Среща на форумците от София

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот Arhimikus » 20 Сеп 2006, 23:59

Да кажем и евентуално някое заведение за закъснелите? Изберете нещо по-голямо ... нали се сещате? И между другото ... ако след това ще има купон (шабат, ритуал или както някой от по-психираните потребители го наричат), моля да се уточни сега ;)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот ChaoS » 21 Сеп 2006, 08:35

Хм...
Предлагам, ако някой има начин да изнамери телефон или да отиде до там, аз самия нямам възможност тези дни, да се направи резервация в... "Дивака", да речем. Този при попа и Угото, защото е по-голям от там, където ходихме миналия път(("Ботуша" за недошлите; а и там е достатъчно широко само отвън, където е затворено заради лошото време. Вчера имах път натам.)).
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 09:05

Става, пък ако си харесам някоя сервитьорка, ще ми я омагьосате да се влюби в мен замалко , пък после ще я размагьосате :wink:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 21 Сеп 2006, 09:21

НО! Още веднъж- АЗ НЯМА ДА МОГА ДА РЕЗЕРВИРАМ НИЩО, ПОРАДИ ЛИПСА НА ВРЕМЕ! ТАКА ЧЕ АКО ВИ ХАРЕСА ИДЕЯТА- НЯКОЙ ДА СЕ ЗАХВАНЕ, МОЛЯ!
И... Прощавайте, че идеята е моя, но не я довеждам до край... :( Мразя така.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 21 Сеп 2006, 09:42

Не се притеснявай за резервацията ХаоС :) Виж го Вожда само какви дебели връзки има в сервитьорските среди - той ще ни уреди всинца с масичка и пейчици icon_flowerface
Както се казва "Спете спокойно, деца" :mrgreen:
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 09:59

Е стига де, все вожда ви е в устата и дебелите му... връзки idea1 ! Нямате грижи, уредени сте с маси и столове, само донесете няколко дъски :mrgreen: Сговорна дружина... от нож умира :mrgreen:
Екая, нещо си падаш по мене ми се струва :oops: Нали няма да искаш да те нося на конче от срещата до заведението и обратно до вас после? А бе има нещо, не може да си си паднала по перата ми от пръв поглед.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 21 Сеп 2006, 10:15

...паднала... скоро на главата си не съм падала, че да имам такива аспирации... все пак аз не съм Тошко Африкански и нямам слабост към тиквите пък били те и вожодове icon_eusa_clap
За носенето нема да се косиш
ще носиш - крехко заешко и сервитьорки
Аз за носене не ставам, а и да ствах... графикът за сега е такъв, че едва ли ще се появя icon_angel_4
Спокойно Вожде - лека черга ще е тая на гърбината Ви icon_occasion
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 10:24

Е тогава какви маси, какви первази? То и аз съм под съмнение, ама нали весело да е icon_eusa_dance Ти пък, аз съм лесен за обяздване бре, Екая... Какви са тия подозрения от теб?! И с черга и без черга... все съм си опитомен жребец icon_sleeping
(Е сега вече изтриха темата)
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 21 Сеп 2006, 10:40

АХАХАХАХХХХХХХАХХАААААААА
определено е весело... пък тая тема какво да я трият - 13 страници бозица :) най-много и по една пастичка да ни раздадат... :roll:
Това, че Вождът Голямата Тиква бил опитомен - така с лека ръка не биваше да го хвърляш... рибо... бързо забрави за щипещите раци и жилещите скорпиони май :wink:
В карйна сметка, който дойде - дойде, само гледайте табелката на ХаоС самотна да не оства, че егати гротеската ще се спретне - самотен Хаос с картонена табела и извисяващи се над тях недомислени комунистически кумини, пилони де... леле аз да не съм била Чарли Чаплин в предишния си живот icon_oops
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 21 Сеп 2006, 10:52

:mrgreen: Е ти ме направи участник в някоя сапунена опера направо laughing9 laughing1 violent1
Спирачките ли ти отказват или просто трябва да спукаш гума, за да се надъниш някъде, че да спреш?
А Хаос и без табела ще го позная... или поне така мисля. По-точно казано ,ще се познаем. Загрижена си забелязвам,пак, само за мен! То бива ,бива лъскателства, ама вече не знам... 6е зема да те зема, дет се пееше в една песен icon_eusa_dance
Ти си на ред, аз съм чао...
icon_salut
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот The_Last_Angel » 01 Окт 2006, 21:32

В 14 октомври (събота)? Пред Ендека?
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 02 Окт 2006, 07:06

Събота ли неделя, че са почивни дни е най-добре да се видим.Не може ли да поканим и другите да не сме само от София въпреки, заглавието но темата?Много бих се радвал да се видя с alistar и shadow_mage.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот kiko » 02 Окт 2006, 08:20

hi приемате ли новобранци и има ли и други на ниво А :oops:
а колкото до срещата да наистина ще е по добре събота или неделя (някои през седницата са на даскало)
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 02 Окт 2006, 08:26

Така е. Гадното учлище ни разваля и вместо да се занимаваме с нещо което искрено искаме трябва да уча всякви тъпотии.И най ме е яд, че за по малко от 10 стотни не взех стпендия icon_angry .Хора можете ли тая събота 7 октомври да се видм пред НДК?
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 02 Окт 2006, 08:52

Аз няма да мога, също Блот и Лолф.
Малко е рано за нова среща, поне да бъде към края намесеца, но вие решавайте.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 02 Окт 2006, 09:02

ами аз съм един от многото затова не решавам аз. Това ще е първата ми среща за това бързам. Търпението е добродетел, който не притежавам.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот kiko » 02 Окт 2006, 14:03

аз също съм навита тази събота стига да има и други желаещи icon_occasion icon_occasion icon_occasion
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 02 Окт 2006, 17:45

Навитак съм, но ако се съберем повечко души.Ако някой живее до Герена, в Хаджи Димитър или близо до първа английска да ми прати съобщение да го посетя като имам време.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот kiko » 02 Окт 2006, 19:26

ооо вече и посещения по домовете ли правиш ZefaS добре
всички френдове навити в събота да се видим да пишат icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 02 Окт 2006, 20:00

::вдига рамене::
Според мен също е още рано за поредна среща...

::вдига пак рамене::

Но ако се сформира нещо може и да се появя, стига да имам възможност...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор