Среща на форумците от София

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот Nemezius » 22 Авг 2006, 22:44

23.09(Събота)... Почивен ден и за работещи, и за учениците... Мен ме устройва- count me in
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Nena » 23 Авг 2006, 12:23

аз бих искала да дойда, но за съжаление довечера заминавам в командировка :( все пак ако успея да се прибера в София събота вечерта ще дойда с огромно удоволствие :)
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 23 Авг 2006, 15:51

Nena миличка става въпрос за 23-ти септември не за сега.И аз бих дошла но не знам май ще съвпадне с едно прекрасно събитие тази дата-сватбата на добра моя приятелкакоято е в провинцията и на която държа да присъствам.Ако не ще съм на линия.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Ogneno Drakonche » 23 Авг 2006, 19:53

Ееее, ама това никак не е честно! Преди 2 дни точно говорих с един от присъстващите на миналата среща и двамата бяхме на мнение да се организира пак, само да дойде септември, че всички да си се приберем от тук от там. А вии вече и дата, и час, че и място... Тюх :)

И аз ще дойда, и аз :) Няма да пропусна. Предлагам обаче към началото-средата (ако не още веднага) да направим тема спецялно за срещата хем да подсеща хората, хем да не са 10 страници, хем да се направи читав списък на това кой ще идва, кой кого ще чака и прочие.

P.S.: Ако си нямате организатор аз ще ви стана бре :) И без това лятото доказа че съм създадена да командвам хората и да ги строявам хаха icon_toothy icon_salut icon_angel
Dum Spiro Spero
Аватар
Ogneno Drakonche
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nena » 24 Авг 2006, 06:58

Бройте ме и мен ! ще се радвам :)) Съгласна съм с дракончето за списъка !
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 25 Авг 2006, 00:29

Дето се казва "Те ви булки спасов ден!". Аз, като човек, чиито график е известен с това, че е вечно неизвестен, бих могъл само да кажа, че ми е интересно да ви зърна, що за образи сте, но в случай, че отбележа второ отсъствие, то пожелавам ви да се омагьосате, както си го пише по дебелите книги на магьосническа тематика :mrgreen:
Екая, под "развързване на езиците" може да се разбират много неща :mrgreen: ,както и под "сдобряване под масата". Чувал съм случаи , в които езиците, подмасовото пространство и сдобряването са неразделни елементи от един ефектен пейзаж. И не си мисли глупости, от сорта на близане на ракия от краката на масата :wink:
Макар ,че сега като се замисля, не звучи чак толкова извратено :oops:
И нека не забравяме, че есента е сезонът в който листата, а и много други неща окапват и дърветата, както и много други неща остават голи... Дъждовете са неизбежна част от този сезон и се образува много кал, в която лесно се нагазва. 8)
Оф... а бе някой от вас знае ли магия против глупост?
icon_eusa_dance
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 25 Авг 2006, 07:51

Sanguinary, за тези “сдобрявания” и щом са ти така добре познати... ти водиш, хахахахаха, за да ни кажа - ти гониш confused2 drunk ... това за ракията дори не го предполагах, а си мислех, че моето въображение е развинтено... Това за есента, листата, оставането голи и т.н. го подминавам, че нещо се замечтах за любимия ми свежо-дъждовен и противоположно-цветен сезон :) А и честно казано.. не схванах съвсем идеята... но стига, да се върна към темата...

Скъпи магесници, с желание да се обърнат макар и за малко на магерници... (да не вземе сега някой да се засегне), имам едно сериозно опасение относно датата 23.09.2006 г., а то е: Това е втори почивен ден от три последователни почивни, защото доколкото не ме лъже паметта 22 септември е национален празник – Обявяването на независимостта... Отплеснах се :oops: а исках само да кажа, че голяма е вероятността навалицата да се изнесе някъде да почива по гори и полянки... Та какво ще кажете за 16.09.2006 г. – тъкмо ще отпразнуваме подобаващо първия учебен ден...
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 25 Авг 2006, 08:10

16 -ти е перфектно.За сега поне съм си в Сф и смятам и аз да мина да ви мерна и....да отпразнуваме първия учебен ден нали така беше icon_occasion Па да видим какво ще стане.Ако срещата остане за 16-ти на 90% ме бройте че съм там но ма 23-ти не мога.Аде решете аз съм "за"
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 25 Авг 2006, 10:41

Аз на 15-ти имам рожден ден icon_occasion icon_occasion icon_occasion icon_occasion icon_occasion и на 16-ти няма да мога май ( icon_sleeping )
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Ogneno Drakonche » 25 Авг 2006, 17:31

Сега последно какво? Да го направим на 17, неделя, с обещанието че няма да прекаляваме защото сме на работа/училище в понеделник? Нали знаете - угаждане на всички няма. Все някой ще има дето няма да може.

Доводът за 3те почивни дни е добър.
Dum Spiro Spero
Аватар
Ogneno Drakonche
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 25 Авг 2006, 18:31

мен ме устройва когато и да е, стига да е в събота/неделя
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Авг 2006, 20:14

По добре в събота че неделя може да съм на работа.... но не аз го организирам, такаче се съобразявам с вас.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот hekata_ehnaton » 25 Авг 2006, 20:41

Хехехехе, кажете - на 15.09 на пилоните на НДК - а не толкова запознати с материята могат ли да присъсътват? :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 26 Авг 2006, 00:15

Hekata, ако беше за "не толкова запознати"- тогава нямаше да може да присъстваш :) Предполагам че го казвам от името на всички: всеки е добре дошъл
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот hekata_ehnaton » 26 Авг 2006, 01:05

Благодаря ти, значи ако не възникне нещо неочаквано ще дойда :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 26 Авг 2006, 09:52

Има много време до тогава.... може някой да умре...
Затова чакайте ще се оговорим към една седмица по рано.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 26 Авг 2006, 10:37

Хей, хора!
Аз съм вече в България, така че ме бройте като за втората среща. С много от вас имам уговорки, с някои още не, но определено вече ми липсвате. Алистър, чакам лични; Блеки, вече е крайно време да се видим с тебе, след толкова тенекии от моя страна, Архи, ще те заколя, задето не ми вдигаш, направи нещо по въпроса. Некро и останалите - организирате срещата, аз идвам, да знаете, че напоследък пия бири по чешки тертип, така че ще ми трябва бирария. Сангвинари, не те познавам, но ще ми липсваш, ако не дойдеш на тази среща :)))
Ще се видим!!
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Air » 26 Авг 2006, 11:25

Значи последно ?
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 26 Авг 2006, 23:00

Такам... Тъй като в момента ме цепи главата и е около два през ноща... Разбрах, че идеята ви е за 15/16/17/23 Септември.
Това добре, защото аз заминавам за известно време...
Но така и не успях подробно да прочета всички мнения и да разбера Къде и в Колко Часа.
И тъй като докато се върна ще мине известно количество време, бих желал да помоля някоя мила душица да ми драсне едно ЛС, когато решите, за да не ми се наложи да преравям 5-6 страници със "идвам" "дадено" "ок" "(...някакви други неща...)".
Моля ви! ^_^
До скоро, банда!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Ogneno Drakonche » 27 Авг 2006, 09:30

ChaoS, няма проблем ще ти се прати ЛС :) Приятно пътуване!

Това с 4те дни като вариант никак не ми харесва :/ Да си направим една анкета? Без да има отговор "Все ми е едно", защото повече от половината ще гласуват това и пак до никъде няма да стигнем. И ако ще чакаме да дойде седмицата преди която и да е дата (да кажем около 4-10) направо да сложим нова тема, с анкета и на 10ти мисля че е достатъчно добра дата да се обяви крайният ден, час и местоположение. За да може до него да се направи списък с присъстващите, че да няма после "ама аз малко закъснях пък вас ви нямаше" и "ааа онази група вие ли бяхте, ами аз не ви познах и затова не дойдох" и подобни други случки.

Ако държите на фотоапарат и снимки ще взема моя...
Dum Spiro Spero
Аватар
Ogneno Drakonche
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор