, а е и неконтролиреумо в една особена възраст, тъй че да не причиняваме гневни мейли на Уизи :mrgreen:

angel12.gif
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Юни 2006, 09:41

И аз така мисля. Айде поспрете се де .......
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 06 Юни 2006, 14:15

necron написа:
И аз така мисля. Айде поспрете се де .......

череп, кво си се затръшкал не разбирам , не можеш ли и без да се напраиш на директор. От един час спря всеки да пише,нашия да се прозинесе :mrgreen: Ей, голема си манатарка, чесно. Ми направо ми дръпна пръстите да попиша още малко.
Иначе на лична ще го раздаваме. Ти така и не схвана ,че не става да действаш нещата, знам че обичаш,ама не става. Само проследи цялата тема от самото начало и виж как всичките ти парашути са дефектни ,а и джипката не чака.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 06 Юни 2006, 16:56

Ще се препратя към по-горен коментар.
Език, зъби...
Все си е all words, no action.
И все си е хапане.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 06 Юни 2006, 18:17

Ако не се придържате конкретно по тема относно "Среща в София" ще изтрия всички излишни по-горни мнения и последвали подобни.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Юни 2006, 19:22

Е това вече е заплаха от виша инстанция. Кога ще е другата ?
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 06 Юни 2006, 19:33

Това не е заплаха от никаква инстанция, а обикновено предупреждение. Нека все пак спазваме малко основната идея на форума - да се пише конкретно по окултни теми....

Не разбрах кое е "кога ще е другата"? Среща в София ли имаш в предвид или продължаваш със излишното флуудене?!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Юни 2006, 20:07

Говоря за срещата в София, досети се сама.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот virtual_panacea » 22 Авг 2006, 07:22

Ауу,ама защо не свиркате, аз щях да дойда! BangHead
icon_censored icon_censored icon_censored
Трябва админа да сложи опция, за тази тема поне, да се препраща есемес ,когато има ново мнение. Оставка! Оооставка protest
На мен ми е интересно даже спора между галина и онзи, винету :roll: Той направо поразяващата уста. notworthy
Рядко добро е, може ли да ви използвам диалога в книгата си, дето няяякога ще напиша? :oops:
Правете среща пак, правете, аз ще дойда и ще ви се радвам много.
Не говоря толкова ,колкото тука, само може смеха ми да ви разпръсне из храстите :roll: Но нищо де... аз ще ходя да викам в гората и ще дойда прегракнала :mrgreen: М? М? angel13.gif
Аватар
virtual_panacea
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 22 Авг 2006, 07:32

срещата е била добра и аз съжелявам че я изпуснах тогава.би могло да стане някакъв вид традиция но като гледам няма кой да се заеме да го организира това а на мен не са ми дадени организаторски способности.Ако някой реши да повторим срещата-ок.Ще гледам да дойда този път.Но едва ли ще се получи така че смятам че темата май е изчерпана до край.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 22 Авг 2006, 08:40

Ако ще събирате навалицата... гледайте да е есента, че на тия жеги... направо не ми се мисли. Пък и нали знаете – пилците се броят на есен, демек повечко народ ще се събере и отпочинал, и щастлив след ваканцийките. Току-що ми хрумна идейка по въпроса, хахахаха, но ще почакам да видя развитието на тази вече изчерпана тема. Ама защо тоя скептицизъм, моля Ви, това мене е присъщо и на черногледството ми, защо на Вас. Недейте така – ще се видим, ще си пийнем, ще ни се развържат езиците, ще се посдърпаме... пък после пак ще пийнем и ще се сдобрим – под масата, хахахаха и хайде по живо, по здраво кой от където е :) Ето не звучи зле.. даже е оптимистично... Зайко Байко ;)
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 22 Авг 2006, 08:48

Недейте така – ще се видим, ще си пийнем, ще ни се развържат езиците, ще се посдърпаме... пък после пак ще пийнем и ще се сдобрим – под масата, хахахаха и хайде по живо, по здраво кой от където е Ето не звучи зле.. даже е оптимистично... Зайко Байко ;)Не само че не звучи зле ами и е точно по моята част стига да се оргазнизира.Не съм песимист скъпа просто съм реалист.Кой ще се заеме с организацията?Ако има нещо такова разбира се че съм там и идеята за наесен никак не е лоша че сега си доста топличко а и хората са се пръснали по почивки.Все още е лято нали?

Мнениеот zaek » 22 Авг 2006, 08:51

Извинявам се ама съм допуснала грешка малко със селектирания текст само че не звучи зле ами и е точно по моята част стига да се оргазнизира.Не съм песимист скъпа просто съм реалист.Кой ще се заеме с организацията?Ако иманещо такова разбира се че съм там и идеята за наесен никак не е лоша че сега си доста топличко а и хората са се пръснали по почивки.Все още е лято нали?
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 22 Авг 2006, 20:51

Тогава хайде като миналия път :) 23-ти септември , 1 часа - пилоните на НДК. Надявам се че няма пак да не дойда на среща, която сам съм организирал :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 22 Авг 2006, 22:15

казвайте дата и място и да тръгваме :Д
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор